Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

uyusunda büyüsün paşan:))
yaa cidden hissediyorum bı kaç gundur canım ya göbegimin tam sag tarafında bişi var hissedilir derecede ve o bebiş bence:uhm:

kuşum daha hıssedemessın ama rahmın buyudugu ıçın rahmının belkı baskısı olabılır..o baskıyı hıssedersın..bende oglumda 3 aylık hıssettıgımı soyledımdı doktora..dohtur gulmustu bana alsanaalsanasmile
daha hıssedemessın dedıydı :umursamaz:
deneyımlı anneler 3,5-4 ayda hıssedıyor..
ama ılk hamılelıkte 4 .ayda hıssedıyorsun...gercek tekmeyı 4 ayda göbegıne atıyor..hemde ne tekme...
inşallah herkes yasar bu duyguyu..rabbım bu ay herkese bebek versın :Saruboceq:

bencede yaptır canım sakın yaptırmadan kullanma. inşallah bebiş vardırda uzun süre sonra güzel bi haber alırız canım yaaa :sm_cool:

kuşum bebege hıçbır yan etkısı yok o sokturuculerın..bebek varsa zatten kanama yapmıyor sokturuculer..bebek yoksa kanama olcak...

kızlarrr yaaaa. ben çok hassas olmuşum galiba yaaa. ama bakın tamam hassasım ama sizce bu normalmi. kaynanamlara gittik 1,5 saat falan oturduk görümcem tam 1,5 saat uzanır vaziyette karnını sevdi durdu. elini sürekli gezdiriyordu karnında. acaba normalde ben mi kafayı yedim. eşimde diyor ki sen hassassın o yüzden onun yaptığı normal. ama bu kişinin zaten bi kızı var ve yine istediğinde hemen hamile kaldı yaa

canım ya kıyamam sana hic üzülme sen bak sorunda yokmuş ne güzel inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın bencede tüp bebek denemeyin doktorlar bişey yok demiş zaten bekleyın canım... bende bekliycem eşimle gitcem doktora 6 ay gecsin barı inşallah sorun yoktur böyle beklemekte zor ama napalım her şeyin hayırlısı umudumuzu yitirmiycez tatlım

Yaptırayım barİm dur yarın sabah İdrar yapayım sonrada kan yapayım gelmezse
yaptır kuşum..için tam rahat etsın...belkım vardır bebek...
o kadar hizlisinizki birak yazmayi okumaya bile yetişemiorum yaaakaydirigubbakcemile3
Şeniz
Benim o kafayı bozan ben demişim yumurtlama :roflol::roflol::roflol:
bız yumurtluyos kuşum..ondan yumurtlamaya takıldık..hamıle olanlar artuk yumurtlamıyor ya...onlar artuk yumurta testlerıylen ılgılenıyor..bız yumurtlama testlerıylen..
bu işler nasıp kısmet ışi kuşum..istemıs olmus..allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın..bence yaptıgı ayıp...karnını sevmekte neymıs..kaç aylık kı daha...ohaoldumsmile
allah sanada verır kuşum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…