- 11 Mayıs 2010
- 4.849
- 5.290
- 683
- Konu Sahibi TemelinSafinazi
-
Canim macunu filan bilmem de kilo vermek çok önemli ben onu anladım ikinci kez inofolic ve glifor kullandım ve 5 kilo verdim omun üstüne kaldım hep kilo verince kalıyorum anladım ki
Ben de karatay diyeti yapıyorum spora da başladım kızlar ama evlenince 1 yılda kilom almış başını gitmiş, ben hiç bilmezdim kilonun yumurtalıklara zarar vereceğini, ne kilolular doğurdu ben, ama sanırım yaşları da gençti, benim gibi stresli de değildir hayatları. Dr bana spor da şart dedi, yapamaya çalışıyorum. 5 kilo verdim inşallah devam ederim vermeye de, yakın zamanda hamile kalırım ben de. Çok sağolun kızlarEvet canım kilo verince yumurtalıklar çalışmaya başlıyor kilo çok önemli pco da.
Macun bende ilk gün çok ağrı yaptı yumurtalılarımda, korktum devam edemedim. Bitkisel olduğuna inanmıyorum ben mutlaka içinde bir miktar hormon ilacı var diye düşünüyorum çünkü o yumurtalık ağrısını kolay kolay bir bitki yapmaz. Yapsa da çok aşırı doz kullanılmıştır bilemiyorum. Ben miyomumu büyütür diye korktum açıkçası.Pardon çok merak ettim sizde bu macun sayesindemi gebe kaldınız
Inşallah kalırsın rabbim isteyen herkese nasip etsinBen de karatay diyeti yapıyorum spora da başladım kızlar ama evlenince 1 yılda kilom almış başını gitmiş, ben hiç bilmezdim kilonun yumurtalıklara zarar vereceğini, ne kilolular doğurdu ben, ama sanırım yaşları da gençti, benim gibi stresli de değildir hayatları. Dr bana spor da şart dedi, yapamaya çalışıyorum. 5 kilo verdim inşallah devam ederim vermeye de, yakın zamanda hamile kalırım ben de. Çok sağolun kızlar
Herkeste aynı etkiyi vermiyor kilo pco Lular için geçerli sadece. Çok güzel gidiyorsun maşaAllah Rabbim emeklerinin karşılığını en kısa zamanda versin❤Ben de karatay diyeti yapıyorum spora da başladım kızlar ama evlenince 1 yılda kilom almış başını gitmiş, ben hiç bilmezdim kilonun yumurtalıklara zarar vereceğini, ne kilolular doğurdu ben, ama sanırım yaşları da gençti, benim gibi stresli de değildir hayatları. Dr bana spor da şart dedi, yapamaya çalışıyorum. 5 kilo verdim inşallah devam ederim vermeye de, yakın zamanda hamile kalırım ben de. Çok sağolun kızlar
Amin, inşallah. Çok teşekkür ederimHerkeste aynı etkiyi vermiyor kilo pco Lular için geçerli sadece. Çok güzel gidiyorsun maşaAllah Rabbim emeklerinin karşılığını en kısa zamanda versin❤
İnşallah canım, sana da hayırlı doğum nasip etsin Allah.Inşallah kalırsın rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin canım allah razı olsunİnşallah canım, sana da hayırlı doğum nasip etsin Allah.
Merhaba yorumlarınızı okudum iltihap olduğundan bahsetmiştiniz ve şuan hamileymiş sinizdeğerlerim iyi şuan bi sorun görünmüyo. iltihap var sadece ondan kurtulmaya çalışıyorum
Kusura bakma canım biraz geç gördüm mesajını . Ben 6 ay çektim iltihap . 8 ay hamile kalmaya çalıştım kalamadım .en son adaçayı yağı kullandım. Aktardan bulabilirsin ben 25 liraya aldım 3 gün kullandım ve hamile kaldım . Biraz pahalı gelebilir ama cidden iltihap için birebir bi yağ. Ben peçeteye 3,4 damla damlatıp hafif vajinaya doğru iterek gece yatnadan uyguladım sabah çıkardım. Sadece 3 günde fayda etti . Üstelik sağ tüpüm tıkalıydı şuan sağ tüpten hamile kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum. İnternettende araştır aklında soru işareti kalmasın inşallah faydası olur canım benimMerhaba yorumlarınızı okudum iltihap olduğundan bahsetmiştiniz ve şuan hamileymiş sinizsizin adınıza çok sevindim Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizde 8 aydır bebek istiyoruz bende yoğun enfeksiyon var sürekli serumlar yedim 10 gun sabah akşam geçiyor en ufak şeyde gene tekrarlıyor siz nasıl kurtuldunuz acaba eneksiyondan yaptığının bişeyler var mı bilgi verirseniz çok sevinirim
Bende bu ay kullandim daha adetime bi kac gün var bakalim
Ben de sipariş verdim. Elime ulaştı. Adet olunca başlıycam. Gebelik isteyenler için yumurtlamaya kadar kullanılıyormuş. Yürüyüş ve su vermemiş. Bende pko yok. Ama hormonlarım yüksek, yumurta rezervim sıkıntı. Inşallah iyi gelir. Ilaclar karaciğer değerlerimi yükseltmiş. Bu ay böyle deneyeceğim.
merhaba,
sonucunuzu merak ettim.
merhaba, bende de amh 0,014 . 1 aşılama kist oluşması sebebi ile yarım kaldı. 1 tüp bebek kalitesiz olduğu için döllenmeyen yumurtam oldu. Faydasını görürmüyüm acaba? FSH 1 yıl önce 12, TSH 427 , D vitaminimde 19 du. ya çok yüksek ya çok düşük değerlerim.
Macunu alıp denemeyi düşünüyorum ama stoklarda yokmuş.
Fazla olan kişiler paylaşır mı acaba?
Şuan satışı yokmuş başlayacağım ilk fırsatta his Ekim ayında da tüp bebeğe başlayacağım ama inşallah öncesinde olur . Bir dönem TSH için ilaç kullandım bitti daha kullanmadım.Denemeden bilemezsin. Ben kullandığım ayın peşindeki ayda hamile kaldım. O ay kullanmamıştım tatilde olunca yanımda yoktu. Gelince de yumurtlamam bitmişti. Bilmiyorum faydası oldu mu?
TSH içi ilaç kullanıyor musun, bayağı yüksek çünkü.
Bende bir kutu var onu da kullaniyorum. Eğer hamile kalırsam birine gönderirim diyordum. Ama devamı gelmedi.
Şuan satışı yokmuş başlayacağım ilk fırsatta his Ekim ayında da tüp bebeğe başlayacağım ama inşallah öncesinde olur . Bir dönem TSH için ilaç kullandım bitti daha kullanmadım.
doğru söylüyorsun ben yarına randevu alayım tekrardan.Tüp bebek öncesi kullanan arkadaşım var. Hormonlarını düzenlemesini için alıyor. Macun yoksa o otları kullanabilirsin. Hayit tohumu aslan pencesi civan perçemi onlar varmış içinde.
TSH 'ni düzenli ölçtür. Gebeliğe engel yüksek olması. 2.5 altı olacak diyor doktorlar.
Merhaba bende clife macunu kullanmayı düşünüyorum kullananlar sonuç aldınız mı?yan etkisi var mı
Bende bir ay kullandım düzenli sonucu bekliyorum ama bu macunu okuyorum ınstagramdan hamile kalanların çoğu pko onlara yarıyor benim anladığımMerhaba bende clife macunu kullanmayı düşünüyorum kullananlar sonuç aldınız mı?yan etkisi var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?