Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bizde 8 ay korunduk korunmayı bıraktıktan 11 ay sonra hamıle kaldım canım olur daha erken kafana takarsan gecıkır ama takmamaya calış

allahım bebegini saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım :Saruboceq:evet haklısın takmamaya calışıyorum ama zor tabiki zaten haftaya doktora gitcem icim rahatlasın diye tatım

5 aydır canım... bu ay eşimin dogum günü inşallah bu ay hamiş kalırımda onada dogum günü sürprizi olur..:Saruboceq:: sen kac ay üstüne hamile kadın tatlım:ecrin_bebek:
ahh canım sende benim gibisin benim eşiminde doğum günü bu ay bende aynı sen gibi düşünüyorum ama benimki ozamana kadar belli olmaz sanırım 25 nisanda benim eşimin doğum günü senin ki kaçı

dr a gittim geçen ay canım dr bi sorun yok dedi olur ilaç gecikme yapabilirmiş
yok kafama takmıyorum ya ama merak ediyorum yinede biliyorum ki elbet bi zamanı var ve ozaman gelecek allahın izniyle senin bebişin ne kadarlık
eşim botaşta çalışıyo canım

Kızlar nasılsınız?Ben bugün aranızda olamayacağım koçişle gezelim biraz.Birde bana kırmızılar görünür 5 kadar ateşim iyice düştü ağrılarım kesildi hiçbişeyim kalmadı...

hoşgeldin canım ben pek iyi digilim grip oldum...gezin tabi canım havalar cok güzel size iyi gezmeler...herşeyin hayırlısı olsun hic belli olmaz kafana takma zaten kırmızılarda gelmemiş tatlımopuyorumnanaktan

benım 7+1 canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…