Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Ben annişimdeyim kıslarr geldimm hihoyyyt sabah eminönüne gitçez malzeme alcaklarmış kurdele bohça kumaşı incik boncuk fln ordan da forum istanbula gitçes yaz geldi malum düğünler için fln kıyafet bakçass hihoyyyt seraaaappp tüm dualarım senle madem kararını werdin yapçan inşallah pozitifi görürsün canım benim ama olmassa da noolur ümidini yitirme sınawlarına yoğunlaş hepinizi öpüyorum Şeniz

Nohudum ceylanım gözün aydın sonuçlara çok sewindimm

ahhhhhhhhhh elifimmmmmmm benimm yaaa gene kızz gelmişşşş bütün konuları özetlemişşş cevaplamışş yiirm bacım seniii hade gözün aydın oh senden iyisi yok demii annişin yanına attın kapağıııı sefan olsn benim içinde gez kuşum

dilaycım kocişi gönderdin mi sende erkencisin tatlım

yok canım yaa benım kocıs vardıyalı calısıyo yaa saat ogleden sonra 2 degıtcek gece 11 bucukta gelcek yane 3-11 calısıyo ben de neden uyanıyorum bu saate bılmıyorum yaa 2 haftadır bole uyku duzenım bozuldu normalde ustune para verseler kalkmam bu saatte ama neden bole oldu bılmıyorum benım veled uyutmuyo benı valla

öğleden soraa uyuyomusun
bende yatamıorum öğleden sora da 1-2 kere uyudum
onun haricinde tık yok yaaaaa
ama progestana başladım ya artık uyurum gündüz

öğleden soraa uyuyomusun
bende yatamıorum öğleden sora da 1-2 kere uyudum
onun haricinde tık yok yaaaaa
ama progestana başladım ya artık uyurum gündüz

yok canım yaaa nerde keske ogeln uyusan yatıyorum uyurum belkı dıye durmadan donup duruyorum uyuyamıyorum ınsan sınır oluyo daha cok kalkıyorum bende napım

günaydın canım
iyiyim çok şükür sen nasılsın

sen kesin kahvaltını yapmış gelmişsindir totiiii kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…