clutch'ın yolculuğu

Ne güzel ya. Ben de senin kilona geleyim, deli gibi spor yapıcam. Şimdi tehlikeli benim için ağır spor. Hafif yürüyüş yapıyorum şimdilik. Kaç kilo verdin acaba, ne zaman başladın?

salon benim hep vardı, her sene yazılırım, ama şu son iki sene düzgün gidemedim, para tıkır tıkır ödendiği halde sözleşme yapıldığı için, ben gitmedim o aletler orada beni bekledi, 4 ay gitmedim 1 ay gittim 6 ay gitmedim bu son iki sene düzenim bozuldu evlenince, 50 lere bile çıkmazdım hiç ama 2 senede 75'e çıktım, daha hiç kilo vermedim, zaten bu son diyetime ve düzenli sporuma başlayalı daha 3 gün falan oluyor, pazardan pazara tartılıyorum, geçen pazar tam 75 çıktım

ama hafif yürüyüş de sağlam kilo verdiyor hatta yürüyüş en önemlisi, özellikle açık havada yürürsen en en iyisi diyorlar, ben üşengeçliğime çıkmıyorum dışarı

Kilolar yerleşmeden verirsin merak etme. Çok olmamış alalı. Kesin çok güzel bir sonuç göreceksin pazar tartıda. Hiç bozma motivasyonunu. Ben de 2013 başında başlarım spor salonuna herhalde.

Kendime makarna salatası hazırlıyorum günlük;

30 gr makarna (103), 100 gr yoğurt (77), 120 gr salatalık (20). Toplam 200 kalori.

Şimdilik 550 kalori.

Kendime makarna salatası hazırlıyorum günlük;

30 gr makarna (103), 100 gr yoğurt (77), 120 gr salatalık (20). Toplam 200 kalori.

Şimdilik 550 kalori.

canim bugün tartilmamissin regl oldugun icin, gecmis olsun, her sabah sabirsizlikla bekliyordum senin mavi tarti fotonu , sen verdikce bizde motive olup hirslaniyoruz

Canim fazla cikacak gibi sis hissediyordum, yarin insallah iyi hissedersem tartilirim. Cok tesekkurler cesaretlendirmen icin : )

bence bitene kadar tartilma canim, benim bittikten 2 gn sonra ancak kendine geliyor vücudum. veremedin görpte yada bikac yüz gram fazlada cikabilirsin, moralin bozulmasin.. bitsin öylee tartil, biz beklerizzz ))

bence bitene kadar tartilma canim, benim bittikten 2 gn sonra ancak kendine geliyor vücudum. veremedin görpte yada bikac yüz gram fazlada cikabilirsin, moralin bozulmasin.. bitsin öylee tartil, biz beklerizzz ))

Evet ya, öyle yapayım ben en iyisi. Cuma günü inşallah güzel bir rakam görürüm :)

Bugünü 1300 kalori ile kapatıyorum sanırım. Daha fazla yemem herhalde....

şekerim bende takip ediyorum günlüğünü , hadi bakalım yavaş yavaş kilocuklardan kurtulman dileğiyle

Kilolar yerleşmeden verirsin merak etme. Çok olmamış alalı. Kesin çok güzel bir sonuç göreceksin pazar tartıda. Hiç bozma motivasyonunu. Ben de 2013 başında başlarım spor salonuna herhalde.

moralim sayenizde çok yüksek inanıyorum kesin vereceğime, annem de hep diyor seninkiler yerleşmedi rahat verirsin diye, zaten beni destekleyen bir ailem bir de siz, yoksa çevrem anca baltalamaya çalışıyor. bugün misafirim geldi, işi çıktı kalkmak zorunda kaldı hemen, o kadar kısa sürede dahi lafını sokup öyle gitti, daha ne kadar süre daha kilo almayı düşünüyormuşum, neden devamlı şişiyormuşum, gülerek söylüyor belki kısa süreli kendini tatmin etti, eğleşti , belki şaka yaptı geçti gitti ama benim nasıl içim cız ediyor her böyle tepkiye, çok kötü oluyorum, yanımda eşim olmasa yine o kadar koymaz ama eşimin yanında söyleyince çok üzülüyorum utanıyorum, insan eşinin yanında yüceltilmek ister, yerilmek çok kötü, iyice alıngan oldum bu kilo meselesinde :)

Var böyle densizler, başkalarının modunu düşürerek mutlu oluyorlar. Tek eğlenceleri o. Ben ne yapıyorum biliyor musun böylelerine, yeri geliyor lafımı sokuyorum ben de. Başlarına gelmeden anlamıyorlar çünkü. Sıkılma boşver. Seni eşinin yanında öyle aşağıladığını sanan aslında eşinin seni ne kadar sevdiğini kanıtlıyor. Eşin senin azmettiğini görünce daha da bağlanacak sana, gücüne hayran kalacak. Böyleleri de fitneleriyle bir ömür huzursuz yaşayacak.

Günaydın günlükçüm :)

Bu sabah dayanamayıp tartıldım. 96.9 kg geldim. 300 gr gitmiş iki günde. Bu da bi şey tabi mensturasyon döneminde.

Geçen hafta çarşamba 98.4 düm günlük. 1 haftada tam 1,5 kg. Bunun öncesi kesinlikle ödemdi onları saymıyorum. İnşallah bu tempoda gider.

Kahvaltımı yapacağım birazdan.

20 gr kaşarla kepek ekmekli tost (155), 100 gr salatalık (15), şekersiz yeşilçay.

Toplam 170 kalori.

canim seni cok iyi anliyorum.. ailemin yanina Türkiyeye gittigimde annem beni özlemis tabii, teyzemler var herkes var, annem göya beni seviyorr kendince ama kullandigi kelimeler severken bile icime oturmustu, bana diyorki benim kara gözlü ceylanimin parmaklari bile tombis tombis olmus, severim senin o tombi$ parmaklarini bileee__ diyerek seviyorr.. bende nasil aglamistim herkes giittikten sonra anneme kizip, herkes cocugunu överrr, sende insanlarin icinde rezil ediyorsun diyee ))

hic üzülmee, bunlar hatta senin motivasyonunu yükseltsin canimm, lütfen kendimizi seviyorsak artik hicbiseyi tika basa yemeyelim.. özellikle tatlilardan keklerden, sekerlerden ekmekten uzak durdukmuuu kesinlikleee kilo verriz azar azarrr..
birde bazi arkadaslar cok az yiyorlarr, diyet yapiyorlar ama yazdiklarinin icinde o kücücük menüde kocaman yanlislar yapiyorlarr..
meselaa etli yemegin yaninda 1 dilim bile ekmek yenmez, pirinc, makarna patates yenmez.et ya sebzeyle ya salatayla tüketilmeliiii.iyice arastirip dogru beslenmedigimiz icin belkide kilo vermekte zorlaniyoruzz canimm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…