- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #18.301
Şişçek walla yaa off çok gezesim geldi zaten tıkıldım tükkana çorluyaHadeee elİfffffffffff kalk gezmezsek ŞİŞÇek bİyerlerİmİzzz
Anaaaaaaaaaa kızanlar ben kaÇayımmmmm
buradan kocacıkımın yanına oradan anacıkımın yanına ekmek arası alıp oradan da temÜzlÜĞeeeeeeeeee
hade hade hadeeeee baş başşşşşÖptÜm sİzİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ ayrı ayrıııııııııııııı
hadeeeeeeeeee
ee evlenince ööle şekerim önceden sallamazdım düün fln kendi programıma bakardım şincik sıkıysa sallama kaynanam yakar wallaakaydirigubbakcemile
bu kadar yer gesdik serap bu yorgunlukla bide temislik :roflol: kolay gelsin walla o kladar yemek saydıktan soora sandaviçe talim :roflol:
Ben iki tarafı da umursamam düünleri umursamam ama kaynanamı kırmamak için düün düün geser oldum sözlendiimden beri taaa kayserilere bile gittik düün için günübirlik ben pek akrabacı diilimdir teysemler dayımlar ananemler o kadar akraba benim için gerisi yalanEwet öyle kaynanalar benimkide öyle şeylere çok kafayı takar ama ben bildiğimi okurum.Belkide eşimin tarafı olsa umursamazdım ama kendi tarafım bu düğünler aslına bakarsam eşim kendi tarafını umursamaz bile benim zorumla işte...
He walla ya balıklar lokmalar aywalık tostu... sonunda da serap sandviç ben kurufasulye mercimek :roflol:Alemsiniz kızlar ya.Neler çektirdiniz canlarımızı.Sonuda güzel ama sandiviç...kaydirigubbakcemile3
Ben iki tarafı da umursamam düünleri umursamam ama kaynanamı kırmamak için düün düün geser oldum sözlendiimden beri taaa kayserilere bile gittik düün için günübirlik ben pek akrabacı diilimdir teysemler dayımlar ananemler o kadar akraba benim için gerisi yalan
waaw 3 misafir waaar kıslaar buyruuun
Bende de tam tersi işte halalar amcalar yalan. Bööle mutluyum bi dede sağken görüşmek zorunda kalıyodum artık görüşmeme de gerek yok köye gidince ananemlerde kalıyorus ayy köyümü de ösledim şimdi yaa ne gezenti oldum ben bugünBende annemin tarafını pek umursamam.1 dayım var onunla bildim bileli konuşmazlar teyzem var Almanyada yazları gelir ama bana illahlah getirir.Ben halamlara çok düşkünüm büyük halama giderdim 15 tatillerde yaz tatilinde daha akşamına varmadan tekirdağdaki küçük halam gelir ve kuzunimle bizi alır okullar açılana kadarda salmazdı o nedenle halamlara düşkünümdür ben...
Hadi sen de kaç bakalım hamarat hatun görüşürüssKızlar ben çıkıyorum masamı kurayım koçişide çağırayım çok acıktım vallah.Görüşürüz by...
Bende de tam tersi işte halalar amcalar yalan. Bööle mutluyum bi dede sağken görüşmek zorunda kalıyodum artık görüşmeme de gerek yok köye gidince ananemlerde kalıyorus ayy köyümü de ösledim şimdi yaa ne gezenti oldum ben bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?