- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #16.081
tamam kızlar yapıcam kapris yaptığımı sanmayın vallahi gerildiğime diyorum yapıcam nasip allahıma sanki zorlamı hamiş kalıcam
isoldem bısde kalırız ınşallah bu ay demi kuşum kaydirigubbakcemile2...
senin o aaazını yirim kıs ben..
inşallah bizd everices bu ay güzel haberler...
yaa.koyamadim ki bi türlü yaa olmuyooobilmiyorumkismile
senin o aaazını yirim kıs ben..
inşallah bizd everices bu ay güzel haberler...
bak sende de negatif çıkmış işte en azından bi umudunuz vardı da bu ay gününde test yaptınız ben de bi belirtide yoksenağlama
kalcanız kusum kalcanız bak gorun fatosum senın adetıne nekadar kaldı kuzu dılek zaten yenı oldu demı kusum
yaa kızlar serap gıttı benmı uzdum acaba yaa bılmeden kırıcı bıseymı soledım cook uzuldum bende bak sımdı yaa
kalcanız kusum kalcanız bak gorun fatosum senın adetıne nekadar kaldı kuzu dılek zaten yenı oldu demı kusum
evet kuşum ben yenı adet oldum...oldu ya onada sukur..olamasaydı ılaç milaç bırsürü tantana çıkcaktı...
sşimdı adet oldum dıye oyle mutluyum kı..agzım kulaklarımda..gorende bişe oldu sanır..ohaoldumsmile sempatiksalakcinni
yaa kızlar serap gıttı benmı uzdum acaba yaa bılmeden kırıcı bıseymı soledım cook uzuldum bende bak sımdı yaa
AZ KALMIS KUZUM..HAYDI HAYIRLI HABERLER SENDENDE GELSIN ..opuyorumnanaktan1 haftam kaldı canımmm
gecen ay benımde ole oldu 7 gun gecıtı olunca sankı hamıle kalmıs kadar sevındım sonrada hamıs kaldım kız sende benım gıbı olursan ne guzel olur haaa zemuszemuszemuszemus
bananda ole gelıyo valla ne yalan soılım ben ona ıkıhaftadır dıyorum kesın hamıle cıkcaksın bu ay dıye ıkımızınde adet tarıhı olammız gereken 1 nısandı olmadık ben ona hep dedımkı berar patlatcaz haberlerıo dedım sakalıstık falan hatta bana dedıkı kız herseyımız uyuyo sen test yap senınkı pozıtıfse kesın benımkıde oledır dedıyok seker cım..aslında hepımız ustune gıttık...
ondada ya hamıle degılsem stresı olmustur...hepımızde olmazmı...topıktekıler hamıle haberı beklıyor..ben negatıf haberı verırsem stresı oluyor..
ama İNŞALLAH HAMILE DIR...
BANA BEBİŞ VAR GIBI GELIYOR SERAPTA.. opuyorumnanaktan
1 haftam kaldı canımmm
gecen ay benımde ole oldu 7 gun gecıtı olunca sankı hamıle kalmıs kadar sevındım sonrada hamıs kaldım kız sende benım gıbı olursan ne guzel olur haaa zemuszemuszemuszemus
AZ KALMIS KUZUM..HAYDI HAYIRLI HABERLER SENDENDE GELSIN ..opuyorumnanaktan
bananda ole gelıyo valla ne yalan soılım ben ona ıkıhaftadır dıyorum kesın hamıle cıkcaksın bu ay dıye ıkımızınde adet tarıhı olammız gereken 1 nısandı olmadık ben ona hep dedımkı berar patlatcaz haberlerıo dedım sakalıstık falan hatta bana dedıkı kız herseyımız uyuyo sen test yap senınkı pozıtıfse kesın benımkıde oledır dedı
kuzum az kaldı senın de hadee ya inş. hamışşindir sıra sende sımdı sana baskıya baSLIYCAMMMM :Saruboceq::Saruboceq:
AZ KALMIS KUZUM..HAYDI HAYIRLI HABERLER SENDENDE GELSIN ..opuyorumnanaktan
ınşallah agzın bal yesin...sempatiksalakcinni
yoksam ben kafayımı yedım kıslar hee.. kafamçokkarıştı bilmiyorumkismile
kuzum az kaldı senın de hadee ya inş. hamışşindir sıra sende sımdı sana baskıya baSLIYCAMMMM :Saruboceq::Saruboceq:
az işim var kızlar halledim gelcem hemeenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?