Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

tamam kızlar yapıcam kapris yaptığımı sanmayın vallahi gerildiğime diyorum yapıcam nasip allahıma sanki zorlamı hamiş kalıcam

canım sen benı yanlıs anladın galıba kaprıs yaptıgını kastetmedım ben bunları sana soylıyerek sadece cok merak ettıgım ıcın boleyım bende sana karsı coooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk sevıyorum serap senı vallahı bak yemın ederım sadece bu konuda cok yıprandıgını hıssedıyorum o yuzden rahatlaman ıcın yap dıyorum vee bılıyorum kı ıcıme doguyoo aptal malum olur banada malum oluyo hamıleymıssın gıbı hıssedıyorum

bak sende de negatif çıkmış işte en azından bi umudunuz vardı da bu ay gününde test yaptınız ben de bi belirtide yoksenağlama

canim bendede adet sancilari vardi hep hatirliyosan
halada var biliyosun
tek fark goguslerim cok cok erken sistiler
ama zaten belirtilere takilma herkeste cok farkli oluyo
sadece baska zaman adet olucan zaman olmayan bir belirti varmi?

yaa kızlar serap gıttı benmı uzdum acaba yaa bılmeden kırıcı bıseymı soledım cook uzuldum bende bak sımdı yaa

kalcanız kusum kalcanız bak gorun fatosum senın adetıne nekadar kaldı kuzu dılek zaten yenı oldu demı kusum

evet kuşum ben yenı adet oldum...oldu ya onada sukur..olamasaydı ılaç milaç bırsürü tantana çıkcaktı...
sşimdı adet oldum dıye oyle mutluyum kı..agzım kulaklarımda..gorende bişe oldu sanır..ohaoldumsmile sempatiksalakcinni

yaa kızlar serap gıttı benmı uzdum acaba yaa bılmeden kırıcı bıseymı soledım cook uzuldum bende bak sımdı yaa

yok seker cım..aslında hepımız ustune gıttık...
ondada ya hamıle degılsem stresı olmustur...hepımızde olmazmı...topıktekıler hamıle haberı beklıyor..ben negatıf haberı verırsem stresı oluyor..
ama İNŞALLAH HAMILE DIR...
BANA BEBİŞ VAR GIBI GELIYOR SERAPTA.. opuyorumnanaktan

gecen ay benımde ole oldu 7 gun gecıtı olunca sankı hamıle kalmıs kadar sevındım sonrada hamıs kaldım kız sende benım gıbı olursan ne guzel olur haaa zemuszemuszemuszemus

1 haftam kaldı canımmm
AZ KALMIS KUZUM..HAYDI HAYIRLI HABERLER SENDENDE GELSIN ..opuyorumnanaktan

gecen ay benımde ole oldu 7 gun gecıtı olunca sankı hamıle kalmıs kadar sevındım sonrada hamıs kaldım kız sende benım gıbı olursan ne guzel olur haaa zemuszemuszemuszemus

ınşallah agzın bal yesin...sempatiksalakcinni
yoksam ben kafayımı yedım kıslar hee.. kafamçokkarıştı bilmiyorumkismile

bananda ole gelıyo valla ne yalan soılım ben ona ıkıhaftadır dıyorum kesın hamıle cıkcaksın bu ay dıye ıkımızınde adet tarıhı olammız gereken 1 nısandı olmadık ben ona hep dedımkı berar patlatcaz haberlerıo dedım sakalıstık falan hatta bana dedıkı kız herseyımız uyuyo sen test yap senınkı pozıtıfse kesın benımkıde oledır dedı

1 haftam kaldı canımmm

kuzum az kaldı senın de hadee ya inş. hamışşindir sıra sende sımdı sana baskıya baSLIYCAMMMM :Saruboceq::Saruboceq:

dılaycım sana arkadaslık ıstegı yollamıstım..kabul ettın mı gıss..bilmiyorumkismile

:roflol::roflol::roflol::roflol:

AZ KALMIS KUZUM..HAYDI HAYIRLI HABERLER SENDENDE GELSIN ..opuyorumnanaktan

ınşallah agzın bal yesin...sempatiksalakcinni
yoksam ben kafayımı yedım kıslar hee.. kafamçokkarıştı bilmiyorumkismile

valla bak cıcegınde ole oldu gecen ayy onunda adetı gecıktı bole 1 hafta falan oda bu ay hamıle kaldı benımdee aynı onun gıbı oldu bıde o tefrıcıyeyı bıtırdıkten sonra test yaptı bende ole yaptım valla kaderler aynı gıbı oldu ınss senınde fatosunda oleee olur canlarımmm yaaaaaaa ayy heyecanlandım bırden haaa fatos cok merak edıyorum heee sendede varmı bısey acvaba yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…