Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım aslında ben tek gitcektim ama sonradan vazgectim eşimde 2 ay daha bekliyelim diyo ben de tamam dedim benim bu ay 5 inci denemem olcak tatlım bakalım hayırlısı
ınşallah kısa zamanda olur bebişin kuşum...
Sultancım bu ara evle uĞraŞıyom gİdemem kİ akŞamları eve geÇİyoz eŞİmde bekle bİkaÇ gÜn daha dİyooo tekrar test yapmanında manası yook

kan testı yaptırmısmıydın cancan...kaçda baktırdıysan yuzde 99 dogru çıkıyor..pek şaşmıyor kan testı...

gıslar dılay geldımı..dun yoktum da haberım yohh..iyimiymiş..nıye gırmemış..

Sultancım bu ara evle uĞraŞıyom gİdemem kİ akŞamları eve geÇİyoz eŞİmde bekle bİkaÇ gÜn daha dİyooo tekrar test yapmanında manası yook

test yapma zaten canım ama Allah korusun ya gerçekten bişeyler varsa ve sen evle uğraşıyorsan. bazen testte çıkmayabiliyor çünkü. bi fırsat bulmaya çalış bitanem yaaa. aklım hep sende kalıyor eyvahedigeldismile

Olmadım canım pkoluyum ya o nedenle çok net diil adet günlerim bazen 26-27 bazen 30 bazen 33 değişiyo hattaa doktora gitmeden önce 2-3 ay olmadıım da oluyodu o nedenle ümitlenemiyorum

canım pkolusunda 34 gün oldu ama. bide bildiğim adet söktürücü veriyorlar bu durumda. neden bekliyorsun canım yaaa. bence bişeyler yap. en azından bi test al yap. kafan daha rahat eder. belki böylece değilsende adet olursun

Kız ceylannnnnnnnnnn yımartaaaaaaaa testİ ne beee

senİn kızın olUcAkkk İÇİME DOĞUYOOO

ya annemler önceden yaparlarmış hep ve dogru çıkarmış denedık bizde....hamıle kişinin saç telını alıyorsun haşlanmış yumurtayı o saç telı ıle ortadan bölüyorsun (çok inençç)
hamıle kişi karşıdakıne söylemeen yumurtanın bir tarafını tutuyo aklında...eger yumurtann o kısmı pürüssüz olursa erkek pürüzlü olursa kız oluyormuş..böle bişi işte...ama ben inanmadım bencede kızım olcek:))

gıslar dılay geldımı..dun yoktum da haberım yohh..iyimiymiş..nıye gırmemış..
sabah geldi dün de haberi fatoş aradı haberini aldık annesi rahatsızlanmış yoğun bakıma almışlar ama şimdi daha iimiş şekeri çok çok düşmüş ondan sağtarafı tutulmuş sanırım ama bebiş iimiş keseyi görmüşler

sen onlara inanma bize inan

kız diyenlerrrrrrr oylama yapalım

1-serap

yakışır benee :d nasıl olim cnmm büyütüyoz işte bebişii hee ondan rahatı yok anası çekıyo çileyii kus babam kussss vallaha allahyardımcın olsn cnm çalışmak zor işşş

canım aslında ben tek gitcektim ama sonradan vazgectim eşimde 2 ay daha bekliyelim diyo ben de tamam dedim benim bu ay 5 inci denemem olcak tatlım bakalım hayırlısı

canım tek gitme bak. kesinlikle. içiniz rahat olsun diye. hem daha 5. deneme. bi 2 ay daha geçsin dediğin gibi. ama canım çok vakit geçirmek hiç iyi değil. bana bakma ben çooook doktora gittim 4,5 senedir. bütün doktorlar ezberlemiş gibi aynı şeyleri söylüyorlar. rahim filmide çektirdim aynı sorun çıkmadı. eşimdede yok ama kısmet işte. bu yaz kısmetse tüp bebek deneyecez ama ben pek istemiyorum çünkü olacak olsa zaten olur diyorum .sonuçta sorun yok ve ben 2 kere kendiliğimden hamile kaldım. ama işte bazende fikrim değişiyor. beynim allak bullak. ama bugünlerde hiç iyi değilim yaaa

Evet canım doktor 35.gün gel adet söktürücü wercem dedi yarın ya giderim yada ararım söktürücü werir kasıklarıma arada sancı giriyo batıyo bide şişim ööle adet ağrısı gibi diil ama ağrım we çok da akıntım war. Bişey olduunu düşünmüyorum ama içim rahat etsin die kan testi yaptırıp öyle başlamak istiyorum aslında söktürücüye de ben kandan korkuyorum kan wermekten de o nedenle gözüm yemedi

uyusunda büyüsün paşan:))
yaa cidden hissediyorum bı kaç gundur canım ya göbegimin tam sag tarafında bişi var hissedilir derecede ve o bebiş bence:uhm:

Dilekçim hoşgeldiin
hoşbuldum kuşum...
haydı hayırlısı..saglıklşı olsun..hayırlı evlat olsun nohutum..

Ok kız kanda baktırmadım negatİf Çıktı dİye yokturr yaa beklİyİm gelİr yaa
yanı bekle bakam..ama dohtura gıt...kaçgun geçtı...10 gun geçtımı...doktora gıttt....

ayyy ya geçmıs olsun....
bebek ıyıymış..çok guselll Şeniz

sen onlara inanma bize inan

kız diyenlerrrrrrr oylama yapalım

1-serap
2-ceylan
3- sultan

kız siz yumurtlamayla kafayı bozmuşunuz bende yannışmı yazdım dıyom yumurta testı adı:))

yumurtlama demedim kıııı yumurta dedim. anam ben yumurtlama takibi makibi bıraktım sana odaklanmıştım orda

yakışır benee :d nasıl olim cnmm büyütüyoz işte bebişii hee ondan rahatı yok anası çekıyo çileyii kus babam kussss vallaha allahyardımcın olsn cnm çalışmak zor işşş

oh yaaa. ne güzel hayat. canım benim Allahım razı olsun çok zor. heşede benim işim. insanlarla uğraşmak çok çok çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…