- Konu Sahibi loveandpray
-
canim seni cok iyi anliyorum.. ailemin yanina Türkiyeye gittigimde annem beni özlemis tabii, teyzemler var herkes var, annem göya beni seviyorr kendince ama kullandigi kelimeler severken bile icime oturmustu, bana diyorki benim kara gözlü ceylanimin parmaklari bile tombis tombis olmus, severim senin o tombi$ parmaklarini bileee__ diyerek seviyorr.. bende nasil aglamistim herkes giittikten sonra anneme kizip, herkes cocugunu överrr, sende insanlarin icinde rezil ediyorsun diyee))
hic üzülmee, bunlar hatta senin motivasyonunu yükseltsin canimm, lütfen kendimizi seviyorsak artik hicbiseyi tika basa yemeyelim.. özellikle tatlilardan keklerden, sekerlerden ekmekten uzak durdukmuuu kesinlikleee kilo verriz azar azarrr..
birde bazi arkadaslar cok az yiyorlarr, diyet yapiyorlar ama yazdiklarinin icinde o kücücük menüde kocaman yanlislar yapiyorlarr..
meselaa etli yemegin yaninda 1 dilim bile ekmek yenmez, pirinc, makarna patates yenmez.et ya sebzeyle ya salatayla tüketilmeliiii.iyice arastirip dogru beslenmedigimiz icin belkide kilo vermekte zorlaniyoruzz canimm ..
ay inanmiyorum canimmmm, 96.9 olmussun, hemde regl dönemindesinn, süper yaaaa, sen verdikce ben vermisim gibi seviniyorum inankii))
Çok sağol canım :) Ben de sen verince çok seviniyorum. İnşallah beraberce kurtulacağız bu kilolardan.
Sen nasıl oldun bu arada? Başın düzeldi mi?
halaa basimda bir agri var, dün cok siddetliydi cektigim aci, bugün sanki kafamin ici bombos gibii ama dayanilmayacak gibide degil sÜkür, azicik bile artacak olsa hemen ilac alacam zaten..
$aka yapmiyorum gercektenn sabahlari pc yi acinda hemen senin mavi resmi ariyor gözlerimmm, masallah azmine, insallah hepimiz önümüzdeki aylarda cok daha mutlu yüzler görecezz aynada
İnşallah çok daha huzurlu, mutlu olucaz kendimizle dediğin gibi. Dün sen foto merak edince dedim tartılayım bu sabah. Keyfim de yok, kaçamak yapasım var, cuma ayın 1i yeniden başlarım falan diyorum ama burda sen falan elimi kolumu bağlıyosunuz bu konuda :) Sizle yazışmak motive ediyor, ihanet edecek gibi hissediyorum, gaza geliyorum, mutlu oluyorum :)
Bugün bol su içmeye çalış, susuz kalmışsındır belki. Defalarca dediğim gibi çok dikkat et kendine :)
Valla bende hayatta internete takilan biri degilim, sadece sacitaslan.com dan magazin haberini okur cikarim ama ne sohbet ne muhabbet yok yanii ama iki haftadir buradayim zayiflamaya motive olabilmek icin ve tanimadan alisip sevdigim bikac insan olustu birden
ayin 1 inde baslarim psikolojisi cok kötüü, saKIn bulasma canim, gündüz istedigini ye regl ken aksam yeme felan ama ayin 1 i yada pazartesi yaparim olaylari sadece bahaneeeee ve bir kere bozuncada daha toparlayamiyorsunn.. sen yediklerine dikkat ediyorsun ama benim sana tavsiyem günlük hafif tempodada olsa cik yürüüü.. kilo verince spora baslicam demistin bikeresinde ama nedenkiiiiii, hemen basla. yürü yavas yavass, bacaklarin acilsin canimm, hemde spor yapinca mutluluk hormonu salgiliyor vücutt, dahada cabul zayiflarsinn.. bundan sonra diyet menünün altinda __ bu gün yarim saat-45 dk yürüdüm__ gibi yazilarda görmek isterim)
Cok tesekkur ederim canim. Sen ne guzel vermissin bak, darisi basimiza. Bi ara anlatsana nasil verdigini musait oldugunda canim.
rica ederim canım
bende başlayalı 6 ay olmak üzere, 6 ayda yaklaşık 15 kg civarında verdim ,50 bedenden 44 bedene düştüm
ama bu aralar duraklama devrindeyim , yavaş yavaş ilerliyorum . ben malesef dizimde menüsküs olmasından dolayı hiç spor yapamadım , buna rağmen yinede bugünüme şükürr
sende güzel ilerliyorsun tatlım , bu tempoyla inşAllah kısa zamanda sağlıklı bir şekilde varacaksın hedefine :129::129::129:
seni izliyor olacağım canımm , öpttümm
Tebrik ederim canım, çok güzel vermişsin gerçekten. Yavaş yavaş ilerlemek daha iyi zaten. Geri dönüşü olmaz kiloların. Çok sevindim senin adına canım. Kilo vermek menüsküsüne de iyi gelmiştir kesin. Darısı başıma inşallah, lütfen desteğini eksik etme :)
sağol bebişimm ,evet yaa bende acelem yok diyorum , artık ayda 1kg gitse bile bana yeterli 1 kg 1 yılda 12 kg yapar nihayetindee
canım sen canını sıkma , ben buralardayım zaten bu iş destek işi , bizlerde KK da hep destek tam destekle ilerliyoruzz , hepimiz zamanı gelincee sağlıklı , miiss , çıtırlar olacaz inşAllahh , hadi bakalımm durmak yok yola devamm
Evet, tam gaz devam :) Çok motive ediyor burda yazmak. Aynı dertten muzdarip dostlar falan.. Çok sağol canım :)
evet canım aynen "bize damdan düşen lazım"
Günaydın günlükçüm,
Bugün tartılamadım malesef. Çünkü kabızlık sorunu yaşıyorum. İnşallah yarına çözerim. Sabah kahvaltısında kavun yedim çözüm için, bakalım...
Sabah;
20 gr kaşardan kepek ekmekli tost (158), 110 gr salatalık (17), 200 gr kavun (75), şekersiz yeşil çay.
Toplam 250 kalori.
diyet yapan herkesin ortak sorunu bu galiba, Kabizlik ;-/
gecmis olsun canim...
Teşekkür ederim canım, bende de uzun zamandır ilk defa oluyor yulaf kepeği kullandığım için. Demek ki yağı iyice azaltınca o da fayda etmedi. Neyseki çözüm üretebildiğimiz bir şey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?