- 6 Ekim 2019
- 6
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi TemelinSafinazi
-
Arkadaşlar bu ilaç kullanırken mide bulantısı yaşayan oldu mu ?
Arkadaşlar bende aldim macunu Bugn ellime ulaştı çocuk özlemi çekenlerin allah kucagini doldursun inşallah bende 2 gün sonra adet olcam kullanacam faydasini görürsem yazarim buraya
Klomen yumurtalarini ya gelistirir ya da kist olusur ve kistli bi hamilelikte dis gebelik gecirme riskinde fazla. Urun icerigini internet sayfasindan lutfen oku. Bu urunun faydalarindan biride kisti kucultme ya da yok etme uzerinedir. Urun icerigindeki bitkiler saracoglu tarafindan da oneriliyor. Ben bugun basladim. Daha once istedigim zamam rahatca hamile kaliyordum. Dis gebelik ameliyatinda tuplerimden biri alindigi icin doktor eskisi gibi hizli hamile kalamiycagimi soyledi. O yuzden kullaniyorum ben.
Ben yarım kutu kullandım ama yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi de kullanarak hamile kalmıştım . İnşallah Size de faydası olurSlm hamilesiniz sanırım Allah sağlıkla kavuştursun bu macundan sonra mı kaldınız acaba etkisi olduğunu düşünüyormusunuz? Bende sipariş verdim benim sorunum yok çok şükür ama kürtajdan sonra aylar geçti hala hamile kalamadım inşallah banada faydası olur☹
Faydası olmadi 1 kutu kullandım hamile kalmadım nasip değilmiş belkide cok kullanmaliymisim ama para tuzagi gibi geliyor artik banaMerhaba geçmiş olsun bu macunun faydası oldumu acaba? Bende sipariş verdimde
Ben macunu hicbi zaman dogru durust kullanmadim ama ilk kullandigimda yaklasik 20 yumurtam olustu ve cok agrim oldu yani pko lu degilseniz gunde 1 kasik yeter benceMerhaba geçmiş olsun bu macunun faydası oldumu acaba? Bende sipariş verdimde
Ben macunu hicbi zaman dogru durust kullanmadim ama ilk kullandigimda yaklasik 20 yumurtam olustu ve cok agrim oldu yani pko lu degilseniz gunde 1 kasik yeter bence
Merhabalar bende yumurta tembelliği sorunum var o yüzdende hormonlarım hepsi tavan yapmisdi o yüzden hamile kalamıyordum bi gün instegramda gördüm macunu hemen sipariş verdim bi umut olur diye iyikide vermişim toplam 9 gün kullandın sonra doktora kontrol için gittigimdede hormonlarım hepsi düştüğünü ve yurtamin oluştuğunu ve 22 mm olduğunu öğrendim çok mutlu oldum doktorum yumurta büyüdüğü için catlatma inesi vurdu şuan 3 gündür beklemedeyim inş rabbim hayırlı sonuç vermemi nasip eder yüzümü güldürür ins
Balla karisilmis canım zaten içinde cam bali varMaşallah tutar inşallahbende 1 haftadır kullanıyorum hormonal sıkıntım yok çok şükür bildiğim kadarıyla ama kullananlar olumlu etkiler görüyor diye aldım .Tadı hiç hoşuma gitmesede hemen üstüne su içerek idare ediyorum ben şeyi merak ettim hani bu tamamen öğütülmemişya acaba parçalayıp balla mı karıştırmışlar yoksa kaynatarak mı yapmışlar merak ettim
Balla karisilmis canım zaten içinde cam bali var
Merhaba aradan çok zaman geçmiş ama bilgi verirsen çok sevinirim macun ise yaradı mı bende pko var bebek istiyoruz bugün kullanmaya başladım inşallah sende sevindirici haberler almışsındırArkadaşlar Clife ballı macun kullananlar lütfen yazarlar mı gebe kalanlar ozellikle bu aralar çok karşılaşıyorum ama iyice araştırmak istedim
Merhaba canim ise yaramadı dersem yalan olur hormonlar açısından yaradı ama sana tavsiyem oyle şeylerle hic ugrasma ben glifor+inofolic kullandım+kilo verdim 5 kg civarı ve hemen kaldımMerhaba aradan çok zaman geçmiş ama bilgi verirsen çok sevinirim macun ise yaradı mı bende pko var bebek istiyoruz bugün kullanmaya başladım inşallah sende sevindirici haberler almışsındır
Bende glifora eş değer glukofen kullanıyorum 3 ayda klomen kullandım ise yaramadı glukofen sayesinde adetlerim düzene girdiMerhaba canim ise yaramadı dersem yalan olur hormonlar açısından yaradı ama sana tavsiyem oyle şeylerle hic ugrasma ben glifor+inofolic kullandım+kilo verdim 5 kg civarı ve hemen kaldım
Imkanin varsa inofolic combi ile dene bir de ovulasyon testi dene ama muhakkak 4 5 kg ver bak nasil kalıyorsun allahin izniyleBende glifora eş değer glukofen kullanıyorum 3 ayda klomen kullandım ise yaramadı glukofen sayesinde adetlerim düzene girdi
Inşallah ya pop olduğu için testler yanıltıyor beni kilom oyuna göre çok iyi ama yinede zayiflicamImkanin varsa inofolic combi ile dene bir de ovulasyon testi dene ama muhakkak 4 5 kg ver bak nasil kalıyorsun allahin izniyle
Merabalar benim geçiktirdi sizde de mi aynı oldu bir sıkıntı oluştu mu sizdeMerhabalar bu macun adetinizi geciktirdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?