Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım marka yok hiç aklımda benım test güzeldi ama kutusunu attım testı hala saklıyorum 2 çizgi aynen net bir şekılde duruyor kımısı siliniyormuş pembemsi oluyormuş daha sonra sen tarıhıne bakıp al canım kocana söyle tarıhıne baksın bacım güzel haberlerle gel inş. yarın iyi geceler bu gece güzelce uyu sen

saol canımmm yediklerini çıkardı bişeyde yemedi bi ilaç işte uyuyo şimdi biraz daha yatsın diyorum sonra kaldırıp yediririm bişeyler yok neyse ki benimki doktora gider hastalanınca biraz nazlıdır ama inat etmez saolsun
ya onlar 1 hastalanıyo biz üzüntüden bin beter oluyoruz allah başımızdan eksik etmesin koçişleri kuzumm

haaaaaaa diyim ben kocacıkıma yeni tarihli alsın güzel olsun süslü olsun idrarım da beğensin hemen renk değiştirsin

amin bitanemmm

ÇıÇeek aŞaĞıda gÖzÜkÜyo ama sesı Çıkmıyo kıı ıŞı var belkımmm

ÇıÇeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkk nerdesıııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn

bilmiyom ki yaklaşık bir aydr böyleigelecek aya gidicem olmazsa muayene eder..yaa size bişi dicemmm benim muayene olmam lazım (karndan değil=(((bi sorun var ama çok korkuyomm yaaa

anladım canım ama korkmaa korkulacak bişey yok anlatırsın durumu doktora zarar vermedende bakıyolar bi problem oldugunu düşünüyosann bekleme hiç bebemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…