Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Tahmin edebiliyorum o durumu yaa insanlar çok anlayışsız olabiliyolar bazen

adanalıyık kıııız. ya şu nisan bitsede yaz gelseydi artık ama temmuz ağustos hemencecik geçseydi yaaa. halıları kaldırmam lazııııııım. kalk kız kocanın gönlünü yap sonra geri yat canım benim

Tahmin edebiliyorum o durumu yaa insanlar çok anlayışsız olabiliyolar bazen

bazendende fazla oldu benceee artık önceden insanlık vardı hatır gönül var dı şimdi nerdeeeeklava: klava:
bende çok yaşlımışm gibi konustum dimiii annemler ninemler öle der deee ondan seyettimmmkaydirigubbakcemile3

kalkıyom keleee şimdiii gecen haftalarda öleydimmmm kaydirigubbakcemile3
ama warya görmelisiniz beni uyandırmak için neler yapıyoooo bende hiç sevmem birinin ebni uyandırmasınııııııııklava:
ee diyom elin herüfleri gibi sende kendin hazırlayıver ne var yani anlayışlı ol diyom hazırlamada ne var sen karsımda yoksun benim iştahım kapanır diyooo çılgın tekeeemmmkaydirigubbakcemile3
o günde diyokiii ohh hem çalışım hemde kahvaltımı kendim hazırlıyım ozaman niye evlendim ben diyo bende niye evlednin derdin neydi diyommmkaydirigubbakcemile3
yaa hiç sormayınnn neyse şimdi kalkıyom işte erken mız mız yapmadan..çok cadıyımdır yeterki tutmasın o biçem yaneeeeohaoldumsmile
canıma skım benim oyyyy tosunuma kıyamam keleeee çok seviyom keratayıııı yinedeeekaydirigubbakcemile3 Şeniz

benim canımda sabah işe gidecekse hayatta kalkmaz yataktan. ben neler yaparım ooo zorla uyandırırım. işkence gibi onu uyandırmak. ama bak karşılıklı yemek konusunda haklı bide bizimkide öyle yemesende oturacaksn karşısında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…