Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

AkÇakoca gÜzel elİf bak karadenİz tarafı ve yakın İĞne adanın yolları kÖtÜ kıyı kÖyde Öylee sakın yerlerr
ewet onları da duydum işin komiği hep uzaklara gittim tatil için haftasonu kaçamağı hariç yakınlara hiç gitmedim ağwa aywalık fln kaçardım hsonları ama uzun tatil için hiç düşünmedim nedense

ewet onları da duydum işin komiği hep uzaklara gittim tatil için haftasonu kaçamağı hariç yakınlara hiç gitmedim ağwa aywalık fln kaçardım hsonları ama uzun tatil için hiç düşünmedim nedense

ağva güzel ayvalığı cunda adası güzell ilk boğaz köprüsü yazıyo ya ilk girişindee bayıldım onaa

ağva güzel ayvalığı cunda adası güzell ilk boğaz köprüsü yazıyo ya ilk girişindee bayıldım onaa
ayy bahsettiimis yerlerin meşur yiicekleri geliyo gösümün önüne acıktım zaten uff cundada balık yesek meselaa bide lokma tatlısı alsak tazecik ufff kalk kıs serap gidelim geselim boşwer işi

kaydirigubbakcemile3
Canım benim eşim istediği zaman izin vermiyorlar onların izinleri yani eşimin izni tahminimce temmuzda olacak eğer temmuzun ortalarına kadarsa işimiz çok zor.Temmuzun ilk hafta sonu amcamın oğlu evleniyor 2. hafta sonuda yine diğer amcamın oğlu evleniyor 3. haftada halamın kızı evleniyor sıralamışlar mübarek...

Haa bide cundaya geçmeden bi aywalık tostu da alalım motorda yeris :roflol: dönüştede şeytansofrasında çay içelim güneşin batışını isleris

Ohoooooooooo ızın konusuysa ben her sene 1 hafta kullanabılıyorum haftasonunda gıdebılıyorum ben dıĞer zamanlarda da

ee evlenince ööle şekerim önceden sallamazdım düün fln kendi programıma bakardım şincik sıkıysa sallama kaynanam yakar wallaakaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…