- 25 Nisan 2009
- 34.369
- 39.849
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #16.641
ben biraz dışarı cıkp alışveriş yapcam kızlar grş sonra
inş bebemmmm inşş..
gulde ssekerım sen 33 gunde 1 mi adet oluyorsun balım..
pelın 8 aylık evlısın demı seker..
hoşbuldum..ıyıyımdıyım ıyı olam..
oğlumu uyuttum geldım...aslında benımde uykum var..ama aklım sızde.. :1ninca:
inş bebemmmm inşş..
allah nıce 8 aylar gostersın sıze..mutlu mesut...evet tatlım sekiz ayımı gectim biraz opuyorumnanaktan
8 ayda hiç korundunmu seker..:kedi:
gulde ssekerım sen 33 gunde 1 mi adet oluyorsun balım..
yok bebem 23-24 günde birde adet gününüde içine koydum ben o yüzden 33 oluyo döngü
iyiyaptınn ahh canııımmm gece uyumadın mııı senn ohaoldumsmile
evet ilk mesajımı size attım ...aranızda olmaktan mutluyum 3 yıılık evliyim öğretmenim ve bende hamile kalabilmek için çabalıyanlardanım :)
anladım canım..hayde ne zaman adet tarıhın..geldı galıba tarıhın artuk.. Şenizyok bebem 23-24 günde birde adet gününüde içine koydum ben o yüzden 33 oluyo döngü
hosgeldın..kaçyıldır bebek ıstıyrosun canım..inşallah gonlune gore verır allah..evet ilk mesajımı size attım ...aranızda olmaktan mutluyum 3 yıılık evliyim öğretmenim ve bende hamile kalabilmek için çabalıyanlardanım :)
bu arada hoşgeldin adilemircim
hoşbuldum pelın cım..olumunekankayizsmile
allah nıce 8 aylar gostersın sıze..mutlu mesut...
8 ayda hiç korundunmu seker..:kedi:
amin canım amin hepimize göstersin inşallah 4 ay korundum ama hapla degil tatlım:kedi:
canımcım..oğlum 1 de uyudu..bende 1 de uyudum tabı...sabahta 8 de kalktı sıpa..uykuyla arası çok bozuk..alsanaalsanasmile :jeyyar:
amin canım amin hepimize göstersin inşallah 4 ay korundum ama hapla degil tatlım:kedi:
anladım canım..zatten haplar zararlı deyorlar..bende hiç içmedım hap falan..:icecream:
ooo allah yardımcın olsun canımm
bende bebek bebek diyorum ama uykuyu okadar çok seviyorum ki olursa bakalım napacam ozaman :ecrin_bebek:
canım oyle ..hele ılk 8 ay ne gece ne gunduz uyudu..
bebek bekmek zor..ama analık iç güdüsü..istıyoruz bebek sahıbı olmak..hem zaman cabuk geçıyor..buyuyuverıyorlar..
inşallah herkes bebek sahıbı olur...
opuyorumnanaktan
ooo allah yardımcın olsun canımm
bende bebek bebek diyorum ama uykuyu okadar çok seviyorum ki olursa bakalım napacam ozaman :ecrin_bebek:
canım oyle ..hele ılk 8 ay ne gece ne gunduz uyudu..
bebek bakmak zor..ama analık iç güdüsü..istıyoruz bebek sahıbı olmak..hem zaman cabuk geçıyor..buyuyuverıyorlar..
inşallah herkes bebek sahıbı olur...
opuyorumnanaktan
evet ilk mesajımı size attım ...aranızda olmaktan mutluyum 3 yıılık evliyim öğretmenim ve bende hamile kalabilmek için çabalıyanlardanım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?