Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bebem sen söz dinlion aferin sana bu huyunu sevooooom.tabi senideeeeeeeee
ama ağır kaldırma yinede bide uzanma.
opuyorumnanaktan

bebem sen söz dinlion aferin sana bu huyunu sevooooom.tabi senideeeeeeeee
ama ağır kaldırma yinede bide uzanma.
opuyorumnanaktan

dınlerım canım sızın benım iyiligim icin soledıgınızı bılıyorum canım tamam agır kaldırmam uzmanmamda dınlemez olurmuyum kuzmm bende senı sevıyom ben anlayıslıyımdır canım

nohudum yarın annem geri geliooo zemuszemus
aaaaaaa ıyı olmuş canım yaaa şu 3 ayı atlatana kadar idare edın bölee inşallah...sonrada haftada iki gün torununu sevmeye gelıcek sölemedı deme:))

ayy bizde nöbetçi kadın dogumcuya gittigimizde kadın öle heycanlanmıştı işte:)) ama iyi olmuş bence tedbır sizden takdır allahdan.....dün mesajım geldımı sana bana ıletıldı mesajı gelmişte

bgn açıköğretim sınavı varmış yaaaaa..
allahım erciyes üniversitesinin oldugu caddeyi 22 senelik ömrümde ilk defa bu kadar kalabalık gördüm..
o nekadar çok arabaydı öle yahuuuuu

çiçekcim cok sanslısın benım annem uzakta mayısta yengem dogum yapacak temmuzda abımın dügünü var ndan sonra annenı kımselere bırakmam benım yanıma gelecek

kızlar ben halamlara kahhvaltıya davetlıyım şinci oraya gidicem...bide çiçek kuzenın oglu vardıya iğneyle dogan bebiş:)) armanç onu sevicemmm....
kahvaltıdan sonra görüşürüz arkadaşlarrrrr öpüyorum hepınızıı

günaydııııııııınnn...
ya kızlar seraptan bi haber varmı??

ceylanım sen annendesın dımı daha kusum ne zman gıtcen evıne

evet cnm hala annemdeyımm(
ama perşembe dr gittikden sonra vınnnn evee allah izin verirse bi risk olmadıgını söylerse bi daha da gelmeme gerek kalmıcak gunu birlik gelirim artıkınn...:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…