Gebeliğe Hazırlık CLIFE BALLI MACUN KULLANAN VAR MI (PKO)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim hayırlı olsun.
Bende senle birlikte sipariş vermiştim. Ilk ay adet gecikmesi oldu sonra iğne tedavisi olunca kullanmamıştım. Geçen ay bir iki kere yedim. Bu ay sabah akşam yemeğe çalışıyorum. Sen yumurtlamaya kadar mi kullandın. Devam ettin mi adete kadar. Inofolik kullandığın ayda da kullandın mi?

Canim ben geçen ay düzenli bi şekilde kullandım yumurtlamaya kadar sonra bıraktım günümde oldum adetle beraber de glifor ve inofolic combi kullandım bir süre yumurtlama dönemine kadar sonra bıraktım folbiol ve ferrum fort kullandim

Şu ınofolic i benimde almam lazım. Çok duydum hiç almadım. Glifor şeker için değil mi?
Tatlı şeyler yumurtanın kalitesini bozuyormuş.
Şekerin yok ama dikkat et demişti bana doktorum. Kendi doktorumuz kendimiz olacağız. Doktorlar çok umursamıyor. Şu ferrum fortu bende alayim. Birde e vitamini kullanıyorlar.

Ben kendi kendimin dr u oldum diyebilirim bu kendi yöntemimle kaldığım ikinci gebeliğim ilk düşük oldu ama inşallah bu defa sağ salim alırım kucagima

Ben kendi kendimin dr u oldum diyebilirim bu kendi yöntemimle kaldığım ikinci gebeliğim ilk düşük oldu ama inşallah bu defa sağ salim alırım kucagima

Canim macunu kullanırken yumurtlama döneminde kasik ağrıların oldu mu? Benim bugün klomen kullanmışım gibi ağrıların var. Hiç ilaç kullanmadim.

Neler yaptın kendi kendine.
Mesela benimde ilk gebeliğim kimyasal oldu. Bende zaman zaman kan sulandırıcı kullansam mi diye düşünüyorum. Tutunamama sorunum mu var progestan kullansam mi gibi bazı şeylere takılıyorum.

Canim pko varsa kan pihtilasma sorunu olma ihtimali yüksek benim de galiba kan pıhtılaşma sorunum varmış ki bu defa şimdiye kadar her şey normal güzel bir dr bul kendine bu konuda hamile kalma konusuna gelirse macun kullanırken batmanlarım oluyordu adet olurken hiç agrım sizim olmadı adetle beraber inofolic combi ve glifor kullandım günde 1 adet yumurtlama döneminde bıraktım folbiol ve ferrum fort kapsül kullandım adete 3 4 gün kala erken gebelik testinde silik çizgi cıktı adet günümde de kan verdim hamile olduğumu öğrenir öğrenmez dr a gittim daha önce kimyasal ve boş gebeliğin olduğu için kan sulandırıcı ve düşük onleyici ilaç verdi

Pko yok bende. Pko da lh fshnin iki kati oluyor sanirim. O bende yok. Benim yumurta rezervin az.

Iyi bir doktor bulmak zor. Devlette iyi doktor var randevu alınmıyor. Özeldekiler tüp bebek yapıyoruz hemen ona başlayalım diyorlar. Zor bu işler. Inşallah senin gibi bana da macun fayda eder.

Inşallah canim ama inofolic combi kullan bence günde 2 tane sadece bunu alabilirsin yumurtlamaya faydası var tamamen bitkisel sadece pko olanlar kullanmıyor bunu kullanırken de kafein içeren gıdalar tüketme tavsiyem inşallah en kısa zamanda kalırsın ben inaniyorum

Bende seninle ayni durumdayim..fsh in kac cokti senin..yumurta rezervim az dedinya ondan soruyorum canm

Bende seninle ayni durumdayim..fsh in kac cokti senin..yumurta rezervim az dedinya ondan soruyorum canm

Ilk kimyasal gebeliğin ardında ölcturdugumde 12 çıkmıştı. Yaklaşık 6 ay sonra iğne tedavisi yapacak doktorum talep etti 10 cıktı. Şimdi kaç bilmiyorum. Macunfa düşürüyor diyorlar.

Evet o ilacı uzun zamandır tavsiye ediyorlar ama bir türlü alamadım. Yumurtlamaya kadar içilecek sanırım. Çalıştığım için çay durmadan içiyoruz. Çay içmiyorum desem tip tip bakışlar acaba hamile mi? En çok çay kullaniyorum. Kola kahve içmem zaten.

Inşallah canım. Macun bana da fayda eder inşallah:))

Senin de gebeliğin sağlıkla ilerler inşallah.
Bebeğini sağ salim kucağına alırsın.

Amin canım darısı sana olsun en kısa zamanda ama çayı da çok içme bol bol su iç ve az ye daha çabuk kalırsın

Hadi ya o kadar çok olumlu yorum okudum ki sipariş verdim hatta acaba herkeste aynı etki olmuyor mu
Bende kullanmak istiyorum ama hep tereddütte kalıyorum. bu ay sipariş vericektim bayaa etkileyici şeyler var sayfasında. insan umutlanıyor.
Kızlar ne yaptınız, macunu kullandınız mı? Ben adetimin 3. günü başladım yani dün, aşırı yumurtalık ağrım var dünden beri bir sağa bir sola vuruyor ağrı. Başım da ağırlaştı bıraktık kullanmicam ya korktum ben.

Ben kullandım benim de ağrıların oldu ama pes etmedim bitkisel çünkü tamamen ilk ay adet oldum diğer ay da inofolic ve glifor hamile kaldım yumurtalıkların normal dedi kist var ama o kadar çok değil dedi

Ben kullandım benim de ağrıların oldu ama pes etmedim bitkisel çünkü tamamen ilk ay adet oldum diğer ay da inofolic ve glifor hamile kaldım yumurtalıkların normal dedi kist var ama o kadar çok değil dedi
İnofolic kullandığın ay da macunu kullanıyor muydun canım? Ya korktum ben miyomları büyütür diye, bitkisel ama o bitkiler hep östrojen salgılatıyor.

Ben 1 kavanoz kullandım ama etki etmedi fakat ben en ağır pcoyum ilaçsız adet olamıyorum benim gibi ağır olanlara kilo vermelerini ve 2 - 3 kavanoza kadar kullanmalarını tavsiye ederim.

Ben 1 kavanoz kullandım ama etki etmedi fakat ben en ağır pcoyum ilaçsız adet olamıyorum benim gibi ağır olanlara kilo vermelerini ve 2 - 3 kavanoza kadar kullanmalarını tavsiye ederim.
Canim macunu filan bilmem de kilo vermek çok önemli ben onu anladım ikinci kez inofolic ve glifor kullandım ve 5 kilo verdim omun üstüne kaldım hep kilo verince kalıyorum anladım ki

İnofolic kullandığın ay da macunu kullanıyor muydun canım? Ya korktum ben miyomları büyütür diye, bitkisel ama o bitkiler hep östrojen salgılatıyor.
Canim hatırlamıyorum ana inofolic arada bi aldım galiba daha iyi yumurtlarım diye düşünmüşümdür ama ilk ay ağrılı geçti diğer ay zaten hiç belirti bile yoktu gayet güzel geçti zaten dr a gittiğimde yumurtalıkların da normal dedi şaşırdım bende pko var dedim o kadar çok kıstım yok var ama çok değil dedi

Canim macunu filan bilmem de kilo vermek çok önemli ben onu anladım ikinci kez inofolic ve glifor kullandım ve 5 kilo verdim omun üstüne kaldım hep kilo verince kalıyorum anladım ki
Evet canım kilo verince yumurtalıklar çalışmaya başlıyor kilo çok önemli pco da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…