Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Önceden çatalcaya artık arnavutköye bağlı balaban köyü istanbula 1saat fln. durusu gölünün kıyısı karadeniz manzaralı şirin harika biköy

Duydum canım orasını ama gitmedim sadece çatalcaya gittim.Bende TEKİRDAĞ / MALKARA / BALABANCIK KÖYÜndenim.Köyden 1999 depreminden 1 hafta sonra çıktık.1sene MALKARAda oturduk sonrada Tekirdağ Merkeze işte..
.

canım orjinallerini yememiş olsaydım tamamda ayvalık tostuyla burdakilerin pek alakası yok..lokmada ehh ..yok yokk sandiwiçe odaklanim şişmesin bi yerlerimm
alakası yok tabe de nefis işte körlenir belkim ay walla biri bi tatil dedi dewamı fenaa geldi ben edirneye de gitmedim bu arada orayı da merak ediyorum kaydirigubbakcemile3 yaza bi hsonu kaçarım belkim

herkese ii akşamlar nerde bu kızlar şekerler dr gittim bebişimin kalp atışlarını duyduk koçişle allah herkese nasip etsin anlatılamaz bir duygu içimde bir atıyordu süperdi

herkese ii akşamlar nerde bu kızlar şekerler dr gittim bebişimin kalp atışlarını duyduk koçişle allah herkese nasip etsin anlatılamaz bir duygu içimde bir atıyordu süperdi

amin canımcımmmm saglıklı kucasına almayı nasip etsin inşallah rabbim sanada bidenemmopuyorumnanaktan

ayy kızlarrr amma konuşmuşsunuz haaaaaaaa ne tatili kalmışşş ne ayvalık tostuuuu anam hamilelerr var bee bu sitedeee ay bende aşağıdaydım giremedim bgn hiç eve gelincede anca yımekleri hazırladımm geçmişi okumayı zor bitirdim haaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…