- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #17.281
olsun canım...geçmıse bakma gelecege bak...bebegın yolda gelıyor..gelsınde ıster mayısta ıster kasımda..saglıkla gelsın...
benımde düşmeseydı eylulde dogacaktı...hatta oğlumun dogdugu gunu dogum tarıhı dıye vermıstı doktor..nerdeyse aynı gun dogurcaktım...allah saglık versın..napalım..hersey bızım için..gamyoncuiremsu
ah kuşum...ev sahıbınız bılse kımbılır ne kadar üzülür dü demı...
sen de haklısın kusum...bıle bıle de nasıl yenırdı yemekler...
kım kıss ooo...
amın canım...kızı olcak arkadasımın..ısmını de ada koycekler...burda cunda adası var herkes ada ya gıtcem der...cunda demez ada der...inşallah bisde görürüz o ayları canım
allah bağışlasın bebeğini
evet ya...ayy valla dimi yaa..
yemekte kıl çıkmasından daha fena bişi yoktur heralde..
et bakam..pc başında kahvaltımı edıyon kıss...isoldeeeeeeeeeeem kahvaltı etmeye çalışıyom burdaadelikafadulden
bende pazar gesmesıne bayılılım...sositosositoohhh pazara gıtcen yanıı adılemırcımm kolay gelee...ben çok sebıyom azar alışverişinii
hımm.onu bılmıyordum bak...etkılı oluyorsa daha ıyı canım..senın ılk hamılelıgın demı eylem...
eylemde 2 bebişini kaybetti canım o yüsden benim gibi
hergün iğne vuruluo
yok canım 3. bu,
1.düşük
2.kalbi durdu kürtaj
3.sağlıkla doğacak inşallahh
adilemircim pc kahvaltının başında diyelim hehehehe
yok canım 3. bu,
1.düşük
2.kalbi durdu kürtaj
3.sağlıkla doğacak inşallahh
Hoşbuldum canım ewet keyfim yerinde bugün sen nassın naaptın hsonuelifffffff hoşgeldinn kızzz anne kuzuusuuu ohhh anneciğini gördü geldii bu haftan iyi geçer şimdi ay bende özledim benmkiniii üfff :çok üzgünüm:
Giderdim canım anaya doyum olmas gerçi de kocacıkımı da ösledim opuyorumnanaktanelif anacağızla hasret giderdinmi kızçem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?