clutch'ın yolculuğu

Öğle yemeği hazırlıyorum. 35 gr makarna (121), 150 gr yoğurt (115), 88 gr salatalık (14). toplamda 250 kalori ediyor.

Günlük şimdilik toplam; 680 kalori.

canım sen nasıl çözüyosun bu kabızlık işini yaaa bende de var aynı sorun.

Canım her öğüne salatalık eklemeye çalışıyorum. Akşam salata yiyorum. Bi de yulaf kepeğiyle yaptığım dukan poğaçası var. İlk defa oldu bugün. İşe yarıyordu normalde bunlar. Bugün kavun yedim belki işe yarar o. Ha bir de ara öğünlerde hurma yiyordum. Bu hafta henüz edinmedim. O da çözüyor aslında.

Kizlar size bir tavsiyem varrr, ac karnina sabah iki tane kiwi yiyin, üzerinede bolca su icinn.. süper ise yariyorr. ben kayisi felan yedim arkadaslarin tavsiyesiylee ama sadece karnimda gaz yapti, fazlasiyla yiyip suda ictim üstüne ama bana cok etki etmedi,, kiwii bana cok iyi geliyorr, üzerine mümkün olursa eger sicak su icinn, etki edecektir !!!!

ooooooowwww bıde bunu deneyek yaaaaaa.......

Tamam canım, denicem ben bunu. Ay çok sağol. Belki bende de işe yarar.

Walla bende cok ise yariyor canim, cünkü cocuklugumdan beri kronik bagirsak sorunum vardi, doktora gittim almanyada.. sabah ac karnina yogurdun icine tam tahilli kahvaltilik yulaflardan koyup yememi tavsiye ettii, hergün bir fincan kahve icmemi söyledi ama yemeklerden hemen sonra degil, iki saat felan gececek en azindan kahve icmek icin, vitamini öldürüyor cünkü.. birde ayran ic dedi, muz ve cikolata yenmeyecek dedii.. birde kiwii yi söylemistiii.. ben ac karnina iki kiwi yiyorum bazi sabahlar ve bol su icincede öyle bi sorun yasamiyorum artik.. gecen hafta cok kötü olmustum biliyorsun ama kiwiyi yemedim, tavsiyelere uydum, iki gün yapmadigim sey kalmadii, hakkaten cok kötü bisey ödem ve bagirsak sorunu yaaaa, benim sislikten vücudum kasinmaya basliyor o sorunu yasadigim dönemde ;-/

kronik bir sekilde yasiyordum bu sorunu, abartisiz haftada bir felan ancak tuvalete cikabiliyordum ( biliyorum igrenc bir konu ama yasayan biri olarak yardimci olmak istedigim icin acmak zorunda hissettim konuyuu
sürekli yasayan kisiler mutlaka cözüm bulsunlar cünkü kabizlik diyip geciyoruz ama doktor bana kizmisti neden bukadar bekledin bir hekimi ziyaret etmek icin diye, cünkü haftada bir 4-5 günde bir cikiliyorsa eger tuivalete ve bu durum sürekliyse bagirsak kanseri riskinin yüksek olabilecegini söyedii.. dikkatlii olalimm kizlarr lütfenn

Seninki çok ağırmış canım ya. İhmal etme sakın, o bağırsak problemlerine neden oluyor. Ben de yoğurdun bağırsaklardaki kötü bakterilerin ürettiği gazla savaştığını duymuştum. Yoğurt hakikaten çok faydalı bağırsaklar için. Kiviiyi duymamıştım, ilk fırsatta deneyeceğim. Su da çok önemli hakikaten. Aslında tüm sorunların cevabı aynı, sağlıklı, sebze meyve bol bir beslenme düzeni, bol kalsiyum ve sürekli su. Biz dirensek de vücudumuz sağlıklı beslen diye bas bas bağırıyor.

Evet sonu pek hayırlı değil, ben de söylemek istememiştim ama. İdrar tutmak da çok zararlı mesala aynı şekilde. Çok iyi yaptın açarak konuyu canım. Belki sorun yaşayan birine şifa olur...

cok dogru diyosun canim.. benim bagirsak sorunum kalmadi doktora gittikten sonra canim, ama denilenleri yaptigim icin yani, iki gün bile yapmasam yada stresli bi gün gecirsem felan aniden etkileniyorum, sürekli denilenleri yapmak zorundayim, yedigimden ictigimden, stresten cok cabuk etkileniyorum yoksa ve hemn yine yasiyorum o sorunu ama dikkat ettigim icin cok nadiren basima geliyor artik Allah a sükür olsun ..

Çok sevindim senin için, benim de eşimde var o sorum. İkna edemiyorum yediğine içtiğine dikkat etmesi için, endişeleniyorum. Şimdi kivi falan da yediririm arada ona. Hakikaten önemli bir sorun bu.

Günaydın günlükçüm,

Bu sabah da kabızlık sorununu çözemedim. Karnım taş gibi. Bugün bol meyve yemeyi planlıyorum. Sorunumu çözemedim ama tartıldım. Tartı 97.4 gösterdi. Kabızlık nurtopu gibi bir 500 gr vermiş bana.

Bugün 1 haziran. Ben ise mayıs ayındaki halimden 2,5 kg daha zayıfım ve çok mutluyum. Bakalım 97.4 kg ile başladığım haziran ayında ne kadar kilo kaybedeceğim. Yaşasın haziran, yaşasın hafiflemek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…