- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #19.661
seraptan bi daha haber geldimi kızlr
Canım sen zaten Adana da diilmisin ki?
Tahmin edebiliyorum o durumu yaa insanlar çok anlayışsız olabiliyolar bazenevet kusum yaaa bu aralar o öleee gerci azcık moralide yoktu sanırım eşindede sorun cıkmıs yaaa kankicim çok üzülüyodu bide işyerindekiler bu sürekli dr gidiyoo ya gıcık sekilde bakıyolarmış....aman anca basına gelen anlıyo bu insanlar böle işte kimse kimseyi anlamıyo anca yorum yapıyolarrrr gıcık oluyom bendeeeeeklava: yasakkelime
wowwwwww kusum adanalı olmusunnn süpersin yaaa wallaaaaaaahihoyyyt
bu arada bu bahar havası benide böle sersemleştirir hep....kocişe sabah kalkıp kahvaltı hazrılamak kolayda ne bilim çok uykum geliyo kalkmak zor yanee oda uyandırmak için öpüyo gıdıklıyooo eee napam kalkıyom ona cekişe cekişeeeeekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3klava:
Anladım canım Adana yazıyo ya ondan ööle sandım benyok bitanem mersindeyim eşim burda polis memuru buraya gelin geldim bennn:kedi:
ne demek kusummmmm naber nasılsın yegenimiz yormuyo inşallahhholumunekankayizsmile
Tahmin edebiliyorum o durumu yaa insanlar çok anlayışsız olabiliyolar bazen
adanalıyık kıııız. ya şu nisan bitsede yaz gelseydi artık ama temmuz ağustos hemencecik geçseydi yaaa. halıları kaldırmam lazııııııım. kalk kız kocanın gönlünü yap sonra geri yat canım benim
aahh canım sağlıklı olsunda çekerim
biras naz yapıo vala
melike kimden bahsediosunuz canım
napıyonuz kızlarrr
Anladım canım Adana yazıyo ya ondan ööle sandım ben
kalkıyom keleee şimdiii gecen haftalarda öleydimmmm kaydirigubbakcemile3
ama warya görmelisiniz beni uyandırmak için neler yapıyoooo bende hiç sevmem birinin ebni uyandırmasınııııııııklava:
ee diyom elin herüfleri gibi sende kendin hazırlayıver ne var yani anlayışlı ol diyom hazırlamada ne var sen karsımda yoksun benim iştahım kapanır diyooo çılgın tekeeemmmkaydirigubbakcemile3
o günde diyokiii ohh hem çalışım hemde kahvaltımı kendim hazırlıyım ozaman niye evlendim ben diyo bende niye evlednin derdin neydi diyommmkaydirigubbakcemile3
yaa hiç sormayınnn neyse şimdi kalkıyom işte erken mız mız yapmadan..çok cadıyımdır yeterki tutmasın o biçem yaneeeeohaoldumsmile
canıma skım benim oyyyy tosunuma kıyamam keleeee çok seviyom keratayıııı yinedeeekaydirigubbakcemile3 Şeniz
canım ecrin87 benim kankii oluyo kendileri oda pko var işte tedaviye baslamıstı ondan canımcımmmolumunekankayizsmile
slm canıkom hoşgeldinnn nasılsınnna.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?