Gebeliğe Hazırlık CLIFE BALLI MACUN KULLANAN VAR MI (PKO)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar bende aldim macunu Bugn ellime ulaştı çocuk özlemi çekenlerin allah kucagini doldursun inşallah bende 2 gün sonra adet olcam kullanacam faydasini görürsem yazarim buraya

Arkadaşlar bu ilaç kullanırken mide bulantısı yaşayan oldu mu ?

Slm hamilesiniz sanırım Allah sağlıkla kavuştursun bu macundan sonra mı kaldınız acaba etkisi olduğunu düşünüyormusunuz? Bende sipariş verdim benim sorunum yok çok şükür ama kürtajdan sonra aylar geçti hala hamile kalamadım inşallah banada faydası olur

Merhaba geçmiş olsun bu macunun faydası oldumu acaba? Bende sipariş verdimde

Ben yarım kutu kullandım ama yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi de kullanarak hamile kalmıştım . İnşallah Size de faydası olur

Merhaba geçmiş olsun bu macunun faydası oldumu acaba? Bende sipariş verdimde
Ben macunu hicbi zaman dogru durust kullanmadim ama ilk kullandigimda yaklasik 20 yumurtam olustu ve cok agrim oldu yani pko lu degilseniz gunde 1 kasik yeter bence

Ben macunu hicbi zaman dogru durust kullanmadim ama ilk kullandigimda yaklasik 20 yumurtam olustu ve cok agrim oldu yani pko lu degilseniz gunde 1 kasik yeter bence

Değilim çok şükür ama satıcı bayan bana sabah akşam 1 çay kaşığı dedi verdikleri tahta kaşıkda zaten çay kaşığı boyutunda
bende o öyle dedi diye öyle yiyorum ama günde ikisi toplam 1 tatlı kaşığı ediyodur zaten fazla gelmiyodur umarım

Merhabalar bende yumurta tembelliği sorunum var o yüzdende hormonlarım hepsi tavan yapmisdi o yüzden hamile kalamıyordum bi gün instegramda gördüm macunu hemen sipariş verdim bi umut olur diye iyikide vermişim toplam 9 gün kullandın sonra doktora kontrol için gittigimdede hormonlarım hepsi düştüğünü ve yurtamin oluştuğunu ve 22 mm olduğunu öğrendim çok mutlu oldum doktorum yumurta büyüdüğü için catlatma inesi vurdu şuan 3 gündür beklemedeyim inş rabbim hayırlı sonuç vermemi nasip eder yüzümü güldürür ins

Maşallah tutar inşallah bende 1 haftadır kullanıyorum hormonal sıkıntım yok çok şükür bildiğim kadarıyla ama kullananlar olumlu etkiler görüyor diye aldım .Tadı hiç hoşuma gitmesede hemen üstüne su içerek idare ediyorum ben şeyi merak ettim hani bu tamamen öğütülmemişya acaba parçalayıp balla mı karıştırmışlar yoksa kaynatarak mı yapmışlar merak ettim

Balla karisilmis canım zaten içinde cam bali var

Balla karisilmis canım zaten içinde cam bali var

Evet canım okudum zatende yani bitkiler öğütülüp balla karıştırılmış sadece o kadar mı onu merak ettim yani inşallah önden kaynatma işleminin içine direkt bal koyulmamıştır çünkü bal 40 derece üstü sıcaklıkla temas etmemeli şifa olması için nasıl yapıldığı da önemli

Arkadaşlar Clife ballı macun kullananlar lütfen yazarlar mı gebe kalanlar ozellikle bu aralar çok karşılaşıyorum ama iyice araştırmak istedim
Merhaba aradan çok zaman geçmiş ama bilgi verirsen çok sevinirim macun ise yaradı mı bende pko var bebek istiyoruz bugün kullanmaya başladım inşallah sende sevindirici haberler almışsındır

Merhaba aradan çok zaman geçmiş ama bilgi verirsen çok sevinirim macun ise yaradı mı bende pko var bebek istiyoruz bugün kullanmaya başladım inşallah sende sevindirici haberler almışsındır
Merhaba canim ise yaramadı dersem yalan olur hormonlar açısından yaradı ama sana tavsiyem oyle şeylerle hic ugrasma ben glifor+inofolic kullandım+kilo verdim 5 kg civarı ve hemen kaldım

Merhaba canim ise yaramadı dersem yalan olur hormonlar açısından yaradı ama sana tavsiyem oyle şeylerle hic ugrasma ben glifor+inofolic kullandım+kilo verdim 5 kg civarı ve hemen kaldım
Bende glifora eş değer glukofen kullanıyorum 3 ayda klomen kullandım ise yaramadı glukofen sayesinde adetlerim düzene girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…