- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #18.321
Önceden çatalcaya artık arnavutköye bağlı balaban köyü istanbula 1saat fln. durusu gölünün kıyısı karadeniz manzaralı şirin harika biköyKöyün neresi canım senin...
canım hepsi satılıyo burda da sööle kocacıına alsın opuyorumnanaktankızlar ne fenasınız ya hepsini çekti canım napçam şimdi bennnnn
ay canıım senin de mi sonun sandwiç oldu serap gibim kaydirigubbakcemile3nise gidemde bi sandwiç yapam bareee..
Önceden çatalcaya artık arnavutköye bağlı balaban köyü istanbula 1saat fln. durusu gölünün kıyısı karadeniz manzaralı şirin harika biköy
canım hepsi satılıyo burda da sööle kocacıına alsın opuyorumnanaktan
hoşgeldin bu arada
alakası yok tabe de nefis işte körlenir belkim ay walla biri bi tatil dedi dewamı fenaa geldi ben edirneye de gitmedim bu arada orayı da merak ediyorum kaydirigubbakcemile3 yaza bi hsonu kaçarım belkimcanım orjinallerini yememiş olsaydım tamamda ayvalık tostuyla burdakilerin pek alakası yok..lokmada ehh ..yok yokk sandiwiçe odaklanim şişmesin bi yerlerimm
he yaa sen boşwer diğerlerini karnıyarıına odaklanbu welcome çok kötü yaaaa dalga geçii benle bide hemşerim olcekk pehhhmis gibi karnıyarığım var onu yirim tocacım gelince
hade sende dit bakalım birasdan bende çıkarım zati kocacıkım gelir görüşürüüüssbende çıkıyorum elifçim öpüyorummm çoook
herkese ii akşamlar nerde bu kızlar şekerler dr gittim bebişimin kalp atışlarını duyduk koçişle allah herkese nasip etsin anlatılamaz bir duygu içimde bir atıyordu süperdi
herkese ii akşamlar nerde bu kızlar şekerler dr gittim bebişimin kalp atışlarını duyduk koçişle allah herkese nasip etsin anlatılamaz bir duygu içimde bir atıyordu süperdi
hayırlı akşamlar sekerlerrrrrrrrrropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?