Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Anaaaaaaaaaa kızanlar ben kaÇayımmmmm

buradan kocacıkımın yanına oradan anacıkımın yanına ekmek arası alıp oradan da temÜzlÜĞeeeeeeeeee

ÖptÜm sızıııııııııııııııııııııııııııı ayrı ayrıııııııııııııı

hadeeeeeeeeee

ee evlenince ööle şekerim önceden sallamazdım düün fln kendi programıma bakardım şincik sıkıysa sallama kaynanam yakar wallaakaydirigubbakcemile

Ewet öyle kaynanalar benimkide öyle şeylere çok kafayı takar ama ben bildiğimi okurum.Belkide eşimin tarafı olsa umursamazdım ama kendi tarafım bu düğünler aslına bakarsam eşim kendi tarafını umursamaz bile benim zorumla işte...

Ben iki tarafı da umursamam düünleri umursamam ama kaynanamı kırmamak için düün düün geser oldum sözlendiimden beri taaa kayserilere bile gittik düün için günübirlik ben pek akrabacı diilimdir teysemler dayımlar ananemler o kadar akraba benim için gerisi yalan

Bende annemin tarafını pek umursamam.1 dayım var onunla bildim bileli konuşmazlar teyzem var Almanyada yazları gelir ama bana illahlah getirir.Ben halamlara çok düşkünüm büyük halama giderdim 15 tatillerde yaz tatilinde daha akşamına varmadan tekirdağdaki küçük halam gelir ve kuzunimle bizi alır okullar açılana kadarda salmazdı o nedenle halamlara düşkünümdür ben...

Bende de tam tersi işte halalar amcalar yalan. Bööle mutluyum bi dede sağken görüşmek zorunda kalıyodum artık görüşmeme de gerek yok köye gidince ananemlerde kalıyorus ayy köyümü de ösledim şimdi yaa ne gezenti oldum ben bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…