Gebeliğe Hazırlık CLIFE BALLI MACUN KULLANAN VAR MI (PKO)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nereden sipariş verdin canim

Bende almak istıyorum ama faydası olur mu bılmıyorum. Benm ve eşimin bır problemı yok. Tsh yüksek bende 0,08. Ama endokrınolojı doktoru engel degıl dedı. Alıp kullanmalımıyım sızce ve fıyatı nedır, nereden aldınız.

Bu kürün tsh a etkisi olacagini sanmiyorum bendede tiroit sorunu var doktor kontrolundeyim su an kontrol altinda instadan siparis verebilirsiniz

Slm kızlar bende çikolata kisti var tek tüpüm var ve o tüpün yumurtalığında da 3 cm çikolata kistim var acaba bu macunu kullansam bende bir fayda sağlar mı adet olmayı bekliyorum sonra klomene başlatacak doktor instagramda bir sürü güzel yorum yapılmış ama insan düşünüyor acaba sahte hesaptan yapılan yorumlar mı yoksa gerçek kullanıcılar mı diye aklım fikrim karma karışık  kuklanıpta çikolata kisti için fayda gören var mı acaba

Bu macunun hicbi yan etkisi yok diye biliyorum kullansan ne kaybedersinki kullanmadna once kistin boyutunu ogren adetin ilk gunu basla 10 gun kullan sonra tekrar kistin boyutuna baktir. Kist kuculmusse ki mutlaka kuculecektir devam et. Kist ayni boyutta kalsa bile kullanmaya devam et. Cunku zarari olursa bu surede kist mutlaka buyur.

Slm canım bilmiyorum ki bu ay klomen kullanıcam olmadı önümüzdeki ay 1 kutu deneyim diyorum bende şifa Allah tan belki bize de nasip olur

Sen kullandın mı peki canım bir faydasını gördün mü instagramda bir sürü iyi yorum var ama çoğu kişi de hiç bir faydası yok demiş bilmiyorum ki ne yapılsa

Slm canım bilmiyorum ki bu ay klomen kullanıcam olmadı önümüzdeki ay 1 kutu deneyim diyorum bende şifa Allah tan belki bize de nasip olur
Klomen yumurtalarini ya gelistirir ya da kist olusur ve kistli bi hamilelikte dis gebelik gecirme riskinde fazla. Urun icerigini internet sayfasindan lutfen oku. Bu urunun faydalarindan biride kisti kucultme ya da yok etme uzerinedir. Urun icerigindeki bitkiler saracoglu tarafindan da oneriliyor. Ben bugun basladim. Daha once istedigim zamam rahatca hamile kaliyordum. Dis gebelik ameliyatinda tuplerimden biri alindigi icin doktor eskisi gibi hizli hamile kalamiycagimi soyledi. O yuzden kullaniyorum ben.

Bende Dış gebelik geçirdim canım sen kullan inşallah fayda görürsen yazarsın buraya ben eğer gebelik olmazsa önümüzdeki ay kullancan 1 kavanoz çikolata kistimi küçültürse devam edebilirim macuna

Merhaba mesajınizi simdi okudum ve yazmak istedim. Bendede sag tarafta 3.5 cm cikolata kisti vardi gecen yil ogrendim hamile kalamadim daha ama macunu kullandim 4 5 ay ve kistim 2.5 cm nin altina dustu etkisi olduğunu dusunuyorum cunku kullandigim aylar adet biterken kahverengi akintilar geldi ben onlarin kistin parçası oldugunu dusundum cunku kist cikolata renginde kanmis o akintilarda o renkti. Doktora gittim ve kuculdugunu soyledi doktor. Hatta inanmadim farkli doktorlara gittim 1 cm de olsa bemim icin cok önemliydi kuculmesi ama 2 3 ay kullandiktan sonra küçülmeye basladi ilk aydan umutsuzluga kapilmayin. Denemekte yarar var diye dusunuyorum.

slm canım rabbim şifanı versin inşallah ve en kısa sürede bebek nasip etsin aynen bende bu ay ilk klomen denememi yapacağım yumurtayı çok fazla büyütürse diye kullanmak istemedem önümüzdeki ay bende deneyeceğim inşallah tabi canım 1 cm çok büyük bir küçülmü bence de

Şu an düzene girdi mi ne kadar düzensizlik yaşadınız? Bende kullandım ilk kez geçen ay ve hayatımda ilk defa gecikmem oldu 42 gün geçti hala adet olamadım bekliyorum çok geriliyorum
Merhaba test yaptiniz mi acaba cunku ben 1 yili askin bir suredir ara ara kullaniyorum ve ne zaman kullansam 28 yada 29 gunde oluyorum normalden erken oluyo hatta benim 31 32 gunde olurdu

Merhaba test yaptiniz mi acaba cunku ben 1 yili askin bir suredir ara ara kullaniyorum ve ne zaman kullansam 28 yada 29 gunde oluyorum normalden erken oluyo hatta benim 31 32 gunde olurdu
Umarım bir sorun olmaz ya çok tedirginim 3 şubatta bebeğimi kaybettim kürtaj oldum sonra 2 martta ilk adetim oldu adetimle c life kullandım ve şu an olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…