Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Serabım ben genelde altta takılıyorum sayfa hep açık bilgisayarda da işlerim fln oluyo yerimde olamıyom arada bi okuyorum yasılanları da yasamıyorum ondan herşeyden haberim war kaydirigubbakcemile3

ya kislar mide bulantisi filan demişsiniz de bende hiç bişe yok
sadece karnim şiş dawul gibi ,bacaklarim şiş o kadar..
ödem yapti bende bulanti yerine bilmiyorumkismile
sigarayıda biraktim sinirler çoook gergiinnnn

merhaba kızlar serap varsa cıkıuyo zaten kusum sen 5 degıl ıstersen 10 gun bekle varsa cıkar benım gunum gecmemıstı bıle 30. gunde yaptım ne kadar net cızgıler cıktıgını gordun kuzum varsa cıkıcaktır bu kadar kasma yap bence sen bana nasıl baskı uyguladın sımdıde ben sana uygulıycam ıste ohhhhhhhhhhhh

hımm hayırlısı olsun inşallah canım yaaa ....o zaman ınşallah gununde hastalanırsın bebemm...ilaca faan gerek kalmasınn

ya kislar mide bulantisi filan demişsiniz de bende hiç bişe yok
sadece karnim şiş dawul gibi ,bacaklarim şiş o kadar..
ödem yapti bende bulanti yerine bilmiyorumkismile
sigarayıda biraktim sinirler çoook gergiinnnn

sen kac haftalik hamilesin tatlim?
ticker yapsana tatlim takip cizelgesi
hem sigarayi birakmissin bebisine en buyuk iyiligi yapmissin canim
bunyeden bunyeye degisiyo tatlim herkeste ayni belirtiler olmuyo
herkeste gaz var bende o yok mesela

evet cnm bosuna eskiler demiyomus anne olunca anlarsin diye
simdiden daha ne kadar heycanlaniyorum endiseleniyoruz
onu gorunce kucagimiza aldigimiz zaman gene ne olcek cok merak ediyorum
Öyle walla canım yaa hadi sen hamilesin ben olmamama rağmen daha olmayan bişiyi öslüyorum çok garip kadınların doğuştan bi içgüdüsü bu sanırım

kızz naber dılayyy hamışlık nasıl gıdıyooo...evett yaa serap testt yapsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Öyle walla canım yaa hadi sen hamilesin ben olmamama rağmen daha olmayan bişiyi öslüyorum çok garip kadınların doğuştan bi içgüdüsü bu sanırım

daha hamile kalmadan ne kadar cabaliyoruz dimi?
olucak tatlim insallah sende hamile kalicaksin
topigimiz cok ugurlu masallah herkes teker teker hamis kaliyo

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

daha hamile kalmadan ne kadar cabaliyoruz dimi?
olucak tatlim insallah sende hamile kalicaksin
topigimiz cok ugurlu masallah herkes teker teker hamis kaliyo
İnşallah canım hiç umutsuzluum fln yok zaten ama yinede insan çabucak olsun diyo bazen sabırsızlanıyo ama öğrencem sabretmeyi özlemeyi o da gelcek bigün gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…