- 25 Nisan 2009
- 34.369
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #18.601
ınşallah kısa zamanda olur bebişin kuşum...canım aslında ben tek gitcektim ama sonradan vazgectim eşimde 2 ay daha bekliyelim diyo ben de tamam dedim benim bu ay 5 inci denemem olcak tatlım bakalım hayırlısı
Sultancım bu ara evle uĞraŞıyom gİdemem kİ akŞamları eve geÇİyoz eŞİmde bekle bİkaÇ gÜn daha dİyooo tekrar test yapmanında manası yook
Sultancım bu ara evle uĞraŞıyom gİdemem kİ akŞamları eve geÇİyoz eŞİmde bekle bİkaÇ gÜn daha dİyooo tekrar test yapmanında manası yook
Olmadım canım pkoluyum ya o nedenle çok net diil adet günlerim bazen 26-27 bazen 30 bazen 33 değişiyo hattaa doktora gitmeden önce 2-3 ay olmadıım da oluyodu o nedenle ümitlenemiyorum
Kız ceylannnnnnnnnnn yımartaaaaaaaa testİ ne beee
senİn kızın olUcAkkk İÇİME DOĞUYOOO
sabah geldi dün de haberi fatoş aradı haberini aldık annesi rahatsızlanmış yoğun bakıma almışlar ama şimdi daha iimiş şekeri çok çok düşmüş ondan sağtarafı tutulmuş sanırım ama bebiş iimiş keseyi görmüşlergıslar dılay geldımı..dun yoktum da haberım yohh..iyimiymiş..nıye gırmemış..
ınşallah kısa zamanda olur bebişin kuşum...
amin canım inşallah her ay umutlanıyorum ama boş cıkıyo bu ay oluruna bırakmaya calışcam tabiki başarabilirsem aklımdan cıkmıyoki hic tatlım
ya annemler önceden yaparlarmış hep ve dogru çıkarmış denedık bizde....hamıle kişinin saç telını alıyorsun haşlanmış yumurtayı o saç telı ıle ortadan bölüyorsun (çok inençç)
hamıle kişi karşıdakıne söylemeen yumurtanın bir tarafını tutuyo aklında...eger yumurtann o kısmı pürüssüz olursa erkek pürüzlü olursa kız oluyormuş..böle bişi işte...ama ben inanmadım bencede kızım olcek:))
kaydirigubbakcemile3 avukatlıkta yakışmış haaa. nasılsın canım? oğluşun nasıl yeri rahat tabi ohh hayat onun ekmek elden su gölden. canım işi zamanında yapıyorum zor yetişiyorum bi bıraksam tam olacam yani
canım aslında ben tek gitcektim ama sonradan vazgectim eşimde 2 ay daha bekliyelim diyo ben de tamam dedim benim bu ay 5 inci denemem olcak tatlım bakalım hayırlısı
Evet canım doktor 35.gün gel adet söktürücü wercem dedi yarın ya giderim yada ararım söktürücü werir kasıklarıma arada sancı giriyo batıyo bide şişim ööle adet ağrısı gibi diil ama ağrım we çok da akıntım war. Bişey olduunu düşünmüyorum ama içim rahat etsin die kan testi yaptırıp öyle başlamak istiyorum aslında söktürücüye de ben kandan korkuyorum kan wermekten de o nedenle gözüm yemedicanım pkolusunda 34 gün oldu ama. bide bildiğim adet söktürücü veriyorlar bu durumda. neden bekliyorsun canım yaaa. bence bişeyler yap. en azından bi test al yap. kafan daha rahat eder. belki böylece değilsende adet olursun
:CüvCüv:
ıyıyız...1 saat once geldık ayvalıktanç...oğlum bırseyler atıştırıyor..bıraz dan yatcak...ıyıce sakınledı...
sende hıssedıyormussun nohutum...kaç aylık oldun..:CüvCüv:
hoşbuldum kuşum...Dilekçim hoşgeldiin
haydı hayırlısı..saglıklşı olsun..hayırlı evlat olsun nohutum..ya annemler önceden yaparlarmış hep ve dogru çıkarmış denedık bizde....hamıle kişinin saç telını alıyorsun haşlanmış yumurtayı o saç telı ıle ortadan bölüyorsun (çok inençç)
hamıle kişi karşıdakıne söylemeen yumurtanın bir tarafını tutuyo aklında...eger yumurtann o kısmı pürüssüz olursa erkek pürüzlü olursa kız oluyormuş..böle bişi işte...ama ben inanmadım bencede kızım olcek:))
yanı bekle bakam..ama dohtura gıt...kaçgun geçtı...10 gun geçtımı...doktora gıttt....Ok kız kanda baktırmadım negatİf Çıktı dİye yokturr yaa beklİyİm gelİr yaa
ayyy ya geçmıs olsun....sabah geldi dün de haberi fatoş aradı haberini aldık annesi rahatsızlanmış yoğun bakıma almışlar ama şimdi daha iimiş şekeri çok çok düşmüş ondan sağtarafı tutulmuş sanırım ama bebiş iimiş keseyi görmüşler
aklından çıkar kuşum beaaaaınşallah kısa zamanda olur bebişin kuşum...
amin canım inşallah her ay umutlanıyorum ama boş cıkıyo bu ay oluruna bırakmaya calışcam tabiki başarabilirsem aklımdan cıkmıyoki hic tatlım
ben bu ay ne dıyom bılıyon mu
"bebek mebek ıstemıyom..olmassa olmasın"sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
kendımı bılem kandıramıyom...ama kandırsam çok ıyı olcak...aklıma getırmıcem... :umursamaz:
2-ceylansen onlara inanma bize inan
kız diyenlerrrrrrr oylama yapalım
1-serap
kız siz yumurtlamayla kafayı bozmuşunuz bende yannışmı yazdım dıyom yumurta testı adı:))
yakışır benee :d nasıl olim cnmm büyütüyoz işte bebişii hee ondan rahatı yok anası çekıyo çileyii kus babam kussss vallaha allahyardımcın olsn cnm çalışmak zor işşş
Bence de kız zemuszemus2-ceylan:))
serap sen tekrar test yapsana bı kuzu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?