Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

yok canım 3. bu,
1.düşük
2.kalbi durdu kürtaj
3.sağlıkla doğacak inşallahh

olmadınmı kuzum sen...ınşallah bebek vardır demi...

Hoşbuldum canım ewet keyfim yerinde bugün sen nassın naaptın hsonu
canım gormedım senı nasılsın seker...ııyımısın..
çiçegemmm yaa biz konşamıyokk hıçç bak benım e kahvaltı vaktım geldı.....sonra kızıyo kahvaltı dıye gıdıyon etsı gun gelıyon falann:))
et bakalım kahvaltını..aç aç durma...
benım ogle yemegı vaktım geldı kıss..

kahvaltı bitti kuzum yatışa geçtimm benimde oldu sabah ama sadece öğürdüm ama bi mutlu oldum sorma..bulantı ve kusmalar sağlıklı gebeliğinde bir göstergesiymiş aynı zamanda..katlancaz napalım kraker falan atıştır yataktan kalkmadan kuzumm

ohhh...olsun...mıde bulantısı kusma...olsun kuşum...bebek saglıkla gelsın...

mama yemene bişi demeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
amma merasimlen yiyonus bütün sülale kıskanıom
çok keyifli oluodur keşkem bende gelebilsem

kıs kusmana çok sevindim :roflol:

:roflol:
valla canım bende ohh bulandı bulandı mdem bulandı diye eşimi aradım hemen oda gelim dr gidelim diyo korkmuşş garibim ben seviniyom adam üzülüyo:roflol:

:roflol::roflol::roflol:
kocişler boyledır...
kıyamaslar .... opuyorumnanaktan

eşimde kan testi yapalım diyo doktora zaten gidecektin adet olunca bugün yarın gidelim netleşsin diyor adam benim sinirime dayanamadı

valla canım benimde tek umudum o ama olmazsada nasip diyeceğiz

günaydın kızlaropuyorumnanaktan

eşimde kan testi yapalım diyo doktora zaten gidecektin adet olunca bugün yarın gidelim netleşsin diyor adam benim sinirime dayanamadı

valla canım benimde tek umudum o ama olmazsada nasip diyeceğiz

hayırlısı serapcım...allahtan umut kesılmes..sabırla beklıyoruz bebeişlerın gelmelerını...
inşallah annelerını çok bekletmez bu sıpalar...:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…