Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kasıklarım ağrıyo çok fazla oturamıyorum sanki sandalyede hele bacaklarımı karnıma uzun süre dayayayım çok ağrıyo kasık fıtığı olabilirmi

güldeşekerimm kocişine çok geçmiş olsn adama iyi bakkk ay benimki sık hastalanmaz bi hastalanırr beniii üzüntüden öldürür çok mız mız olurr inat eder dr ye gitmez kışın hastlandıı 40 derece ateş var adam gitmıyo doktora zar zor ağlıya ağlıya ikna ettim

benmde çokkkkkkkkkkkkkkkkk kasıklarım ağrıyoduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu serappppppppppppppppppppppppp

tutturdukmu diyosunuz bu ay yanııı

hadi bakalım hayırlısı takdir allahın demü koçiş test bulursa yapçem sabah bulamazsa öbür sabaha kalcek bide hangi testi alayım bildiğiniz bi marka varmı sonrada yatam ben

varsaaa bebiş hepsinde çıkar cnmm 3,5 milyona var ezcanelerde benimkiler ovülasyon testlerinin içinde vardııı en son yaptığım onundu galenik markaydıı ama hepsini denedim ben en pahalısını bile ama çıkmayınca pahalıdada çıkmıyo valla

oda doğru ya olmayınca kendinide yırtsan olmuyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…