Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ya benım belım ve bacaklarım agrıyo kramp gırıyoo ay ne zormus bu hamıslık yav yade hamıs dıye bızmı kendımızı cok dınlıyoos:sm_confused:

ya benım belım ve bacaklarım agrıyo kramp gırıyoo ay ne zormus bu hamıslık yav yade hamıs dıye bızmı kendımızı cok dınlıyoos:sm_confused:

nann şikayet etmekk yokkk...nıye zor olsunn be şurda en fzla çekecegen 8 ayy sonrası mutlulukk bebemm...bıde şu sonuna koydugun smıley çokk komık yaaa:roflol:

Sİz yeyİn yeyİn bİr ay sonram baŞlıycak bulantılarınız

sorma yaa ne yesek karrrcokacimcoook

yaa hani eşimin bi arkadaşı 1.5 aylık evli diodumya..
Kızın dün hamile oldugunu öğrendim..
üff ona moralim bozuldu...

aman canım sende bidahaki ay hamiş olucan ne sıkıyon canını hıhhhh onlar ilk aylarını çocuğa vermişler hayırlısı olsun sende bidahaki ay veririsin haberini

ay bız kaınlar hep aynı uzulme sende bı gun hamıs olunca uzulduge guleceksınn

cnm takmıycaksınn çevreyii gözün kör kulağın sağır olucakk sen stres yapma ki bir an önce hamiş olasınn zamanı vardır cnmm

kızlar kıskanmıorum valla billaaaa.
sdc zoruma gidio yaaaa...
ama takmıcam yeter artık..
gülüp geçicem herşeyeeee

cemkırmıyorum sadece acılarımı sızınle paylasmak ıstemısdım ne bagırıyonuz beeemafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

sendemi aynısın bizim hamişlik niye garip oldu kısss buranın havasındanmı eyvahedigeldismile

bılmem kıı ama bı garıplık var dımııı bızdee:roflol:

çemkirme kız aaaaaaaaaa onu bulamayanlarda var((((((((((((ben))))))))))))))))))
vereliniortak şimdilikk amaaa
cnm takmıycaksınn çevreyii gözün kör kulağın sağır olucakk sen stres yapma ki bir an önce hamiş olasınn zamanı vardır cnmm

bencedeeyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…