- 19 Kasım 2017
- 1.927
- 3.844
- 133
- Konu Sahibi TemelinSafinazi
-
Valla canim bilmiyorum ama galiba onun da etkisi oldu gecen ay onu kullandim normal gunumde oldum sancim olmadi hic bir dahaki ay glifor ve inofolic combi kullandim gunde bir tane onunla kaldım geçen muayenede yumurtaliklarib normal öyle küçük kist gözüküyor ama çok yok dedi dedim pko var bende öyle abartı şekilde kist yok dedi acaba mı dedim macundan için galiba onun da etkisi var
Canim ben geçen ay düzenli bi şekilde kullandım yumurtlamaya kadar sonra bıraktım günümde oldum adetle beraber de glifor ve inofolic combi kullandım bir süre yumurtlama dönemine kadar sonra bıraktım folbiol ve ferrum fort kullandimCanim hayırlı olsun.
Bende senle birlikte sipariş vermiştim. Ilk ay adet gecikmesi oldu sonra iğne tedavisi olunca kullanmamıştım. Geçen ay bir iki kere yedim. Bu ay sabah akşam yemeğe çalışıyorum. Sen yumurtlamaya kadar mi kullandın. Devam ettin mi adete kadar. Inofolik kullandığın ayda da kullandın mi?
Canim ben geçen ay düzenli bi şekilde kullandım yumurtlamaya kadar sonra bıraktım günümde oldum adetle beraber de glifor ve inofolic combi kullandım bir süre yumurtlama dönemine kadar sonra bıraktım folbiol ve ferrum fort kullandim
Ben kendi kendimin dr u oldum diyebilirim bu kendi yöntemimle kaldığım ikinci gebeliğim ilk düşük oldu ama inşallah bu defa sağ salim alırım kucagimaŞu ınofolic i benimde almam lazım. Çok duydum hiç almadım. Glifor şeker için değil mi?
Tatlı şeyler yumurtanın kalitesini bozuyormuş.
Şekerin yok ama dikkat et demişti bana doktorum. Kendi doktorumuz kendimiz olacağız. Doktorlar çok umursamıyor. Şu ferrum fortu bende alayim. Birde e vitamini kullanıyorlar.
Ben kendi kendimin dr u oldum diyebilirim bu kendi yöntemimle kaldığım ikinci gebeliğim ilk düşük oldu ama inşallah bu defa sağ salim alırım kucagima
Canim pko varsa kan pihtilasma sorunu olma ihtimali yüksek benim de galiba kan pıhtılaşma sorunum varmış ki bu defa şimdiye kadar her şey normal güzel bir dr bul kendine bu konuda hamile kalma konusuna gelirse macun kullanırken batmanlarım oluyordu adet olurken hiç agrım sizim olmadı adetle beraber inofolic combi ve glifor kullandım günde 1 adet yumurtlama döneminde bıraktım folbiol ve ferrum fort kapsül kullandım adete 3 4 gün kala erken gebelik testinde silik çizgi cıktı adet günümde de kan verdim hamile olduğumu öğrenir öğrenmez dr a gittim daha önce kimyasal ve boş gebeliğin olduğu için kan sulandırıcı ve düşük onleyici ilaç verdiCanim macunu kullanırken yumurtlama döneminde kasik ağrıların oldu mu? Benim bugün klomen kullanmışım gibi ağrıların var. Hiç ilaç kullanmadim.
Neler yaptın kendi kendine.
Mesela benimde ilk gebeliğim kimyasal oldu. Bende zaman zaman kan sulandırıcı kullansam mi diye düşünüyorum. Tutunamama sorunum mu var progestan kullansam mi gibi bazı şeylere takılıyorum.
Canim pko varsa kan pihtilasma sorunu olma ihtimali yüksek benim de galiba kan pıhtılaşma sorunum varmış ki bu defa şimdiye kadar her şey normal güzel bir dr bul kendine bu konuda hamile kalma konusuna gelirse macun kullanırken batmanlarım oluyordu adet olurken hiç agrım sizim olmadı adetle beraber inofolic combi ve glifor kullandım günde 1 adet yumurtlama döneminde bıraktım folbiol ve ferrum fort kapsül kullandım adete 3 4 gün kala erken gebelik testinde silik çizgi cıktı adet günümde de kan verdim hamile olduğumu öğrenir öğrenmez dr a gittim daha önce kimyasal ve boş gebeliğin olduğu için kan sulandırıcı ve düşük onleyici ilaç verdi
Pko yok bende. Pko da lh fshnin iki kati oluyor sanirim. O bende yok. Benim yumurta rezervin az.
Iyi bir doktor bulmak zor. Devlette iyi doktor var randevu alınmıyor. Özeldekiler tüp bebek yapıyoruz hemen ona başlayalım diyorlar. Zor bu işler. Inşallah senin gibi bana da macun fayda eder.
Bende seninle ayni durumdayim..fsh in kac cokti senin..yumurta rezervim az dedinya ondan soruyorum canmPko yok bende. Pko da lh fshnin iki kati oluyor sanirim. O bende yok. Benim yumurta rezervin az.
Iyi bir doktor bulmak zor. Devlette iyi doktor var randevu alınmıyor. Özeldekiler tüp bebek yapıyoruz hemen ona başlayalım diyorlar. Zor bu işler. Inşallah senin gibi bana da macun fayda eder.
Bende seninle ayni durumdayim..fsh in kac cokti senin..yumurta rezervim az dedinya ondan soruyorum canm
Inşallah canim ama inofolic combi kullan bence günde 2 tane sadece bunu alabilirsin yumurtlamaya faydası var tamamen bitkisel sadece pko olanlar kullanmıyor bunu kullanırken de kafein içeren gıdalar tüketme tavsiyem inşallah en kısa zamanda kalırsın ben inaniyorum
Amin canım darısı sana olsun en kısa zamanda ama çayı da çok içme bol bol su iç ve az ye daha çabuk kalırsınEvet o ilacı uzun zamandır tavsiye ediyorlar ama bir türlü alamadım. Yumurtlamaya kadar içilecek sanırım. Çalıştığım için çay durmadan içiyoruz. Çay içmiyorum desem tip tip bakışlar acaba hamile mi? En çok çay kullaniyorum. Kola kahve içmem zaten.
Inşallah canım. Macun bana da fayda eder inşallah:))
Senin de gebeliğin sağlıkla ilerler inşallah.
Bebeğini sağ salim kucağına alırsın.
Hadi ya o kadar çok olumlu yorum okudum ki sipariş verdim hatta acaba herkeste aynı etki olmuyor mu
Kızlar hemen sonuc alamasamda yinede ümitliyim sonucta bitkisel hersey fiyatida iyi bence siparis edin bisey kaybetmezsiniz hem olursada o vesile olmus olur veren yine Rabbim 3 ay kullaniliyormus.. tek tek içindekileri arastirsaniz hepsi bize iyi gelen şeyler ama suda var arkadasin dedigi gibi kimi insanin vucudu bitkiye ters tepiyo eger daha önce yaptiklariniz iyi gelmediyse almayin ama öyle bi sorun yoksa denemekde fayda var 1 günde geldi hemen siparisim
Kızlar ne yaptınız, macunu kullandınız mı? Ben adetimin 3. günü başladım yani dün, aşırı yumurtalık ağrım var dünden beri bir sağa bir sola vuruyor ağrı. Başım da ağırlaştı bıraktık kullanmicam ya korktum ben.Bende kullanmak istiyorum ama hep tereddütte kalıyorum. bu ay sipariş vericektim bayaa etkileyici şeyler var sayfasında. insan umutlanıyor.
Ben kullandım benim de ağrıların oldu ama pes etmedim bitkisel çünkü tamamen ilk ay adet oldum diğer ay da inofolic ve glifor hamile kaldım yumurtalıkların normal dedi kist var ama o kadar çok değil dediKızlar ne yaptınız, macunu kullandınız mı? Ben adetimin 3. günü başladım yani dün, aşırı yumurtalık ağrım var dünden beri bir sağa bir sola vuruyor ağrı. Başım da ağırlaştı bıraktık kullanmicam ya korktum ben.
İnofolic kullandığın ay da macunu kullanıyor muydun canım? Ya korktum ben miyomları büyütür diye, bitkisel ama o bitkiler hep östrojen salgılatıyor.Ben kullandım benim de ağrıların oldu ama pes etmedim bitkisel çünkü tamamen ilk ay adet oldum diğer ay da inofolic ve glifor hamile kaldım yumurtalıkların normal dedi kist var ama o kadar çok değil dedi
Canim macunu filan bilmem de kilo vermek çok önemli ben onu anladım ikinci kez inofolic ve glifor kullandım ve 5 kilo verdim omun üstüne kaldım hep kilo verince kalıyorum anladım kiBen 1 kavanoz kullandım ama etki etmedi fakat ben en ağır pcoyum ilaçsız adet olamıyorumbenim gibi ağır olanlara kilo vermelerini ve 2 - 3 kavanoza kadar kullanmalarını tavsiye ederim.
Canim hatırlamıyorum ana inofolic arada bi aldım galiba daha iyi yumurtlarım diye düşünmüşümdür ama ilk ay ağrılı geçti diğer ay zaten hiç belirti bile yoktu gayet güzel geçti zaten dr a gittiğimde yumurtalıkların da normal dedi şaşırdım bende pko var dedim o kadar çok kıstım yok var ama çok değil dediİnofolic kullandığın ay da macunu kullanıyor muydun canım? Ya korktum ben miyomları büyütür diye, bitkisel ama o bitkiler hep östrojen salgılatıyor.
Evet canım kilo verince yumurtalıklar çalışmaya başlıyor kilo çok önemli pco da.Canim macunu filan bilmem de kilo vermek çok önemli ben onu anladım ikinci kez inofolic ve glifor kullandım ve 5 kilo verdim omun üstüne kaldım hep kilo verince kalıyorum anladım ki
Pardon çok merak ettim sizde bu macun sayesindemi gebe kaldınızHadi ya o kadar çok olumlu yorum okudum ki sipariş verdim hatta acaba herkeste aynı etki olmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?