- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #17.261
progestan her iki şekildede kullanılabilir canım ama alttan atınca daha etkiliymiş..
hıhhhh birsen geldi
suhbet arkidişim hoşgeldin
dialyda gelseydi
çiçegemm dolanı duruyom bu ara çok hıeraktıf oldum yerımde durmıyom 3 ayın acısını çıkarıyom herhal:dance:
ayy canım yaaa acıyomu iğne yerlerıı...çiçegem zaman la kendın de yaarsın ıgneyı kuzu kuzenımın eşi alışmıştı kendı yaıyodu:))
hmmm kapıcııııııııııııı çeık gelllll eylemm acıkktıııııııı ee artık tek de degıll bebişş de cıktıı çabukk uleee
gunaydınnn canımm biz iyiyik sen nasılsın bakemmbayanssulusmile
ıyıyım nasıl olem...
bugun buranın pazarı..bende pazara gıtcem gelcem...sabahın 8 ınde kalktı emır...benıde kaldırdı..aslında benım uykum vardı...dızımı seyredem dedım saat 9 da..onuda baktırmadı...ılla varsa yoksa çızgıfılm...emırde ben 10 furyasına katıldı..koparamıyos..alsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3
evett istanbulda hava çok guzeldı akşam karanlıgına kadar dışarlarda süttüm şimdide gözlerim yanıyo hastalanıcam sanırım çarptı guneşşşakannehir
hımm.onu bılmıyordum bak...etkılı oluyorsa daha ıyı canım..senın ılk hamılelıgın demı eylem...progestan her iki şekildede kullanılabilir canım ama alttan atınca daha etkiliymiş..
hoşgeldın şoparımmzemuszemusheh ben geldimm naper cnmmm ay azcık geçmişi okuyayım dedim hafta sonu takılamadım hiçteee nasılsınız kızlar
evet bebemm sırayla şimdi sen yat aşşa biraz:))ges tabe geeeeeeeeeeeeeeees :umursamaz:
ben oturuom evde sıraylaaaaaaaan dimiiiiiiiiiiiiiii
bebeeeeem ben kendime vuramam yaaaaaaakannehir
benimki vuruo sora öpüo kaydirigubbakcemile3 öle az acıo kaydirigubbakcemile3
ayy kötü bi durum...ama aksılık işte misafirim geldıgınde başıma gelmesınden korktugum tek şeyeyvahedigeldismileay kızlar ya dün bi misafirliğe gittik..
eşimin arkadaşıydı..
yemekten kıl çıktı yaaa..
hemde eşime denk geldi...
üff ne fena bi durumdu..
ikimizinde iştahı kesildi ondan sonra yiyemez olduk..
zar zor attık ağzımza kız mahcup olmasın die...
olsun canım...geçmıse bakma gelecege bak...bebegın yolda gelıyor..gelsınde ıster mayısta ıster kasımda..saglıkla gelsın...bende ılk bebegi kaybetmeseydım mayısda dogum yapcektımmm
ah kuşum...ev sahıbınız bılse kımbılır ne kadar üzülür dü demı...ay kızlar ya dün bi misafirliğe gittik..
eşimin arkadaşıydı..
üff ne fena bi durumdu..
kım kıss ooo...yenı bır sayfa 2010 aaa ne guzel bi nick....hoşgeldınn aşşadasın gerçi ammaa
yapma yaw...
bwnım komsumda hergun ıgne oluyor..onıunda 3 dusugu oldu..ve her saat bası bır ılaç ıçıyormus..12 kez gunde ıçıyor..ama suan 8 aylık oldu..mayısın ılk haftası dogum olcak...
haydı darısı ısteyenlerın basına demi ama...delikafadulden
eylem ne yıyon kısss...apıyet olsun...:CüvCüv:
ay kızlar ya dün bi misafirliğe gittik..
eşimin arkadaşıydı..
üff ne fena bi durumdu..
haydı görsunde gelsın dılay...olumunekankayizsmiledilay doktora gidicekmiş bgn..
keseyi görmek için..
daha gelmedi dimi yaaa
bende osledım..benımkı yakında aslında...bende gıderım anacıgıma kocam araba alsın goturcek bısı...elifffffff hoşgeldinn kızzz anne kuzuusuuu ohhh anneciğini gördü geldii bu haftan iyi geçer şimdi ay bende özledim benmkiniii üfff :çok üzgünüm:
canım bılmıyorum kı ne ılacı..sorulmuyorda...adilemir arkadaşın ne ilacı içiyomuş ya saat başı merak ettim kuzum..
nohutlum bende gün içinde içiyorumda yataktaysam alttan atıyorum yatmak gerekiyo çıkmasın diye..
kahvaltı ediyorum özel bişey yok valaa bi başıma yumurta,peynir,zeytin,reçel falan filan işte..
isoldeeeeeeeeeeem kahvaltı etmeye çalışıyom burdaadelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?