Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

allah hayırlı dogum nasıp etsın tum hamişlere inşallah.......

bilmiom kız kım oldugunu aşşa da bızı bı zıyaret ettı begenmedı gıttı herhallbilmiyorumkismile

inşallah bisde görürüz o ayları canım
allah bağışlasın bebeğini
amın canım...kızı olcak arkadasımın..ısmını de ada koycekler...burda cunda adası var herkes ada ya gıtcem der...cunda demez ada der...
bunlarda mecbur bebegın adını ada koyunca cunda dıycekler...
çokkk karısık oldu anladınız mı gıslar.. sempatiksalakcinni

ayy valla dimi yaa..
yemekte kıl çıkmasından daha fena bişi yoktur heralde..
evet ya...
ama düşünmuycen..kaşıklıycan yımegı....her kasıktanda çıkcak degıl ya bebebemmm.. akannehir
isoldeeeeeeeeeeem kahvaltı etmeye çalışıyom burdaa delikafadulden
et bakam..pc başında kahvaltımı edıyon kıss...

ohhh pazara gıtcen yanıı adılemırcımm kolay gelee...ben çok sebıyom azar alışverişinii
bende pazar gesmesıne bayılılım...sositososito

çiçegemmm yaa biz konşamıyokk hıçç bak benım e kahvaltı vaktım geldı.....sonra kızıyo kahvaltı dıye gıdıyon etsı gun gelıyon falann:))

kıslarr ben şimdi kaçam maamı yıyımm sonra gelım olarmı....öpüyorum hepınızı çok bu arada
dün ilk defa sabah mıde bulantım oldu ve çıkardım(afedersınız) eylemmm sen okumaaaa:))
ama çok kötü oldun bayılıyorum sandım yaaa selcanı daha iyi anladım dunn çok kötü bişeyyy

selam kızlar çiçeeem okudum yazdıklarını aynı yıpranma bizdede oluyo canım ya çok gergin oluyorum ipler geriliyo eylem isolde sekerler desteğiniz için teşekkürler kızlar

ama ümidimi kaybetmedim ateşim 36.5 çıktı bu sabah düşmezse belki hala umut olabilir adette olmadım demüüü adet olana kadar yolu var belki bugün yarın doktorada giderim netleşir kızlar

elif anacağızla hasret giderdinmi kızçem
Giderdim canım anaya doyum olmas gerçi de kocacıkımı da ösledim opuyorumnanaktan
Canım okudum geçmişi üsme kendini canım eni sonu olcek bakalım istersen emin olmak için bi kan testi de yaptır onda da çıkmassa doktora gidersin iyiki dün yapmadın canım kafan dağılcaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…