- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #1.801
aman canım sende bidahaki ay hamiş olucan ne sıkıyon canını hıhhhh onlar ilk aylarını çocuğa vermişler hayırlısı olsun sende bidahaki ay veririsin haberini
kıskanmadığını biliyorumm cnmmm ama aldırma ona buna boşver sen üzülüyosunn sonra:1hug:kızlar kıskanmıorum valla billaaaa.
sdc zoruma gidio yaaaa...
ama takmıcam yeter artık..
gülüp geçicem herşeyeeee
cemkırmıyorum sadece acılarımı sızınle paylasmak ıstemısdım ne bagırıyonuz beeemafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kızlar kıskanmıorum valla billaaaa.
sdc zoruma gidio yaaaa...
ama takmıcam yeter artık..
gülüp geçicem herşeyeeee
cemkırmıyorum sadece acılarımı sızınle paylasmak ıstemısdım ne bagırıyonuz beeemafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ayyyhhh bak heyecanlandım şimdi..
vallla o güzel ağzından ballar akıo...
inşallah hepimiz canım hepimiz...
evet cnmm var bizde bi sorunn acaba kürtajdan sonramı böyle oluyoo:uhm:bılmem kıı ama bı garıplık var dımııı bızdee:roflol:
vereliniortak şimdilikk amaaa
bencedeeyerimseniben
AY BENİM HAMİŞİM ALINMIŞ TAKILDIM TATLUM BENİM :1hug:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sabah sabah ne yedım bılıyonuzmu kıslarr 1 adet salatalık dogradım 2 dıs sarımsak onun ustunede lımon sıktım bırazda nane sonrada su kattım anlayacagınız sulu cacık gıbı bısey delı gıbı içtim onu sonraaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
hey maşallahh sen bizdende betersinn afiyet olsunnn kuşummm:roflol:sabah sabah ne yedım bılıyonuzmu kıslarr 1 adet salatalık dogradım 2 dıs sarımsak onun ustunede lımon sıktım bırazda nane sonrada su kattım anlayacagınız sulu cacık gıbı bısey delı gıbı içtim onu sonraaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
en kısa zamanda send ehamıs kal hele bı sıkayetlen bak ben sana napaarııımmmklava:işin sakası ınsallah rabbım bu duyguyu sızede yasatır canım yaa
hey maşallahh sen bizdende betersinn afiyet olsunnn kuşummm:roflol:
kıskanmadığını biliyorumm cnmmm ama aldırma ona buna boşver sen üzülüyosunn sonra:1hug:
sabah sabah ne yedım bılıyonuzmu kıslarr 1 adet salatalık dogradım 2 dıs sarımsak onun ustunede lımon sıktım bırazda nane sonrada su kattım anlayacagınız sulu cacık gıbı bısey delı gıbı içtim onu sonraaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
onlarda delı muu nee acelelerı neymışş kızzz...insan bı bırbırıne doyar bız evlendıkden 8-9 ay sonra karar verdık erken mı dıye tereddut edıyouk yıneesempatiksalakcinni
Şeniz
KIZ ŞİNCİK BENİM ARKADAŞIMIN BENİMLE BİR HAFTA ARASI VAR EVLELİĞİMİZ ŞİNCİK BAKEMMMMMMM HANGİMİZ DAHA ÖNCE HAMİŞ KALICAZ FESATLANMAK DEĞİLDİ REKABET VAR:lepi::lepi::lepi:
eyy hamılelıkk sen neleree kDIRSINN SABAH SABAH INSANA NASII İNENÇ ŞEYLERR YEDIRIPP TAD VERDIRIYOSUNN ŞAŞIYOMM VALLAA:1shok:sabah sabah ne yedım bılıyonuzmu kıslarr 1 adet salatalık dogradım 2 dıs sarımsak onun ustunede lımon sıktım bırazda nane sonrada su kattım anlayacagınız sulu cacık gıbı bısey delı gıbı içtim onu sonraaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
BU AÇIK AÇIK FESSATLIK NANNN KENDINI KANDIRMAAkaydirigubbakcemile3KIZ ŞİNCİK BENİM ARKADAŞIMIN BENİMLE BİR HAFTA ARASI VAR EVLELİĞİMİZ ŞİNCİK BAKEMMMMMMM HANGİMİZ DAHA ÖNCE HAMİŞ KALICAZ FESATLANMAK DEĞİLDİ REKABET VAR:lepi::lepi::lepi:
belkıde haaa...n zaten kurtaj dan sonrada çok kılo almıştımm yaaakafamçokkarıştıevet cnmm var bizde bi sorunn acaba kürtajdan sonramı böyle oluyoo:uhm:
urfalımısınn bende antepliyimm evet acılı ekşili yemeklerimiz salatalarımız meşhurduraaaa cok guzel oluyo bızım yorenın salatası urfalı olrumda ben acı eksı bızım olmassa olmazlarımızzzsositososito
eyy hamılelıkk sen neleree kdırsınn sabah sabah ınsana nasıı inenç şeylerr yedırıpp tad verdırıyosunn şaşıyomm vallaa:1shok:
bu açık açık fessatlık nannn kendını kandırmaakaydirigubbakcemile3
belkıde haaa...n zaten kurtaj dan sonrada çok kılo almıştımm yaaakafamçokkarıştı
olumunekankayizsmile
canım sen hamilesn dimi..
nekadrlık hamilesin canım...
dimi canım yaa bende aynısını dedim..
kızın daha yaşı 18 bide...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
urfalımısınn bende antepliyimm evet acılı ekşili yemeklerimiz salatalarımız meşhurdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?