Clife macun kullananlar?

damlahanim22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
297
102
18
27
Merhaba arkadaşlar. Polikistik ve yumurta tembelliği var bende ayriyetten. Pcos olduğu için düzensiz adet görmeye başladım. Bana clife önerdiler. Ben pek güvenmiyorum ve tediriginim. Ama sonra düşününce de bitkisel bir macun diyorum. Ama tedirginim. Kullanıp faydasını yada zararını gören oldu mu..?

Ben çok şükür faydasını gördüm hamileyim 2 ay kullandım sadece

Hmm anladım canım. Bende pcos var iyi gelir mi? Pcos gebeliğe engell
Canım bende de pko var bana iyi geldi doktor da şaşırdı hatta ben içeriğine güvendim bitkisel olduğu için. Zaten ise yaramasaydı bal tarcin çörek otu tarifini deneyecektim ki zaten Clife içerisinde bunlar da var. Tabiki tek başına Clife etkili olmaz stresten uzak durmak kilo vermek dua etmek inanarak yemek çok çok önemli

O zaman sipariş veriyorummmm çok umutlandım

Nereden aldınız hangi sayfadan ben de bakayım

Ne gibi rahatsızlığın vardı acaba bende kullanıyorum geçen ay başladım 3 5 gün kullandim bu ay regl 1 de başladım inşallah bana da fayda olur
Polikistik over vardı tedavi de oldum sonuç alamadım Clife vesile oldu insallah sende faydasını görürsün kilo vermek bol su içmek yürüyüş yapmak tatli cikolata vs. birakmak çok önemli

Polikistik over vardı tedavi de oldum sonuç alamadım Clife vesile oldu insallah sende faydasını görürsün kilo vermek bol su içmek yürüyüş yapmak tatli cikolata vs. birakmak çok önemli
Bol su içiyorum yürüyüş te spora başladım inşallah güzel sonuç alırım benimde amh düşük canim

Bol su içiyorum yürüyüş te spora başladım inşallah güzel sonuç alırım benimde amh düşük canim
Instagram sayfasında birçok kişinin farklı sorunları varken hamile kalanlar olmuş paylaşım yapıyorlar ilk başta inandırıcı gelmiyordu sonra benim haberimi de paylaşmışlar o zaman inandım gerçekten kullanıp çok memnun kalanlar var senin için de dua edicem inşallah tez zamanda saglikla nasip olsun

E Eylülde tup bebek icin başvuru yapicam inşallah gerek kalmadan kendiliğinden gebe kalırım inşallah dua edin böyle kişileri gördükçe umut doluyorum

Ben üç ay kullandm ne adetim düzene girdi nede gebe kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…