- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #1.781
hoşgeldin cnmmmmmhu hu kıslar sızı buldumm napıyosunuz bakeeeeem
aynen bende uyuyamıyorumm başkada sorunum yok öküz gibi yiyorum iştah çokk kusma yok bol bol yağ oluyo yediklerimmmm herkez ilk aylar zayıflar bende şişiyorumm
valla napım canım yaaa..
zabahleyin ascuk moralim bozuktu ama iim şimdi..
ayy sizlerle moralim düzelio vallaa
ha ha ha ayda bir aç karnına içerizzz kapsülümüzü:roflol::roflol:valla ya zaten ozmana kadar maşşıda kaldırırlar aylık yemek kapsülü olur
hu hu kıslar sızı buldumm napıyosunuz bakeeeeem
valla ya zaten ozmana kadar maşşıda kaldırırlar aylık yemek kapsülü olur
sendemi aynısın bizim hamişlik niye garip oldu kısss buranın havasındanmı eyvahedigeldismilesorma bebemm bende homını gırtlak yıyom valla netcemm bılmıyom.....artık 100 geçik kıloyla girerim dogumaa:CüvCüv:
AHHHHHHHHHHHH KİM BOZMUŞ BİZİM ARKADAŞIMIZIN MORALİNİ FİLMİMİZLE DÖNERİZ VALLAklava:
bulantı varmı cnmmm sende doktora kaç haftalıkken gördüü ultrasondaya benım belım ve bacaklarım agrıyo kramp gırıyoo ay ne zormus bu hamıslık yav yade hamıs dıye bızmı kendımızı cok dınlıyoos:sm_confused:
ya benım belım ve bacaklarım agrıyo kramp gırıyoo ay ne zormus bu hamıslık yav yade hamıs dıye bızmı kendımızı cok dınlıyoos:sm_confused:
yaa hani eşimin bi arkadaşı 1.5 aylık evli diodumya..
kızın dün hamile oldugunu öğrendim..
üff ona moralim bozuldu...
ya benım belım ve bacaklarım agrıyo kramp gırıyoo ay ne zormus bu hamıslık yav yade hamıs dıye bızmı kendımızı cok dınlıyoos:sm_confused:
Sİz yeyİn yeyİn bİr ay sonram baŞlıycak bulantılarınız
cnm takmıycaksınn çevreyii gözün kör kulağın sağır olucakk sen stres yapma ki bir an önce hamiş olasınn zamanı vardır cnmmyaa hani eşimin bi arkadaşı 1.5 aylık evli diodumya..
kızın dün hamile oldugunu öğrendim..
yaa hani eşimin bi arkadaşı 1.5 aylık evli diodumya..
Kızın dün hamile oldugunu öğrendim..
ay bız kaınlar hep aynı uzulme sende bı gun hamıs olunca uzulduge guleceksınn
cnm takmıycaksınn çevreyii gözün kör kulağın sağır olucakk sen stres yapma ki bir an önce hamiş olasınn zamanı vardır cnmm
tam 5+0 mıydı karından baktı dimierensezen canım 5 haftalıkken kesem gorundu benım
sendemi aynısın bizim hamişlik niye garip oldu kısss buranın havasındanmı eyvahedigeldismile
vereliniortak şimdilikk amaaaçemkirme kız aaaaaaaaaa onu bulamayanlarda var((((((((((((ben))))))))))))))))))
cnm takmıycaksınn çevreyii gözün kör kulağın sağır olucakk sen stres yapma ki bir an önce hamiş olasınn zamanı vardır cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?