- Konu Sahibi loveandpray
-
Ne güzel ya. Ben de senin kilona geleyim, deli gibi spor yapıcam. Şimdi tehlikeli benim için ağır spor. Hafif yürüyüş yapıyorum şimdilik. Kaç kilo verdin acaba, ne zaman başladın?
salon benim hep vardı, her sene yazılırım, ama şu son iki sene düzgün gidemedim, para tıkır tıkır ödendiği halde sözleşme yapıldığı için, ben gitmedim o aletler orada beni bekledi, 4 ay gitmedim 1 ay gittim 6 ay gitmedim bu son iki sene düzenim bozuldu evlenince, 50 lere bile çıkmazdım hiç ama 2 senede 75'e çıktım, daha hiç kilo vermedim, zaten bu son diyetime ve düzenli sporuma başlayalı daha 3 gün falan oluyor, pazardan pazara tartılıyorum, geçen pazar tam 75 çıktım
ama hafif yürüyüş de sağlam kilo verdiyor hatta yürüyüş en önemlisi, özellikle açık havada yürürsen en en iyisi diyorlar, ben üşengeçliğime çıkmıyorum dışarı
Kendime makarna salatası hazırlıyorum günlük;
30 gr makarna (103), 100 gr yoğurt (77), 120 gr salatalık (20). Toplam 200 kalori.
Şimdilik 550 kalori.
canim bugün tartilmamissin regl oldugun icin, gecmis olsun, her sabah sabirsizlikla bekliyordum senin mavi tarti fotonu , sen verdikce bizde motive olup hirslaniyoruz
Canim fazla cikacak gibi sis hissediyordum, yarin insallah iyi hissedersem tartilirim. Cok tesekkurler cesaretlendirmen icin : )
bence bitene kadar tartilma canim, benim bittikten 2 gn sonra ancak kendine geliyor vücudum. veremedin görpte yada bikac yüz gram fazlada cikabilirsin, moralin bozulmasin.. bitsin öylee tartil, biz beklerizzz))
Evet ya, öyle yapayım ben en iyisi. Cuma günü inşallah güzel bir rakam görürüm :)
Bugünü 1300 kalori ile kapatıyorum sanırım. Daha fazla yemem herhalde....
şekerim bende takip ediyorum günlüğünü , hadi bakalım yavaş yavaş kilocuklardan kurtulman dileğiyle
Kilolar yerleşmeden verirsin merak etme. Çok olmamış alalı. Kesin çok güzel bir sonuç göreceksin pazar tartıda. Hiç bozma motivasyonunu. Ben de 2013 başında başlarım spor salonuna herhalde.
moralim sayenizde çok yüksek inanıyorum kesin vereceğime, annem de hep diyor seninkiler yerleşmedi rahat verirsin diye, zaten beni destekleyen bir ailem bir de siz, yoksa çevrem anca baltalamaya çalışıyor. bugün misafirim geldi, işi çıktı kalkmak zorunda kaldı hemen, o kadar kısa sürede dahi lafını sokup öyle gitti, daha ne kadar süre daha kilo almayı düşünüyormuşum, neden devamlı şişiyormuşum, gülerek söylüyor belki kısa süreli kendini tatmin etti, eğleşti , belki şaka yaptı geçti gitti ama benim nasıl içim cız ediyor her böyle tepkiye, çok kötü oluyorum, yanımda eşim olmasa yine o kadar koymaz ama eşimin yanında söyleyince çok üzülüyorum utanıyorum, insan eşinin yanında yüceltilmek ister, yerilmek çok kötü, iyice alıngan oldum bu kilo meselesinde :)
Ben de takip ediyorum canım seni :) umarım kısa sürede ve kalıcı olarak ulaşırsın hedefine iyi diyetler :))
moralim sayenizde çok yüksek inanıyorum kesin vereceğime, annem de hep diyor seninkiler yerleşmedi rahat verirsin diye, zaten beni destekleyen bir ailem bir de siz, yoksa çevrem anca baltalamaya çalışıyor. bugün misafirim geldi, işi çıktı kalkmak zorunda kaldı hemen, o kadar kısa sürede dahi lafını sokup öyle gitti, daha ne kadar süre daha kilo almayı düşünüyormuşum, neden devamlı şişiyormuşum, gülerek söylüyor belki kısa süreli kendini tatmin etti, eğleşti , belki şaka yaptı geçti gitti ama benim nasıl içim cız ediyor her böyle tepkiye, çok kötü oluyorum, yanımda eşim olmasa yine o kadar koymaz ama eşimin yanında söyleyince çok üzülüyorum utanıyorum, insan eşinin yanında yüceltilmek ister, yerilmek çok kötü, iyice alıngan oldum bu kilo meselesinde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?