- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #18.621
2-ceylan:))
serap sen tekrar test yapsana bı kuzu yaa
uyusunda büyüsün paşan:))
yaa cidden hissediyorum bı kaç gundur canım ya göbegimin tam sag tarafında bişi var hissedilir derecede ve o bebiş bence:uhm:
sen onlara inanma bize inan
kız diyenlerrrrrrr oylama yapalım
1-serap
Benim o kafayı bozan ben demişim yumurtlama :roflol::roflol::roflol:kız siz yumurtlamayla kafayı bozmuşunuz bende yannışmı yazdım dıyom yumurta testı adı:))
Evet canım doktor 35.gün gel adet söktürücü wercem dedi yarın ya giderim yada ararım söktürücü werir kasıklarıma arada sancı giriyo batıyo bide şişim ööle adet ağrısı gibi diil ama ağrım we çok da akıntım war. Bişey olduunu düşünmüyorum ama içim rahat etsin die kan testi yaptırıp öyle başlamak istiyorum aslında söktürücüye de ben kandan korkuyorum kan wermekten de o nedenle gözüm yemedi
hoşbuldum kuşum...
haydı hayırlısı..saglıklşı olsun..hayırlı evlat olsun nohutum..
yanı bekle bakam..ama dohtura gıt...kaçgun geçtı...10 gun geçtımı...doktora gıttt....
ayyy ya geçmıs olsun....
bebek ıyıymış..çok guselll Şeniz
aklından çıkar kuşum beaaaa
ben bu ay ne dıyom bılıyon mu
"bebek mebek ıstemıyom..olmassa olmasın"sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
kendımı bılem kandıramıyom...ama kandırsam çok ıyı olcak...aklıma getırmıcem... :umursamaz:
dilekim seninle aynı zamanda adet olmuştuk değilmi canım yaa.
Evet canım doktor 35.gün gel adet söktürücü wercem dedi yarın ya giderim yada ararım söktürücü werir kasıklarıma arada sancı giriyo batıyo bide şişim ööle adet ağrısı gibi diil ama ağrım we çok da akıntım war. Bişey olduunu düşünmüyorum ama içim rahat etsin die kan testi yaptırıp öyle başlamak istiyorum aslında söktürücüye de ben kandan korkuyorum kan wermekten de o nedenle gözüm yemedi
bilmem yapam tek çıbık çıkarsa kırmızı kalem alayım yanımada ben bi çıbık yapayım
3- ceylanın eşi
Hadi yaa bak ii oldu dediin rahatladım biras kan fln weresim gelmiyo çünküm çok tırsıyorumkuşum bebege hıçbır yan etkısı yok o sokturuculerın..bebek varsa zatten kanama yapmıyor sokturuculer..bebek yoksa kanama olcak...
bencede yaptır canım sakın yaptırmadan kullanma. inşallah bebiş vardırda uzun süre sonra güzel bi haber alırız canım yaaa :sm_cool:
kuşum 30 unda oldum..senle aynı zaman damı..hoşbuldum kuşum...
haydı hayırlısı..saglıklşı olsun..hayırlı evlat olsun nohutum..
yanı bekle bakam..ama dohtura gıt...kaçgun geçtı...10 gun geçtımı...doktora gıttt....
ayyy ya geçmıs olsun....
bebek ıyıymış..çok guselll Şeniz
dilekim seninle aynı zamanda adet olmuştuk değilmi canım yaa.
aynı zamanda yumurtlıycaz... sempatiksalakcinni naniknanik
bilmem yapam tek çıbık çıkarsa kırmızı kalem alayım yanımada ben bi çıbık yapayım
3- ceylanın eşi
canım tek gitme bak. kesinlikle. içiniz rahat olsun diye. hem daha 5. deneme. bi 2 ay daha geçsin dediğin gibi. ama canım çok vakit geçirmek hiç iyi değil. bana bakma ben çooook doktora gittim 4,5 senedir. bütün doktorlar ezberlemiş gibi aynı şeyleri söylüyorlar. rahim filmide çektirdim aynı sorun çıkmadı. eşimdede yok ama kısmet işte. bu yaz kısmetse tüp bebek deneyecez ama ben pek istemiyorum çünkü olacak olsa zaten olur diyorum .sonuçta sorun yok ve ben 2 kere kendiliğimden hamile kaldım. ama işte bazende fikrim değişiyor. beynim allak bullak. ama bugünlerde hiç iyi değilim yaaa
bencede yaptır canım sakın yaptırmadan kullanma. inşallah bebiş vardırda uzun süre sonra güzel bi haber alırız canım yaaa :sm_cool:
kuşum 30 unda oldum..senle aynı zaman damı..
aynı zamanda yumurtlıycaz... sempatiksalakcinni naniknanik
ay benim 25 miş canım yaaa. beynim allak bullak yaaa. ağlayasım geliyor zaten sürekli
hiç iyi değilim. kaynanam dediki pazar çalışmıyorsun ya artık her pazar gelirim yapsak toplarım asmadan dedi. ama bende insanım yaaa. bide bana toplatacak sıcağın altında. çok ağlamak istiyorum. ben evdemi oturuyorum hepp yaaa.. otursamda pazar günü istemem kocamın evde olduğu gün ben onları napim beraber zaman geçirmek isterim haksızmıyım yaaamafoldumben
yaptır kuşum..için tam rahat etsın...belkım vardır bebek...Yaptırayım barİm dur yarın sabah İdrar yapayım sonrada kan yapayım gelmezse
Şenizo kadar hizlisinizki birak yazmayi okumaya bile yetişemiorum yaaakaydirigubbakcemile3
bız yumurtluyos kuşum..ondan yumurtlamaya takıldık..hamıle olanlar artuk yumurtlamıyor ya...onlar artuk yumurta testlerıylen ılgılenıyor..bız yumurtlama testlerıylen..Benim o kafayı bozan ben demişim yumurtlama :roflol::roflol::roflol:
bu işler nasıp kısmet ışi kuşum..istemıs olmus..allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın..bence yaptıgı ayıp...karnını sevmekte neymıs..kaç aylık kı daha...ohaoldumsmilekızlarrr yaaaa. ben çok hassas olmuşum galiba yaaa. ama bakın tamam hassasım ama sizce bu normalmi. kaynanamlara gittik 1,5 saat falan oturduk görümcem tam 1,5 saat uzanır vaziyette karnını sevdi durdu. elini sürekli gezdiriyordu karnında. acaba normalde ben mi kafayı yedim. eşimde diyor ki sen hassassın o yüzden onun yaptığı normal. ama bu kişinin zaten bi kızı var ve yine istediğinde hemen hamile kaldı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?