- 2 Haziran 2018
- 1.310
- 1.335
- 133
- 45
- Konu Sahibi damlahanim22
-
İnşallah kuzum. İşin bir de şu tarafı var. Bu ay tüp bebeğe başlayacağız devlette ve aylardır bu ayı bekliyorum. İdrarda çıkmayan varsa gebelik kan da çıkar demi. Olmadı bir iki gün daha bekleyip kan testi yaptırsam mı.Merhaba bence o masajı yapma ne olur ne olmaz belki geç yumurtlamışsındır benim gibiadet olursan da üzülme tekrar denersin en iyisi beklemek çok zor biliyorum. Ilk ay bende baya bi gecikme yaşadım hep iyi olumlu düşündüm kendime negatif duygular söylemedim birsonraki ay hamile kaldım insallah sende tez zamanda kalırsın
Tabiki ilk once kana geçiyor sonra idrara. Inşallah vardır olmazsa birsonraki ay tekrar denersin 3-4 Ay düzenli kullanmak çok önemliymişİnşallah kuzum. İşin bir de şu tarafı var. Bu ay tüp bebeğe başlayacağız devlette ve aylardır bu ayı bekliyorum. İdrarda çıkmayan varsa gebelik kan da çıkar demi. Olmadı bir iki gün daha bekleyip kan testi yaptırsam mı.
İnşallah canım ya. Bekleyeyim biraz. Allah kerim.Tabiki ilk once kana geçiyor sonra idrara. Inşallah vardır olmazsa birsonraki ay tekrar denersin 3-4 Ay düzenli kullanmak çok önemliymiş
M Melom26 Bugün regl oldum. Ne zamandır 25 gün de oluyordum 28 gün oldu sanırım eski döngüye geldi. Bir bakıma da iyi oldu tüp bebek sıram devlette ctesi gününe geliyordu böyle olunca hafta içi oluyor. İnşallah ben de sağlıkla gebe kalırım ve anne olurum.İnşallah canım ya. Bekleyeyim biraz. Allah kerim.
Sonuç ne oldu?tadı kötü olduğu için mecburen içiyorum bol su. ben normalde ovülasyon testi ile takip ediyorum yumurtlamayı. bu ay da öyle yaptım. yumurtlama önceki aylara göre 4 gün geç oldu ben de. hep reglinin 8. günü oluyordu yumurtlama. inşallah bu ay sağlıkla gebe kalırım da başka şeylere gerek kalmaz. Senin de sağlıcakla kucağına al inşallah.
Tüp bebek sıram geldi ve opu yapılacak pazartesiye. Yani clife ile olmadı. Belki daha gençlerde işe yarıyordur ama ben de olmadı çünkü.Sonuç ne oldu?
Canım baya zaman geçmiş ama faydasını gördün mü acabaNe gibi rahatsızlığın vardı acaba bende kullanıyorum geçen ay başladım 3 5 gün kullandim bu ay regl 1 de başladım inşallah bana da fayda olur
Bi faydasını görmedim canim şuan nihalin bahcesinden hayıt macunu kullanıyorum bakalim o etki etcekmi benim amacım hamile kalmaktan ziyade kaliteli yumurta oluşturmak çünkü tüp bebek suretindeyim ilk tedavim olumsuz oldu maalesefCanım baya zaman geçmiş ama faydasını gördün mü acaba
Canım çok gördüm buralarda mfk diye bi doktor varmış ürünlerinden memnun kalan çokmuş instada bi bak istersenBi faydasını görmedim canim şuan nihalin bahcesinden hayıt macunu kullanıyorum bakalim o etki etcekmi benim amacım hamile kalmaktan ziyade kaliteli yumurta oluşturmak çünkü tüp bebek suretindeyim ilk tedavim olumsuz oldu maalesef
Benim tüpler tıkalı amh düşük normal yolla çok zor canim belki tüpler açık olsa hamilelik olur ama işte bakalim Allah büyük elbet bir gün bizimde yüzümüz gülerCanım çok gördüm buralarda mfk diye bi doktor varmış ürünlerinden memnun kalan çokmuş instada bi bak istersen
Zamanı var belliki canım işte herkesin imtihanı farklı geçen gün bi fotoğraf gördüm kadın sipralle hamile kalmış ultrason görüntüsü de var kimi istediği ile imtihan oluyor kimi istemediğiyle dua edip gerisini Allah'a bırak hakkımızda hayırlısı olsun olmaz derler olur sen üzülmeBenim tüpler tıkalı amh düşük normal yolla çok zor canim belki tüpler açık olsa hamilelik olur ama işte bakalim Allah büyük elbet bir gün bizimde yüzümüz güler
Nasıl bir kür o canımBenim bi tanıdığımda bitkisel kür ile gebe kaldı hemde 40 yaşında yumurtaları kalitesiz di oldu çok şükür
Geçen 30 yaşında biri 4. 'ye hamile hepsi ufacık birde korunuyoduk istemiyorduk diyor işte rabbim sınıyor bizlerdeZamanı var belliki canım işte herkesin imtihanı farklı geçen gün bi fotoğraf gördüm kadın sipralle hamile kalmış ultrason görüntüsü de var kimi istediği ile imtihan oluyor kimi istemediğiyle dua edip gerisini Allah'a bırak hakkımızda hayırlısı olsun olmaz derler olur sen üzülme
Vallaha öyle canım benim dua etmekten başka çaremiz yok benim kuzenimin 15 yıl olmadı tam tüp bebeğe başlayacaklardı oldu 40 yaşında hemde Allah'tan ümit kesilmez..Geçen 30 yaşında biri 4. 'ye hamile hepsi ufacık birde korunuyoduk istemiyorduk diyor işte rabbim sınıyor bizlerde
Tupler tikali olmasa belki gebelik olur bilemiyorum çünkü her ay yumurtlama oluyo bende rezerv azVallaha öyle canım benim dua etmekten başka çaremiz yok benim kuzenimin 15 yıl olmadı tam tüp bebeğe başlayacaklardı oldu 40 yaşında hemde Allah'tan ümit kesilmez..
Özelden yaz anlatayımNasıl bir kür o canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?