- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #16.621
bizde 8 ay korunduk korunmayı bıraktıktan 11 ay sonra hamıle kaldım canım olur daha erken kafana takarsan gecıkır ama takmamaya calış
ahh canım sende benim gibisin benim eşiminde doğum günü bu ay bende aynı sen gibi düşünüyorum ama benimki ozamana kadar belli olmaz sanırım 25 nisanda benim eşimin doğum günü senin ki kaçı5 aydır canım... bu ay eşimin dogum günü inşallah bu ay hamiş kalırımda onada dogum günü sürprizi olur..:Saruboceq:: sen kac ay üstüne hamile kadın tatlım:ecrin_bebek:
iyi yaptın canım konuşmak için burdayız senın durum gayet iyi canım daha yenı evlisin 2 aydır cocuk istiyorsun dr git eşinde sende içiniz rahat olsun ondan sonra cocuk getirme aklına düşünme canım olur inş. bende 20 aylık evliyim 8 ay korunduk korunmayı bıraktık 11 ay sonra hamıle kaldım yasmınde biraz gecıktırebılır sakın kafana takma olur inş. bizde dogudayız eşim öğretmen burda senın eşin ne iş yapıyor
Kızlar nasılsınız?Ben bugün aranızda olamayacağım koçişle gezelim biraz.Birde bana kırmızılar görünür 5 kadar ateşim iyice düştü ağrılarım kesildi hiçbişeyim kalmadı...
ahh canım sende benim gibisin benim eşiminde doğum günü bu ay bende aynı sen gibi düşünüyorum ama benimki ozamana kadar belli olmaz sanırım 25 nisanda benim eşimin doğum günü senin ki kaçı
benim eşimin dogum günü 20 nisan canım benimkide belli olmayabilir cünkü adet tarihim 24 nisan ama benim adetim bazen 3 gün aşşa düşüyo 3 gün yukarı cıkıyo ama olsun gecikmeli olsada inşallah ikimizde kocalarımıza dgum günü hediyesi olarak bebiş haberi veririz hem senin sorununda yokmuş o zaman sen allahın izniyle veririisin bu ay güzel haberi inşallah tatlım bende haftaya doktora gitcem bakalım ne diycek
ahh canım sende benim gibisin benim eşiminde doğum günü bu ay bende aynı sen gibi düşünüyorum ama benimki ozamana kadar belli olmaz sanırım 25 nisanda benim eşimin doğum günü senin ki kaçı
dr a gittim geçen ay canım dr bi sorun yok dedi olur ilaç gecikme yapabilirmiş
yok kafama takmıyorum ya ama merak ediyorum yinede biliyorum ki elbet bi zamanı var ve ozaman gelecek allahın izniyle senin bebişin ne kadarlık
eşim botaşta çalışıyo canım
benim eşimin dogum günü 20 nisan canım benimkide belli olmayabilir cünkü adet tarihim 24 nisan ama benim adetim bazen 3 gün aşşa düşüyo 3 gün yukarı cıkıyo ama olsun gecikmeli olsada inşallah ikimizde kocalarımıza dgum günü hediyesi olarak bebiş haberi veririz hem senin sorununda yokmuş o zaman sen allahın izniyle veririisin bu ay güzel haberi inşallah tatlım bende haftaya doktora gitcem bakalım ne diycek
inş. canımmm benim mayısın 2 si yada 3 ü ancak belli olurr daha çoookkk varrr
bişey çıkmıcak sende de allahın izniyle benim arkadaşımında 8 ay olmadı sonra bi kızı oldu kızı 2 aylıktı bidaha hamile kaldı takdir ilahi işte zamanı var herşeyin işte
bizde hediye veririz inş. eşlerimize
benım 7+1 canım
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. canımmm
inş. canımmm benim mayısın 2 si yada 3 ü ancak belli olurr daha çoookkk varrr bişey çıkmıcak sende de allahın izniyle benim arkadaşımında 8 ay olmadı sonra bi kızı oldu kızı 2 aylıktı bidaha hamile kaldı takdir ilahi işte zamanı var herşeyin işte bizde hediye veririz inş. eşlerimize[/QUOTE .!.:inşallah cıkmaz canım ya evet öyle örnekler cok var ama insan yinede korkuyo ya bişey varsa diye ama dedigin gibi her şeyin bir zamanı var...:ecrin_bebek:
inşallah bizede o güzel duyguyu tatmak nasip olur tatlım
sagol canım allahım en hayırlı zmanda sanada nasip etsin inş.
kıslar kımvar burda bakem..
aranıza yeni katıldım ama ben varım :)
pelın 8 aylık evlısın demı seker..güle güle tosticim görüşürüz
ben varım meselaa:))
h.g canımmm nasılsınnn
inşallah cıkmaz canım ya evet öyle örnekler cok var ama insan yinede korkuyo ya bişey varsa diye ama dedigin gibi her şeyin bir zamanı var...:ecrin_bebek:
inşallah bizede o güzel duyguyu tatmak nasip olur tatlım
inş bebemmmm inşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?