Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ayy öylemı dersınnn sen deneyımlısın tabı daha ıyı bılırsın kuzuu
kaydirigubbakcemile5
Benim o kafayı bozan ben demişim yumurtlama :roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3
kızlar benim işlerim var...
onları hallediem yoosam bu adam beni işten atacak...

:roflol:kızz işine bak kovulma şincii

Amannnnnn bırak gÖrÜmcÜkÜnÜ kız bİz hassasız ya bİze de Öylelerİnİ denk gelİrrrr

evet canım yaaa. ama bu biliyor bilerek yapıyor.

canım öyle zorki beklemek. 4,5 yıl bitti. her annenler gününde her doğum günümüzde her babalar gününde tamam bu ay sürpriz olacak diye diye yıllar geçti işte. bencede bekle biraz sen daha çok yenisin ama çokta beklemeyin canım

canım daha 2,5 aylık hamile. karın değil göbek olmuş artık deli gibi yiyor. ben hamileyken böyle yiyen birini görmedim yaaa. ama hep öyle yapıyor yaaa. mafoldumben mafoldumben

ayy elifim bende iğnedn çok korkuorum yaaa

kızlar benim işlerim var...
onları hallediem yoosam bu adam beni işten atacak...

o biliyo demii senin olmadığını cnmm yani istediğinizi ve olmadığını görümcendede hata var bence insan dikkat eder biraz yaaaa düşüncesizzz bencee

çüşşş.hadı yesın boşver..canı çekıyordur belkım..ama daha 2,5 aylık hamıle..hem yatıyor hem karnını sevıyor...
ayıplamayım başıma gelırde ..aman aman tüvbe tüvbe :dilcikar: :dilcikar:

yok canım yaaa..niye nispet yapsin ki sana?
o kadar kötü mü yani :uhm:

Ben yımaaag yıyom sıze cevap yazamıyom okudum hepsıcazını yaptırcemm ama bı cacık olmaz bu ayy

o biliyo demii senin olmadığını cnmm yani istediğinizi ve olmadığını görümcendede hata var bence insan dikkat eder biraz yaaaa düşüncesizzz bencee

biliyor canım zaten benide çok sevdiğini sanmıyorum o yüzdende yapıyor. o beni hep kıskanır aklınca beni kıskandırıyor acı veriyor. ya kıskanmıyorum ama üzülüyorum işte.

evet canım aynen öyle. ama bak şu var ben diyorum hani çok ister olur yapar inan hor görmem ama böyle rahatlıkla hamile kalıp rahat hamilelik geçiren biri bunu yapınca işte

ay ben kan alırken mutlaka bakarım damarımın yerini bile derim damarlarım çok ince zor damar buluyolar acemisine denk gelirsem

bırsenım nasılsın kuşum..naptın..bebegeen napıyor...

evet canım aynen dediğin gibi. önceden bize gelirdi ben eşimin yanına gitsem otursam ters ters bakardı eşimde kalk derdi bak üzülüyor.

afedersin ama yuhhh demek istiorum.

bende görümce olucam bu c.tesi kismetse kardeşim nişanlanio

ama kardeşimin eşi kardeşimdir yaa..

ben nişanlari gölgelenmesin herkesin gözü bende olmasin,odak noktasi olmiim akrabalar arasinda nişanda die hamile olduumu bile sölemedim kimseye

herkes sadece onlarla ilgilensin die..nişandan sonrayi bekliorum sirf bu yüzden

ne insanlar var dünyada yaa..pess doğrusu..

anamm ne kaynanalar ne görmcelerrr varrrrrrrrrrr ıyyyyyyyyyyy kız alltta kalma vallaaaa sen baştan taviz vermişinn onlaraaaaaaaa heralde bu kadr ezdiklerine göre seniii eşinde onların tarafınımı tutuyooo

kuşum olsun yapsın..belkım hamılelık hassasıyetıdır onun kıde..ben utanırım vallah..oyle yatamam zatten..
bilmiyorumkismile düşük tehdıdımı var yatıyor yoksam kuşum...bilmiyorumkismile
olsun..boşver...inşallah senınde yakında bebegın gelır ..

dilekimmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnn kuşummm napimmm bitanem ya oğlan da iyidir inşşşşş ayın 24 ünü beklıyoz bakalımm tekmelıyo boyna futbolcu olucak

sende az gıt onlara ...
iş çıkar kendıne...vaktın olmasın...sempatiksalakcinni

ay benm görümcemin kızı kıskanırdı bizi öle bön bön bakardıı küçükcük kızan ama bende hiç tınlamazdım daha çok yanaşırdım eşimde öle geri çekl falan demzdii valla hele bi desinn oyardım onuu amaa kişiden kişiye değişiyo demkki sultancığım eşinle konuştunmu bu olayları hayatımmm iyilikçe anlatsaydınya ona rahatsız oluyorum ben die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…