Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ayy geçmişde isimlerden bahsetmişsiniz dur bende söleyemm kız olursa İKRA erkek olarsa KAYRA nasılll

ikra nin anlami ne canim?

kayra cok guzel ve anlamida cok guzel bir isim ama bizim buralarda cok koydular
ama cagirmasi falan cok guzel
benimde erkek ismi kuzey hosuma gidiyo

ikra nin anlami ne canim?

kayra cok guzel ve anlamida cok guzel bir isim ama bizim buralarda cok koydular
ama cagirmasi falan cok guzel
benimde erkek ismi kuzey hosuma gidiyo
ikra kuran da ou demek canım..kayra da iyilik anlamına gelıyoo...burda kayra yogunlaşmadan araya bi tanede ben sıkıştırayım dedımkaydirigubbakcemile3 kuzey de çokk guzell
özeti sana eksik anlatmışlayyy:çok üzgünüm:

hayırdır kuzu sen tam anlat o haldeeboshayallersmile

benimde tek dusundugum simdi ya kalbi atmassa ya kalbi durursa nasil anlarim falan
hakkaten annelik ne kadar zormus ya daha hamile kalmadan basliyor dertler

Nohutçum ben doktora gittim ya ptesi günü olsa bişiy görürdü die düşünüp zaten hamile olmadıımı kabullendiimden yapmıyorum canım 8 nisana kadar da beklemeyi planlıyorum doktor o güne kadar hastalanmassan gel söktürücü wercem dedi ama bugün hastalancakmışım gibi ağrım oldu sabahtan bakalım.
İ

sim olarak da kayra benim de çok hoşuma gidiyo doğruluk demek die hatırlıyorum.Kız ismi de Bisra ve Rüya hoşuma gidiyo ferhunde hanımlarda ruya wardı hep beenirdim ismini kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…