Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

:roflol::roflol:sebiyorum senı elfellaaaaa süpersin kuzuu geçmişe gitmeye gerek kalmadıııkaydirigubbakcemile2
Saol nohutum bide atladım tosti sabahtan bi şaka denemesinde bulundu eşi izin wermiyomuş kk girmesine kawga etmişler artık hiç girmiicekmiş fln sora da 1 nisan didi[/QUOTE]

anammm şakalandınızz yaneeekaydirigubbakcemile3

eee bugun senın ve serabın gunuuu test yapmadınızmıı yaa çatlıcam ama kaç kere sordummmmmmmmmm

Ben çatladım meraktan wallaa helal olsun ii duruyosun serap

Saol nohutum bide atladım tosti sabahtan bi şaka denemesinde bulundu eşi izin wermiyomuş kk girmesine kawga etmişler artık hiç girmiicekmiş fln sora da 1 nisan didi

eee bugun senın ve serabın gunuuu test yapmadınızmıı yaa çatlıcam ama kaç kere sordummmmmmmmmm[/QUOTE]

hamişim hamişim seni bekliyodum süprik yapmak için kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dermişim sositosositosositosositosositososito

kıs tubiş 14 kere miiiiiiiiiiiiiiii
maşallah mı diim neee
ama bulantı olunca bebiş sağlıklı oluomuş

hoş benim doktorum doğru diil diooo

yokk kızz bulantıda kötü miden alt üst oluyo,benim ablam hamileken bir kere aynı gün çok afedersiniz 14 defa çkarttı abartmyorum...yaa

tabikide tatlim ya aylarca serumla beslenen arkadaslarim oldu migde bulantisindan
olmasa cok daha iyi ama azicikta olmasi herseyin yolunda oldugunu gosteriyo
herseyin ortasi karar yani

delikafadulden
aynen bendee
yakında kocişi emzirmeye başlıcamm delikafadulden

eee bugun senın ve serabın gunuuu test yapmadınızmıı yaa çatlıcam ama kaç kere sordummmmmmmmmm

hamişim hamişim seni bekliyodum süprik yapmak için kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nannn maytap geçmeyin benleeee:umursamaz:

dermişim sositosositosositosositosositososito[/QUOTE]

tabikide tatlim ya aylarca serumla beslenen arkadaslarim oldu migde bulantisindan
olmasa cok daha iyi ama azicikta olmasi herseyin yolunda oldugunu gosteriyo
herseyin ortasi karar yani

kıs zaten diken üstünde oturuom
bişi olcek diee
azcık bile olmayınca herşey yolunda diil mi

kıs tubiş 14 kere miiiiiiiiiiiiiiii
maşallah mı diim neee
ama bulantı olunca bebiş sağlıklı oluomuş

hoş benim doktorum doğru diil diooo

malesef dogru tatlim
kac ders bu konuyu islemistik okulda odev bile yaptim bu konu uzerine ondan eminim
ama olmamasi daha guzel tabi daha rahat bir hamilelik geciriyosun sonucta

kıs zaten diken üstünde oturuom
bişi olcek diee
azcık bile olmayınca herşey yolunda diil mi

canim icini ferah tut sen
bu teorinin tam tersi gecerli degil tabiki
yani olmayinca sorun var diye
bunyeden bunyeye degisiyo iste
benim en yakin arkadasim 20 haftalik hamile hic bir belirti yasamadi goguslerinin buyumesinden baska
ilk zamanlarda kendi bile unutuyodu gobusu cikana kadar
o goguslerin bosuna buyumedi heralde o kadar, bebis kendine mama hazirliyo dogunca icsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…