- 25 Nisan 2009
- 34.369
- 39.849
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #17.301
yok canım 3. bu,
1.düşük
2.kalbi durdu kürtaj
3.sağlıkla doğacak inşallahh
olmadınmı kuzum sen...ınşallah bebek vardır demi...selam kızlar çiçeeem okudum yazdıklarını aynı yıpranma bizdede oluyo canım ya çok gergin oluyorum ipler geriliyo eylem isolde sekerler desteğiniz için teşekkürler kızlar
ama ümidimi kaybetmedim ateşim 36.5 çıktı bu sabah düşmezse belki hala umut olabilir adette olmadım demüüü adet olana kadar yolu var belki bugün yarın doktorada giderim netleşir kızlar
canım gormedım senı nasılsın seker...ııyımısın..Hoşbuldum canım ewet keyfim yerinde bugün sen nassın naaptın hsonu
et bakalım kahvaltını..aç aç durma...çiçegemmm yaa biz konşamıyokk hıçç bak benım e kahvaltı vaktım geldı.....sonra kızıyo kahvaltı dıye gıdıyon etsı gun gelıyon falann:))
canım gormedım senı nasılsın seker...ııyımısın..
çok iiyim canım saolasın senden naaber ay ama yine uykum war hsonu deli gibi gesdim çok yoruldum
Yok canım patik sağlıkta ben bağlardayımpatiğim hoşgeldin kuzu,nasılsın bana yakın oturan sendin dimi bağlarda oturuyodun?
kıslarr ben şimdi kaçam maamı yıyımm sonra gelım olarmı....öpüyorum hepınızı çok bu arada
dün ilk defa sabah mıde bulantım oldu ve çıkardım(afedersınız) eylemmm sen okumaaaa:))
ama çok kötü oldun bayılıyorum sandım yaaa selcanı daha iyi anladım dunn çok kötü bişeyyy
çok iiyim canım saolasın senden naaber ay ama yine uykum war hsonu deli gibi gesdim çok yoruldum
ohh gesdınmı ..ıyı yaptın...gezmek ıyıdır...
bugunde dınlenırsın kuşum...
patık arkadasım sen nerdesın..burdamıydın...gel öpem senıde...olumunekankayizsmile Şeniz
kahvaltı bitti kuzum yatışa geçtimmbenimde oldu sabah ama sadece öğürdüm ama bi mutlu oldum sorma..bulantı ve kusmalar sağlıklı gebeliğinde bir göstergesiymiş aynı zamanda..katlancaz napalım kraker falan atıştır yataktan kalkmadan kuzumm
Yok canım patik sağlıkta ben bağlardayım
Geçmişi okudum canım başınız saolsun
ohhh...olsun...mıde bulantısı kusma...olsun kuşum...bebek saglıkla gelsın...
Evet yaa sen toparlan da patiğin de belki midesi düselir biras görüşürüs yaa ii olarsağol canım sizler sağolun,ayy doğru valla sendin değilmi olsun onunlada yakınız iyileşelim görüşelim canım
valla canım bende ohh bulandı bulandı mdem bulandı diye eşimi aradım hemen oda gelim dr gidelim diyo korkmuşş garibim ben seviniyom adam üzülüyo:roflol:
valla canım bende ohh bulandı bulandı mdem bulandı diye eşimi aradım hemen oda gelim dr gidelim diyo korkmuşş garibim ben seviniyom adam üzülüyo:roflol:
Giderdim canım anaya doyum olmas gerçi de kocacıkımı da ösledim opuyorumnanaktan
Canım okudum geçmişi üsme kendini canım eni sonu olcek bakalım istersen emin olmak için bi kan testi de yaptır onda da çıkmassa doktora gidersin iyiki dün yapmadın canım kafan dağılcaktı
olmadınmı kuzum sen...ınşallah bebek vardır demi...
et bakalım kahvaltını..aç aç durma...
benım ogle yemegı vaktım geldı kıss..
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
eşimde kan testi yapalım diyo doktora zaten gidecektin adet olunca bugün yarın gidelim netleşsin diyor adam benim sinirime dayanamadı
valla canım benimde tek umudum o ama olmazsada nasip diyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?