- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #16.461
saol canım sanada gunaydın ve hayırlı hafta sonları iii saol canım sen nasılsın
iyiyim bende canım cok şükür senın hamılelık nasıl gidiyor bakem dr gittin mi hiç kaç haftalıksın:CüvCüv:
daha gıtmadım ben pazartesı gıdıcem daha once gıdıcektımde cıcemm saolsun gıtme daha erken allttan muayne ederler dedı bende beklıyım dedım 4+5 benım canım daha mınnacık bakalım pazartesı 5 haftalık olucak allahın ıznıyle
doğru iyi yapmışsın bende daha ultrason için gitmedim salı günü gidicem bende gecıktırdım kı alttan muayene etmesinler karından görünsün kalp atışları benımde bugün 7+1
masallah canım sız buyumussunuz opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canımcım.....oo bügün istaanbul senın anladıgım kadarı ıle ıyı gezmeler bebemmmhihoyyytNohudum ceylanım gözün aydın sonuçlara çok sewindimm
gunaydın çiçegemmmgünaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaydın
hayırlı haberler olsun kızlar
gunqydın canım inş bugun hayırlı guzel haberler alırız
kalp atışlarını duysaydım bır rahatlayacaktım gün sayıyorum vallahı
ooo celan hanım sızdemı burdaydınız çıstak çıstakksositososito
onuda duyarsın canım allahın ıznıyle bendede keseyı gorım heyecanı var valla bende pazartesıyı ıple cekıyorum canım
nohutlu pilav aşkolsun bana günaydın yok mu küstüm
bende erkencıyım bugun kuzu kızkardeşim sınava gıttı eşim i işe ugurladım uyuycaktım vazgeçtım kalktıkdan sonra kötü oluyorum sonra
ayyyyyy olur mu öle şey tatlım yaaa uykuluyum hala gözlerım mahmur göremedımmirmirmirmir gunaydın tostıcımmmmmmmmm:1hug:
canım bende daha hiç ultrasona girmedim bekledım biraz büyüsün diye birde hastane biraz uzak bize gitmişken hepsi hallolsun deedım bende keseyı görmedim daha
şuan çok kötüyüm kızlarrr sabah hep bu saatlerde bı sancı gırıyo karnıa(gaz sancısı) mahfedıyo benıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?