- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #1.821
canım ben 6 haftalık hamıleyımmmm
şincik canımız çekerse görürsün sen salatalıgı...sezoşlaa senı basarız vallaacokacimcoookaaaa cok guzel oluyo bızım yorenın salatası urfalı olrumda ben acı eksı bızım olmassa olmazlarımızzzsositososito
olumunekankayizsmile
dimi canım yaa bende aynısını dedim..
kızın daha yaşı 18 bide...
ceylann sen nerelisinnn mirage biliyoz zatiioo tüm doğulular burda...
benimde babam karslı bu arada..
ben kayseride doğdum ama soranlara karslıyım diorum....
evet gülümm urfa adana antepp çok yakınızzzzzhemşo sayılırız bızım oranın yemeklerı uzerıne yemek tanımam yaaaaaaaaaaaaa gerısı yalan
oo tüm doğulular burda...
benimde babam karslı bu arada..
ben kayseride doğdum ama soranlara karslıyım diorum....
isoldee bizde hemşoyuz o zamannyerimseniben
günaydın yasemincimm:1hug:günaydın canlarım :)) sabah işlerim vardı ancak gelebildim işe...nasılsınız güzel anne adayları...
hımm evet bende bayılırım onaBen sİzİn kuru patlıcan dolmanızı sevİyom ohh mİs mİs
günaydın canlarım :)) sabah işlerim vardı ancak gelebildim işe...nasılsınız güzel anne adayları...
annem de karlı babam daa eşim de elazılııı ben ne oluyom aceppp istanbulda dogdum bennceylann sen nerelisinnn mirage biliyoz zatii
günaydın canlarım :)) sabah işlerim vardı ancak gelebildim işe...nasılsınız güzel anne adayları...
karss canımm sen baba memeleketini söyleeee kocişi boşverrannem de karlı babam daa eşim de elazılııı ben ne oluyom aceppp istanbulda dogdum benn
gunaydınnn cnmmm nasılsınnn...:lepi:
ayy maşallah ne güzel ne güzel..
nekadar beklediniz siz canım..
bitki kürü falan herhangi bişi yaptınmı??
annem de karlı babam daa eşim de elazılııı ben ne oluyom aceppp istanbulda dogdum benn
annem de karlı babam daa eşim de elazılııı ben ne oluyom aceppp istanbulda dogdum benn
offffffffffffffffffffffffff yaa sabah sabah delumusunuzzz yaaaacokacimcoookcokacimcoookBen sİzİn kuru patlıcan dolmanızı sevİyom ohh mİs mİs
yaa sen nerelisinki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?