- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #16.401
kızlarr ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh içim uyuyo napayım kalcem derslerden emme belkim bebişle sevinirim demüüüüü ondanda kalıcammı aceppp
kız öle desene ne bilim benn istanbul yazınca bilgilerindeee o zaman bimdeki sade sodayı al kuşummm tamammıı onu iç kaydirigubbakcemile5
ayy serapımm ömrümüü yidinn kızzzz hiç bişiden kalmassınn merak etmee içini ferah tut biraz yaaaaaaaaaaaaa moral ver kızım kendineee
ikisindende kalmazsın inş. bebemmm ama derste kaybeden bebekte kazanırr :lepi::lepi:
nasıl uydurdum amaaa
kasıklarım ağrıyo çok fazla oturamıyorum sanki sandalyede hele bacaklarımı karnıma uzun süre dayayayım çok ağrıyo kasık fıtığı olabilirmi
miragecim benım adetım gectiğinde yan taraflarım agrıyordu sendede varmı canım
kısss dur ne fıtığııı başka senaryo kaldımı aklına getirmediğinnnklava:
bebek fıtığıdır belkim oo :ecrin_bebek:
benmde çokkkkkkkkkkkkkkkkk kasıklarım ağrıyoduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu serappppppppppppppppppppppppp
benimde kasıklarım çok ağryo hele kalkarken otururken,bende kis var sanırım ondan
tutturdukmu diyosunuz bu ay yanııı
hadi bakalım hayırlısı takdir allahın demü koçiş test bulursa yapçem sabah bulamazsa öbür sabaha kalcek bide hangi testi alayım bildiğiniz bi marka varmı sonrada yatam ben
varsaaa bebiş hepsinde çıkar cnmm 3,5 milyona var ezcanelerde benimkiler ovülasyon testlerinin içinde vardııı en son yaptığım onundu galenik markaydıı ama hepsini denedim ben en pahalısını bile ama çıkmayınca pahalıdada çıkmıyo valla
tatlım adetinde belli olur parça parçamı geliyo koyu renktemi tikat et bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?