- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #16.481
şuan çok kötüyüm kızlarrr sabah hep bu saatlerde bı sancı gırıyo karnıa(gaz sancısı) mahfedıyo benıııı
benımde ole oluyo bıde belıme sancı gırıyo goguslerımde sabahları cok acıyo gun ıcınde zamanla duzelıyo ama sabahları bıde benım daha yenı yaa korkuyorum kanamam falanmı olcak dıye allah korusun
dilaycım
şimdi yok akıntım geçti diom ama gene oluo arada ama şimdilik yok tatlım
ayy eylemdede başlamış ama dinlenemiorum dio çok düşünüom ben okızı
tikkatli olmanda fayda var cannım
gögüsler sabah ve geceleri atağa gecio haklısın :tomato:
kızlar serapta girio ne sınavı var bu aralar bilmiyorumkismile
aman canım allah korusun bı daha olmasın ınşşşşşşşşşşşşşşşşş
acıköğretım sınavı var canım bugün ve yarın
ugur böcügüde büyüyo işte dun ultrason resmınıde verdıler test sonuçlarıyla birlikde keseyı daha bı dolduruyo artık:))ii yapmıssın canım ınsan sersem gıbı oluyo valla dogru soluyosun ugur bocugun nasıl kısss
yerimsenibenneyse günaydın bakalımklava:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ceylan şaka gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım ceylanım 2 hafta sürdüü geçti
ben 1 haftadır çekiorum bide kana dönüşmediği sürece sorun yok canım
dinlenmek lazım amaaaa
bel ağrısıda hamilelik belirtisi canım
korkma
ugur böcügüde büyüyo işte dun ultrason resmınıde verdıler test sonuçlarıyla birlikde keseyı daha bı dolduruyo artık:))
iii canım yaaa cokkk ama cookk sevındım allah bızede gosterır ıns o gunlerı gormeyı inş.
mümkün mertebe yle yapıyorum zaten canım...şu elevıt denen meret benı bu hallere okuyo yaaeyvahedigeldismilecanım tuvalete cıkmaya calış su iç rahatlarsın
bende her yemek sonrası vaar cnm bıde sabahları çok zorluk çektırıyo bana ...gaz sancısı bende de var beebeem akşam doğru oluo genelde
bide garipleşti işte göbek deliği çevresinde başlıo tuhaf
yok bebem korkma bişey oluyo olucak da ama o kanama degıl bebişin büyüme süreci olucakkkbenımde ole oluyo bıde belıme sancı gırıyo goguslerımde sabahları cok acıyo gun ıcınde zamanla duzelıyo ama sabahları bıde benım daha yenı yaa korkuyorum kanamam falanmı olcak dıye allah korusun
nohut sen progestana devam ediomusun hala
bide kaç tane içiosun caım
ayy saol cıcemm yaa valla rahatladım azcıkta olsa nasıl ıcım ıcımı yıyo sabahları amam yınede dıkkat edıyorum ogrendıgım gunden berı hıc bır ıs yapmadım butun ıslerı esım yapıyo valla allah razı olsun
ugur böcügüde büyüyo işte dun ultrason resmınıde verdıler test sonuçlarıyla birlikde keseyı daha bı dolduruyo artık:))
yerimseniben
:1shok:niye öle diyon cnm yaa alt üstü bir haftadır düzenli takip edemıyorum yaniiii:umursamaz:
canım
çokta evhamlı olma riskin olmadığı sürece günlük işlerini yapabilirsin
hamilelik bi hastalık değil sonuçta.
kıs benim nohudun eylemin yerinde olsan napardın
öle herşeyi kafayada takıp belirtilere üzülme
bence tadını çıkar
ben ilk hamileliğimi düşünüorum hiç böle değildim vala.ilk defa yatıorum ben
mümkün mertebe yle yapıyorum zaten canım...şu elevıt denen meret benı bu hallere okuyo yaaeyvahedigeldismile
bende her yemek sonrası vaar cnm bıde sabahları çok zorluk çektırıyo bana ...
yok bebem korkma bişey oluyo olucak da ama o kanama degıl bebişin büyüme süreci olucakkk
evet cnm dr 3*1 kullanmamı sölemişti ama bu ara düzenlı kullanmıyorum gunde ıkı tane aldıgım oluyo çünkü artık gerek oldugunu düşünmüyorum yani 3 aydan sonra fayda etmez gibi gelyo bakalım perşembe gunu gittigimde buyuk ihtimal bıraktrıcaktırr ama coraspın e devammmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?