- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #18.641
hadi yaa bak ii oldu dediin rahatladım biras kan fln weresim gelmiyo çünküm çok tırsıyorum
ayy öylemı dersınnn sen deneyımlısın tabı daha ıyı bılırsın kuzuukuşum daha hıssedemessın ama rahmın buyudugu ıçın rahmının belkı baskısı olabılır..o baskıyı hıssedersın..bende oglumda 3 aylık hıssettıgımı soyledımdı doktora..dohtur gulmustu bana alsanaalsanasmile
daha hıssedemessın dedıydı :umursamaz:
deneyımlı anneler 3,5-4 ayda hıssedıyor..
ama ılk hamılelıkte 4 .ayda hıssedıyorsun...gercek tekmeyı 4 ayda göbegıne atıyor..hemde ne tekme...
inşallah herkes yasar bu duyguyu..rabbım bu ay herkese bebek versın :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile5bencede kızzz
kaydirigubbakcemile3Benim o kafayı bozan ben demişim yumurtlama :roflol::roflol::roflol:
kızlar benim işlerim var...
onları hallediem yoosam bu adam beni işten atacak...
Amannnnnn bırak gÖrÜmcÜkÜnÜ kız bİz hassasız ya bİze de Öylelerİnİ denk gelİrrrr
canım ya kıyamam sana hic üzülme sen bak sorunda yokmuş ne güzel inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın bencede tüp bebek denemeyin doktorlar bişey yok demiş zaten bekleyın canım... bende bekliycem eşimle gitcem doktora 6 ay gecsin barı inşallah sorun yoktur böyle beklemekte zor ama napalım her şeyin hayırlısı umudumuzu yitirmiycez tatlım
yaptır kuşum..için tam rahat etsın...belkım vardır bebek...
Şeniz
bız yumurtluyos kuşum..ondan yumurtlamaya takıldık..hamıle olanlar artuk yumurtlamıyor ya...onlar artuk yumurta testlerıylen ılgılenıyor..bız yumurtlama testlerıylen..
bu işler nasıp kısmet ışi kuşum..istemıs olmus..allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın..bence yaptıgı ayıp...karnını sevmekte neymıs..kaç aylık kı daha...ohaoldumsmile
allah sanada verır kuşum..
ayy elifim bende iğnedn çok korkuorum yaaa
kızlar benim işlerim var...
onları hallediem yoosam bu adam beni işten atacak...
ay benim 25 miş canım yaaa. beynim allak bullak yaaa. ağlayasım geliyor zaten sürekli
hiç iyi değilim. kaynanam dediki pazar çalışmıyorsun ya artık her pazar gelirim yapsak toplarım asmadan dedi. ama bende insanım yaaa. bide bana toplatacak sıcağın altında. çok ağlamak istiyorum. ben evdemi oturuyorum hepp yaaa.. otursamda pazar günü istemem kocamın evde olduğu gün ben onları napim beraber zaman geçirmek isterim haksızmıyım yaaamafoldumben
ah kuşumm ya..sende pazar gunlerı 12 de kalkıyom anne de...hafta ıçı uykuya hasret kalıyom de..oglenden sonra da kaç dışarı... :dilcikar:sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:dilcikar:
kızlarrr yaaaa. ben çok hassas olmuşum galiba yaaa. ama bakın tamam hassasım ama sizce bu normalmi. kaynanamlara gittik 1,5 saat falan oturduk görümcem tam 1,5 saat uzanır vaziyette karnını sevdi durdu. elini sürekli gezdiriyordu karnında. acaba normalde ben mi kafayı yedim. eşimde diyor ki sen hassassın o yüzden onun yaptığı normal. ama bu kişinin zaten bi kızı var ve yine istediğinde hemen hamile kaldı yaa
evet canım yaaa. ama bu biliyor bilerek yapıyor.
canım öyle zorki beklemek. 4,5 yıl bitti. her annenler gününde her doğum günümüzde her babalar gününde tamam bu ay sürpriz olacak diye diye yıllar geçti işte. bencede bekle biraz sen daha çok yenisin ama çokta beklemeyin canım
canım daha 2,5 aylık hamile. karın değil göbek olmuş artık deli gibi yiyor. ben hamileyken böyle yiyen birini görmedim yaaa. ama hep öyle yapıyor yaaa. mafoldumben mafoldumben
ah kuşumm ya..sende pazar gunlerı 12 de kalkıyom anne de...hafta ıçı uykuya hasret kalıyom de..oglenden sonra da kaç dışarı... :dilcikar:sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:dilcikar:
canım o mümkün değil çünkü zaten beni değil oğlunu arar. ve çokta umrunda olmaz. ben ne desem inadına tersini yapar. öyle bi kadın
kızlarrr yaaaa. ben çok hassas olmuşum galiba yaaa. ama bakın tamam hassasım ama sizce bu normalmi. kaynanamlara gittik 1,5 saat falan oturduk görümcem tam 1,5 saat uzanır vaziyette karnını sevdi durdu. elini sürekli gezdiriyordu karnında. acaba normalde ben mi kafayı yedim. eşimde diyor ki sen hassassın o yüzden onun yaptığı normal. ama bu kişinin zaten bi kızı var ve yine istediğinde hemen hamile kaldı yaa
ay ben kan alırken mutlaka bakarım damarımın yerini bile derim damarlarım çok ince zor damar buluyolar acemisine denk gelirsem
o biliyo demii senin olmadığını cnmm yani istediğinizi ve olmadığını görümcendede hata var bence insan dikkat eder biraz yaaaa düşüncesizzz bencee
çüşşş.hadı yesın boşver..canı çekıyordur belkım..ama daha 2,5 aylık hamıle..hem yatıyor hem karnını sevıyor...
ayıplamayım başıma gelırde ..aman aman tüvbe tüvbe :dilcikar: :dilcikar:
yok canım yaaa..niye nispet yapsin ki sana?
o kadar kötü mü yani :uhm:
ay ben kan alırken mutlaka bakarım damarımın yerini bile derim damarlarım çok ince zor damar buluyolar acemisine denk gelirsem
bırsenım nasılsın kuşum..naptın..bebegeen napıyor...o biliyo demii senin olmadığını cnmm yani istediğinizi ve olmadığını görümcendede hata var bence insan dikkat eder biraz yaaaa düşüncesizzz bencee
vayyy kadın kurnaz tabi..senı arıycah degıl ya..oğlunu arıyor...cin gibi kadun.. kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıcanım o mümkün değil çünkü zaten beni değil oğlunu arar. ve çokta umrunda olmaz. ben ne desem inadına tersini yapar. öyle bi kadın
afıyet olsun kuzum..Ben yımaaag yİyom sİze cevap yazamıyom okudum hepsİcazını yaptırcemm ama bİ cacık olmaz bu ayy
nohutcum daha var bebegenı hıssetmene kuşum..bekle ...
bende oglanı uyutam iyice mayıstı koltukta çızgıfılm seyredıyor...uyutamda oyle gelem gısslar...olumuu.. yasakkelime
evet canım aynen dediğin gibi. önceden bize gelirdi ben eşimin yanına gitsem otursam ters ters bakardı eşimde kalk derdi bak üzülüyor.
biliyor canım zaten benide çok sevdiğini sanmıyorum o yüzdende yapıyor. o beni hep kıskanır aklınca beni kıskandırıyor acı veriyor. ya kıskanmıyorum ama üzülüyorum işte.
evet canım aynen öyle. ama bak şu var ben diyorum hani çok ister olur yapar inan hor görmem ama böyle rahatlıkla hamile kalıp rahat hamilelik geçiren biri bunu yapınca işte
sende az gıt onlara ...biliyor canım zaten benide çok sevdiğini sanmıyorum o yüzdende yapıyor. o beni hep kıskanır aklınca beni kıskandırıyor acı veriyor. ya kıskanmıyorum ama üzülüyorum işte.
evet canım aynen öyle. ama bak şu var ben diyorum hani çok ister olur yapar inan hor görmem ama böyle rahatlıkla hamile kalıp rahat hamilelik geçiren biri bunu yapınca işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?