- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #17.381
aaa ben seni nedense sağlıkta hatırlıyorum yaw alla allaa ii bare otogarın oralardaysan yakınsın canım ne güsel işte eşimin ananesi kilerin arka arasında oturuyo dayısı da oraya yakın biliyom oraları biras
amin seninde göbişin dolmuştur canım.
ben sekiz gün kala şu 5 tl lik testlerden yaptım negatif çıktı, bazılarının bu kadar erken belli oluyormuş ya, acaba benim ki de kesin negatif midir ?eyvahedigeldismile
bende forumdakinde gördüm geçen hafta burdakine bakmıştım yoktu ya zaten oriondakinde çok az çeşit oluyo istanbula bi gidiyorum neler war sinir oluyorum siliwri kipada da wardı lcw oraya da bakmak lasım kaynanamlar sultanköye gelsin de gidirim bigün siliwriyehe kızz aldım ben onlardan almammııı hemde burda yoktu çerkezköye götürttürdüm kendimiiiama şimdi bizimkinede gelmişte pekl çeşit yoktu burdakilerde
Evet canım yeni kiler daha önce de başka bi marketti sanırımyeni açılan kilerinmi kız terminaldekininn ee bize çok yakınlar o zamannn
aminnnnnnnnnnnnnnn
5 tllik test ne ki canım..
ben bilmiom??
Evet canım yeni kiler daha önce de başka bi marketti sanırım
Kızlar ben rÜya gÖrdÜm geÇenlerde Öyle ÜnlÜler falan var Çok zengİn bİ mÜhİt pazarları falan var oraya doĞru yÜrÜyorum bİ kenarda kÜÇÜk Çocuklar Şarkı sÖylÜyolar Çocukların hepsİ ÖzÜrlÜ geÇİyorum yanlarından allahım ne verİrsen hayırlsı ver dİye bİ yanda da bİ Çocuk dİlenİyo onunda ÖnÜnde 100 tl bİrİ para atmıŞ gÖrdÜm
Kızlar ben rÜya gÖrdÜm geÇenlerde Öyle ÜnlÜler falan var Çok zengİn bİ mÜhİt pazarları falan var oraya doĞru yÜrÜyorum bİ kenarda kÜÇÜk Çocuklar Şarkı sÖylÜyolar Çocukların hepsİ ÖzÜrlÜ geÇİyorum yanlarından allahım ne verİrsen hayırlsı ver dİye bİ yanda da bİ Çocuk dİlenİyo onunda ÖnÜnde 100 tl bİrİ para atmıŞ gÖrdÜm
he kız yesa ydı adıı aaaa o zaman yakın sizin ananeler bizeeee dede sağmı sizin orda bi sarılarlıların apartmanı var bahçeli kocamannn dedesii öldü
yani şu ucuz testlerden demek istedim şekerim
bende forumdakinde gördüm geçen hafta burdakine bakmıştım yoktu ya zaten oriondakinde çok az çeşit oluyo istanbula bi gidiyorum neler war sinir oluyorum siliwri kipada da wardı lcw oraya da bakmak lasım kaynanamlar sultanköye gelsin de gidirim bigün siliwriye
ayy cnmm alllah hayıra çıkarsın inşş hep çocuk aklındaya etkilendin heraldee
rüyanı nasıl yorumlarsan öyle olurmuş , sende hayra yor. mesela bebeğin gelecekmiş bu ay, bereketiyle gelecekmiş, sağlıkla huzurla gelecekmiş, pazar yeri gibi kalabalık insanlarla akrabalrınla kutlayacakmışsın zemuszemus
ALLAH SİZİ NE YAPMASIN BEEE MAHALLENİN DEDİKODUSUNUDA YAPTINIZ :roflol:
ALLAH RAHMET EYLESİN
Hee yok canım onnar di,il muhtemelen dede öleli baya olmuş çünküm hani otogarın karşısında bi pastane war onun ilersinde arada köşede istanbula giden küçük arabaların yazıhanesi wardı şimdi taşındı araya eski dar bi bina 4 katlı sanırım bahçe fln yokhe kız yesa ydı adıı aaaa o zaman yakın sizin ananeler bizeeee dede sağmı sizin orda bi sarılarlıların apartmanı var bahçeli kocamannn dedesii öldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?