Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

aman canım sende bidahaki ay hamiş olucan ne sıkıyon canını hıhhhh onlar ilk aylarını çocuğa vermişler hayırlısı olsun sende bidahaki ay veririsin haberini

ayyyhhh bak heyecanlandım şimdi..
vallla o güzel ağzından ballar akıo...
inşallah hepimiz canım hepimiz...

sabah sabah ne yedım bılıyonuzmu kıslarr 1 adet salatalık dogradım 2 dıs sarımsak onun ustunede lımon sıktım bırazda nane sonrada su kattım anlayacagınız sulu cacık gıbı bısey delı gıbı içtim onu sonraaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kızlar kıskanmıorum valla billaaaa.
sdc zoruma gidio yaaaa...
ama takmıcam yeter artık..
gülüp geçicem herşeyeeee

onlarda delı muu nee acelelerı neymışş kızzz...insan bı bırbırıne doyar bız evlendıkden 8-9 ay sonra karar verdık erken mı dıye tereddut edıyouk yıneesempatiksalakcinni

cemkırmıyorum sadece acılarımı sızınle paylasmak ıstemısdım ne bagırıyonuz beeemafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Şeniz

ayyyhhh bak heyecanlandım şimdi..
vallla o güzel ağzından ballar akıo...
inşallah hepimiz canım hepimiz...

KIZ ŞİNCİK BENİM ARKADAŞIMIN BENİMLE BİR HAFTA ARASI VAR EVLELİĞİMİZ ŞİNCİK BAKEMMMMMMM HANGİMİZ DAHA ÖNCE HAMİŞ KALICAZ FESATLANMAK DEĞİLDİ REKABET VAR:lepi::lepi::lepi:

ay içi yanıyo kuzumun ama tikat et tansiyon sorunu olabiliyo hamişlikte

hey maşallahh sen bizdende betersinn afiyet olsunnn kuşummm:roflol:

en kısa zamanda send ehamıs kal hele bı sıkayetlen bak ben sana napaarııımmm klava:işin sakası ınsallah rabbım bu duyguyu sızede yasatır canım yaa

valla tatlım ben nankörün isterim isterim sonrada şikayet ederim herhal allahım hayırlsı neyse onu göstersin bizeee sizleride en kısa zamanda rahatlatsın allahım

kıskanmadığını biliyorumm cnmmm ama aldırma ona buna boşver sen üzülüyosunn sonra:1hug:

olumunekankayizsmile

canım sen hamilesn dimi..
nekadrlık hamilesin canım...

onlarda delı muu nee acelelerı neymışş kızzz...insan bı bırbırıne doyar bız evlendıkden 8-9 ay sonra karar verdık erken mı dıye tereddut edıyouk yıneesempatiksalakcinni

Şeniz

dimi canım yaa bende aynısını dedim..
kızın daha yaşı 18 bide...

KIZ ŞİNCİK BENİM ARKADAŞIMIN BENİMLE BİR HAFTA ARASI VAR EVLELİĞİMİZ ŞİNCİK BAKEMMMMMMM HANGİMİZ DAHA ÖNCE HAMİŞ KALICAZ FESATLANMAK DEĞİLDİ REKABET VAR:lepi::lepi::lepi:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

eyy hamılelıkk sen neleree kDIRSINN SABAH SABAH INSANA NASII İNENÇ ŞEYLERR YEDIRIPP TAD VERDIRIYOSUNN ŞAŞIYOMM VALLAA:1shok:
BU AÇIK AÇIK FESSATLIK NANNN KENDINI KANDIRMAAkaydirigubbakcemile3
evet cnmm var bizde bi sorunn acaba kürtajdan sonramı böyle oluyoo:uhm:
belkıde haaa...n zaten kurtaj dan sonrada çok kılo almıştımm yaaakafamçokkarıştı

yok kız fesatlık yok allahım tez amanda versin işim gırgır laparoskopi yaptırdı eşi zati inş.tez zamanda verir yarabbim

dün akşam canım ailemde seyhanda ilk geceden hamiş kaldı bu ne ya biz o kadar uğraşıyoz onlar dalgamı geçiyolar neee bide kebabçıya gitti kaç porsiyonn yenii canım çektii valla

oo tüm doğulular burda...
benimde babam karslı bu arada..
ben kayseride doğdum ama soranlara karslıyım diorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…