- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #16.421
güldeşekerimm kocişine çok geçmiş olsn adama iyi bakkk ay benimki sık hastalanmaz bi hastalanırr beniii üzüntüden öldürür çok mız mız olurr inat eder dr ye gitmez kışın hastlandıı 40 derece ateş var adam gitmıyo doktora zar zor ağlıya ağlıya ikna ettim
canım marka yok hiç aklımda benım test güzeldi ama kutusunu attım testı hala saklıyorum 2 çizgi aynen net bir şekılde duruyor kımısı siliniyormuş pembemsi oluyormuş daha sonra sen tarıhıne bakıp al canım kocana söyle tarıhıne baksın bacım güzel haberlerle gel inş. yarın iyi geceler bu gece güzelce uyu sen
saol canımmm yediklerini çıkardı bişeyde yemedi bi ilaç işte uyuyo şimdi biraz daha yatsın diyorum sonra kaldırıp yediririm bişeyler yok neyse ki benimki doktora gider hastalanınca biraz nazlıdır ama inat etmez saolsun
ya onlar 1 hastalanıyo biz üzüntüden bin beter oluyoruz allah başımızdan eksik etmesin koçişleri kuzumm
haaaaaaa diyim ben kocacıkıma yeni tarihli alsın güzel olsun süslü olsun idrarım da beğensin hemen renk değiştirsin
tatlım ödem gibi oluyo ozman bende kist olduğunda öyle oldu ondan dedimozaman sen üşüttün
haaaaaaa diyim ben kocacıkıma yeni tarihli alsın güzel olsun süslü olsun idrarım da beğensin hemen renk değiştirsin
offfffffffffffff çatılarım ayrılcak kalkmazsam
öptümmm
ben yatar bana dua edin yarın çift çizgi görem hayırlısıyla
bilmiyom ki yaklaşık bir aydr böyleigelecek aya gidicem olmazsa muayene eder..yaa size bişi dicemmm benim muayene olmam lazım (karndan değil=(((bi sorun var ama çok korkuyomm yaaa
çokk utannyorummm,çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?