Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

benim arkadaş yapıyo canım valla yapamıyom bende,kocişte bakalım geçen hafta vurulandan eser yok ama..işe yarasında heryanım morarsın nolcek dimii..

ges tabe geeeeeeeeeeeeeeees :umursamaz:
ben oturuom evde sıraylaaaaaaaan dimiiiiiiiiiiiiiii

bebeeeeem ben kendime vuramam yaaaaaaakannehir
benimki vuruo sora öpüo kaydirigubbakcemile3 öle az acıo kaydirigubbakcemile3

ay kızlar ya dün bi misafirliğe gittik..
eşimin arkadaşıydı..
yemekten kıl çıktı yaaa..
hemde eşime denk geldi...
üff ne fena bi durumdu..
ikimizinde iştahı kesildi ondan sonra yiyemez olduk..
zar zor attık ağzımza kız mahcup olmasın die...

progestan her iki şekildede kullanılabilir canım ama alttan atınca daha etkiliymiş..
hımm.onu bılmıyordum bak...etkılı oluyorsa daha ıyı canım..senın ılk hamılelıgın demı eylem...

elifffffff hoşgeldinn kızzz anne kuzuusuuu ohhh anneciğini gördü geldii bu haftan iyi geçer şimdi ay bende özledim benmkiniii üfff :çok üzgünüm:

adilemir arkadaşın ne ilacı içiyomuş ya saat başı merak ettim kuzum..

nohutlum bende gün içinde içiyorumda yataktaysam alttan atıyorum yatmak gerekiyo çıkmasın diye..

kahvaltı ediyorum özel bişey yok valaa bi başıma yumurta,peynir,zeytin,reçel falan filan işte..

heh ben geldimm naper cnmmm ay azcık geçmişi okuyayım dedim hafta sonu takılamadım hiçteee nasılsınız kızlar
hoşgeldın şoparımmzemuszemus
ges tabe geeeeeeeeeeeeeeees :umursamaz:
ben oturuom evde sıraylaaaaaaaan dimiiiiiiiiiiiiiii

bebeeeeem ben kendime vuramam yaaaaaaakannehir
benimki vuruo sora öpüo kaydirigubbakcemile3 öle az acıo kaydirigubbakcemile3
evet bebemm sırayla şimdi sen yat aşşa biraz:))
hmmm kocişin formulu bulmuş o şekilde tabi acımaz canınaklinialirimsmile
ayy kötü bi durum...ama aksılık işte misafirim geldıgınde başıma gelmesınden korktugum tek şeyeyvahedigeldismile

bende ılk bebegi kaybetmeseydım mayısda dogum yapcektımmm
olsun canım...geçmıse bakma gelecege bak...bebegın yolda gelıyor..gelsınde ıster mayısta ıster kasımda..saglıkla gelsın...
benımde düşmeseydı eylulde dogacaktı...hatta oğlumun dogdugu gunu dogum tarıhı dıye vermıstı doktor..nerdeyse aynı gun dogurcaktım...allah saglık versın..napalım..hersey bızım için..gamyoncuiremsu
ah kuşum...ev sahıbınız bılse kımbılır ne kadar üzülür dü demı...
sen de haklısın kusum...bıle bıle de nasıl yenırdı yemekler...
yenı bır sayfa 2010 aaa ne guzel bi nick....hoşgeldınn aşşadasın gerçi ammaa
kım kıss ooo...

inşallah bisde görürüz o ayları canım
allah bağışlasın bebeğini

isoldeeeeeeeeeeem kahvaltı etmeye çalışıyom burdaa delikafadulden

dilay doktora gidicekmiş bgn..
keseyi görmek için..
daha gelmedi dimi yaaa
haydı görsunde gelsın dılay...olumunekankayizsmile

elifffffff hoşgeldinn kızzz anne kuzuusuuu ohhh anneciğini gördü geldii bu haftan iyi geçer şimdi ay bende özledim benmkiniii üfff :çok üzgünüm:
bende osledım..benımkı yakında aslında...bende gıderım anacıgıma kocam araba alsın goturcek bısı...
kaza yapmadan goturrurse ıyı...çookk acemiii... :bbo::icecream:

canım bılmıyorum kı ne ılacı..sorulmuyorda...
ama vıtamınlerde alıyor... bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…