- 28 Nisan 2021
- 297
- 102
- 18
- 27
- Konu Sahibi damlahanim22
-
Ben çok şükür faydasını gördüm hamileyim 2 ay kullandım sadeceMerhaba arkadaşlar. Polikistik ve yumurta tembelliği var bende ayriyetten. Pcos olduğu için düzensiz adet görmeye başladım. Bana clife önerdiler. Ben pek güvenmiyorum ve tediriginim. Ama sonra düşününce de bitkisel bir macun diyorum. Ama tedirginim. Kullanıp faydasını yada zararını gören oldu mu..?
Herhangi bir kist var mıydı?Ben çok şükür faydasını gördüm hamileyim 2 ay kullandım sadece
Ben çok tereddüt ediyorumBen çok şükür faydasını gördüm hamileyim 2 ay kullandım sadece
Hayır klomen tedavisi gördüm catlatma iğnesi kullandım olmadı Clife ile olduHerhangi bir kist var mıydı?
Hmm anladım canım. Bende pcos var iyi gelir mi? Pcos gebeliğe engellHayır klomen tedavisi gördüm catlatma iğnesi kullandım olmadı Clife ile oldu
Canım bende de pko var bana iyi geldi doktor da şaşırdı hatta ben içeriğine güvendim bitkisel olduğu için. Zaten ise yaramasaydı bal tarcin çörek otu tarifini deneyecektim ki zaten Clife içerisinde bunlar da var. Tabiki tek başına Clife etkili olmaz stresten uzak durmak kilo vermek dua etmek inanarak yemek çok çok önemliHmm anladım canım. Bende pcos var iyi gelir mi? Pcos gebeliğe engell
O zaman sipariş veriyorummmm çok umutlandımCanım bende de pko var bana iyi geldi doktor da şaşırdı hatta ben içeriğine güvendim bitkisel olduğu için. Zaten ise yaramasaydı bal tarcin çörek otu tarifini deneyecektim ki zaten Clife içerisinde bunlar da var. Tabiki tek başına Clife etkili olmaz stresten uzak durmak kilo vermek dua etmek inanarak yemek çok çok önemli
Inşallah sende de ise yarar Allahın izniyle ❤O zaman sipariş veriyorummmm çok umutlandım
Nereden aldınız hangi sayfadan ben de bakayımCanım bende de pko var bana iyi geldi doktor da şaşırdı hatta ben içeriğine güvendim bitkisel olduğu için. Zaten ise yaramasaydı bal tarcin çörek otu tarifini deneyecektim ki zaten Clife içerisinde bunlar da var. Tabiki tek başına Clife etkili olmaz stresten uzak durmak kilo vermek dua etmek inanarak yemek çok çok önemli
Google Clife yazınca kendi internet sitesi çıkıyor oradan aldımNereden aldınız hangi sayfadan ben de bakayım
Ne gibi rahatsızlığın vardı acaba bende kullanıyorum geçen ay başladım 3 5 gün kullandim bu ay regl 1 de başladım inşallah bana da fayda olurBen çok şükür faydasını gördüm hamileyim 2 ay kullandım sadece
Polikistik over vardı tedavi de oldum sonuç alamadım Clife vesile oldu insallah sende faydasını görürsün kilo vermek bol su içmek yürüyüş yapmak tatli cikolata vs. birakmak çok önemliNe gibi rahatsızlığın vardı acaba bende kullanıyorum geçen ay başladım 3 5 gün kullandim bu ay regl 1 de başladım inşallah bana da fayda olur
Bol su içiyorum yürüyüş te spora başladım inşallah güzel sonuç alırım benimde amh düşük canimPolikistik over vardı tedavi de oldum sonuç alamadım Clife vesile oldu insallah sende faydasını görürsün kilo vermek bol su içmek yürüyüş yapmak tatli cikolata vs. birakmak çok önemli
Instagram sayfasında birçok kişinin farklı sorunları varken hamile kalanlar olmuş paylaşım yapıyorlar ilk başta inandırıcı gelmiyordu sonra benim haberimi de paylaşmışlar o zaman inandım gerçekten kullanıp çok memnun kalanlar var senin için de dua edicem inşallah tez zamanda saglikla nasip olsunBol su içiyorum yürüyüş te spora başladım inşallah güzel sonuç alırım benimde amh düşük canim
Eylülde tup bebek icin başvuru yapicam inşallah gerek kalmadan kendiliğinden gebe kalırım inşallah dua edin böyle kişileri gördükçe umut doluyorumInstagram sayfasında birçok kişinin farklı sorunları varken hamile kalanlar olmuş paylaşım yapıyorlar ilk başta inandırıcı gelmiyordu sonra benim haberimi de paylaşmışlar o zaman inandım gerçekten kullanıp çok memnun kalanlar var senin için de dua edicem inşallah tez zamanda saglikla nasip olsun
Inşallah hep dua ediyorum tanimadigim insanlara Rabbim aratmasin kimseyeE
Eylülde tup bebek icin başvuru yapicam inşallah gerek kalmadan kendiliğinden gebe kalırım inşallah dua edin böyle kişileri gördükçe umut doluyorum
Ben üç ay kullandm ne adetim düzene girdi nede gebe kaldımMerhaba arkadaşlar. Polikistik ve yumurta tembelliği var bende ayriyetten. Pcos olduğu için düzensiz adet görmeye başladım. Bana clife önerdiler. Ben pek güvenmiyorum ve tediriginim. Ama sonra düşününce de bitkisel bir macun diyorum. Ama tedirginim. Kullanıp faydasını yada zararını gören oldu mu..?
Ya her insanda etki etmiyor demek kiBen üç ay kullandm ne adetim düzene girdi nede gebe kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?