- Konu Sahibi loveandpray
-
gnaydin canim, gecmis olsun, cok skr ben bugn atlattim bu aylik regl dönemimi, sakin diye yapma bu dönemdee cnk ikinci günden sonra kurt gibi aclik hissi olusuyor bünyeyi ac birakinca,azar azar canin istedigini ye bencee.. bu dönemde bile kilo vermeye devam etmene cok seviniyorum, insallahhh hic hevesin kirilmadan bikmadan birakmadan yola devam edersin
sagol canim, sende eksik olma. bende yeni atlattim, ilk gün cok az yedim ama ikinci günde herseyi yeme istegi olustu, o yzden azar azar yemek en iyisi..
Vallaa canim ne yazikki onlar olmadan olmuyor ama benimde canimi sIkan noktalar oluyor arada karsimdaki insandan cok memnunum ama bazi konular varki ikimizi etkileyen, benimde aninda istah felan gidiyor gündeme geldimi...
Allahhh huzursuzluk vermesinn..
tartilar azar azar da olsa görmek istediklerimizi gösterecek, baska yolu yokkkk)
Valla canim biz apayri dünyalarin insanlariyiz onunla ama a$k isteee :-(
Öyle düşünme canım. İşin iç yüzünü bilmiyorum ama aşk olduktan sonra ayrı dünya falan yok. Hem merak etme aynı dünyanın insanları için de bazen olmayınca olmuyor. Bugünün tadını çıkar. Böyle konularda yarını düşünmek yersiz, çünkü belli olmuyor ne olacağı.
günlüğünü açalı bayağı bir olmuş ama :)) günlüğün hayırlı olsun
yöntemin çok orjinal ve hoşuma gitti, fotoğraf makinem olsa ben de yapacağım o kadar özendim :)) 6 günde iki kilo çok iyi vermişsin tebrik ederim, takipçinim
Çok teşekkür ederim arkadaşım :) Ben de telefonu kullanıyorum fotoğraf için. Motive edici oluyor. Arşiv olarak saklıyorum bilgisayarımda. İlerde kısmet olursa bakıp bakıp neler başarmışım diyeceğim :)
günaydın clutch, fotoğrafı sabırsızlıkla bekliyoruz :)
Günaydın pınarp :) Belki yarın sabah iyi hissedersem tartılırım. Kendimi film yıldızı gibi hissettim fotoğraf falan deyince
:))))))))))) öylesin gözümüzde, yavaş yavaş tartıda azalan rakamları görmek sevindiriyor insanı, sağlam teşvik ediyor :)))
:))
Senin de günlüğün vardı diye hatırlıyorum ama göremedim başlığını. Sen de diyet ve spor yapıyordun galiba?
evet günlüğüm var ama geride kalmış olabilir, şimdi yükseltirim, diyet yapıyorum, evde ip atlıyorum salonda da yüzme, yürüyüş, eliptik bisiklet ve mekik bu beşi, salonda da ip atlama odası var ama orada çok komik sahneler oluyor hele ben bu yağlarımla hoppidi hoppidi zıplamaktan çok utandım, artık evde yapıyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?