clutch'ın yolculuğu

Girmişsindir canım, bir başlayınca devamı geliyor. Benim haziran amacım 88, olmadı 89 kg ile tamamlamak... Bakalım. Sen ne bekliyorsun haziran için?

canim selam, bir ayda 2,5 kilo gayet iyi bence, insallah hep böyle, hatta dahada hizli devam eder, tebrik ederim ama birsey kafama takildi, dün yada önceki gün 96.900 gelmistin tartida, simdi 97.400 kilomu aldin yoksa $i$lik felanmi

canim selam, bir ayda 2,5 kilo gayet iyi bence, insallah hep böyle, hatta dahada hizli devam eder, tebrik ederim ama birsey kafama takildi, dün yada önceki gün 96.900 gelmistin tartida, simdi 97.400 kilomu aldin yoksa $i$lik felanmi

Selam canım,

Mayıs 21inde başladım, aslında 10 günde 2,5 kilo. İnşallah bu tempoda devam eder, ayda 4 kiloya da razıyım ben. Çarşamba sabah 96,9 çıkmıştım evet canım ama kilo aldıracak kadar çok yemedim hiç. Çok afedersin iki gündür kabızım, ben buna bağlıyorum canım. Yarın çözersem daha objektif bir rakama ulaşırım sanırım. Ama ben bu rakamla da çok mutluyum :)

benim basliktada cevaplamissinda aslinda ama ben gec gördüm yazdigini canim, kusura bakma. dogruu aslinda biz baslayali 2 hafta oldu dilanla, diger arkadaslar bizdende sonra katildi aramiza, daha 10 günde süper gercektennn, demistim sana sen hepimizden hizli vereceksin fazlaliklari diye, ben 70 e geldimmi cok yavaslar büyük ihtimallee ama dursa bile devam edecem vazgecmicem bu sefer. hep ilk bikac kilo cabuk gidiyor ama sonbra kipirdamiyor duruyor yerinde bi süre bende ;-/

Evet, canım benim de yavaşlayacaktır. Ama yılmak yok. Sporu arttırıp o hızı sabitleyebiliriz (benim önce spora başlamam lazım tabi :)). Zaten vücutta kas kütlesi arttıkça vücut daha çok kalori yakıyor. Yani belirli bir kas kütlesi edinince zaten metabolizma çok hızlanıyor. İnşallah yavaş yavaş her şeyi yoluna koyucaz. Ben çok umutluyum valla. Sen de bu pazar tartıdaki rakamları görünce çok daha motive olacaksın bence :))

insallah canimm,hepimizde azimliyiz bu sefer birbirimizin sayesinde birazda tabii, destek olup azmimizi canli tutmaya calisiyoruz.. benim kisa bi asagiya inmem lazim ama.. deyinmek istedigim bir konu varr yaaa,,asagi yukari 5-6 kisiyizz ve hepimizin ayri ayri konu basligimiz var, birbirimizi takip etmek zor oluyor sanki biraz, acaba hepimiz tek bir baslik altindami toplansak :-S konusmak lazim diger arkadaslarlada tabii, böylede iyi ama biraz zor oluyor takibii )

Valla ben de çok istiyorum ortak bir başlık. Spor yapmadığım için daha önce sizin başlıklara gelmeye cesaret edemedim. Diğer kızlara da soralım, Onlar da kabul ederse herhangi birimizin başlığından ya da başka bir ortak başlıktan devam edebiliriz. Helak oluyoruz günlüklerimizin arasında :)

Bir de ben olabildikçe hergün tartılıyorum ve çok spor yapamıyorum ya, beni ister misiniz aranızda bilmem :))))

canimsin yaaaa, öyle sakin düsünmeee, biz sIkI diyet yapmadigimiz icin tartida hergün bir degisme göremeyebilirz ve göremedigimiz zamanda motivasyon yerlerde sürünmesin diye haftada bir tartiliyoruzz.. cogumuz haftada belki bir belki yarim kilo ancak verecezz cünkü...seni hepimiz nasil sIkI takip ediyoruz günlük olarak farkinda bile degilsin saniyorumm ))
seni aramiza alamayiz artik cünkü coktan girdin sen aramizaaa deliii:-D
eger diger arkadaslarda ok derse cok iyi olur bu tek baslikta toplanma fikri, zaten toplasan 5-6 kisiyiz, acaba farketmeden birini ihmal ettimmi felan diye günde kac kere bakmak zorunda kaliyorum böyle hakkaten zor oluyor, digeri daha pratik olur ama tabiki herkesin onay vermesi lazimm, neysee konusuruz ve kabariz artik duruma canim..

Çok sevindim valla böyle düşünmene :)) O zaman ortak bir başlık isterlerse isim düşünelim yavaştan. Hepimiz için daha kolay olacak, çünkü hakikaten insan ihmal etmek istemiyor kimseyi. Cemre, Pınar, Güzelbirgün, isterlerse Bihter ve Winx perisi, sen, ben, unuttuğum varsa diğer arkadaşlar, isteyen herkes gelsin. İsim düşünelim biz isim :) Kızlar da kabul eder bence. Gerçi bu arkadaşların çoğu senin başlığına geliyor zaten, senin başlığından da devam edebiliriz. Gördükçe haber verelim kızlara. Yaşasın bizim de grubumuz olacak :)

biz zaten ayri ayri gibide görünsek grup olduk coktanda farkinda degilsin sen ))
evett cok önemli bir ismide unuttunnn,benim ilk yol arkadasim kdilan )
eger kabul ederlerse tek baslikta toplanmayi hakketen baya bir pratik olur hepimiz icinn ama tabiki tek bir kisi bile böyle daha iyi derse böyle kalirr, herkesin fikri tek tek önemli sonucta canim ama sen destekledigin icin ilk tesekkürümü sana edeyim )

Kdilandan özür diliyor onu da bekliyoruz :)

Canım herkes kendi günlüğünde isterse arşiv amaçlı menülerini paylaşabilir zaten. Günlükler yöntem paylaşmak için ama ister istemez sohbet de ediyoruz. Bi sayfada buluşunca sohbetimizi paylaşımımızı orda yapar istersek ayrı ayrı menülerimizi yazabiliriz yine eski sayfalarımıza.

Rica ederim bu arada :) Benim de çok istediğim bi şeydi bu. Kızların sayfalarına haber mi bıraksak acaba fikrimizle ilgili? bi de bu yeni sayfamızı diyet grupları bölümüne açsak da uygun olabilir sanki. Bakalım bi konuşalım da kızlarla.

bana ne yaparsaniz uyar canim ama tabiki tek bir kisinin bile isine gelmezse yapmayiz, herkes önemli tek tek cünkü..aslinda sayfalarina haber de birakabiliriz dedigin gibi.. ilgilendigin icin cok sagol canim benim

bebişimm tebrik ediyorum aynen devam

eğer dikkate almak istersen bi kaç tane tavsiye vereceğim

bu aralarda yediğin irmik tatlısına takıldım , kalorisi az olabilir ama karbonhidrata bu kadar çok yer vermemen lazım , aynı şekilde makarnada çünkü ikiside karbonhidrattır şekerim , ana kalırsa araların için bir meyve yanındada bir bardak süt daha iyi olur , yemeklerinin yanına yoğurt veya salatada eklersen süper olurr :129::129:

haadi bakallıımm aynen devamm

Haklısın canım, bitsin diye yedim ben de azar azar. Kendim yapmıştım zaten sütü ve irmiği azdı. Ama yine de karbonhidrat dediğin gibi. Bugün bitti şükür. Artık ben de regl dönemi olsa bile o kadar sık tatlı yemeyeceğim. Çok teşekkür ederim ilgin için. İnşallah hep beraber kurtulacağız bu kilolardan.

Girmişsindir canım, bir başlayınca devamı geliyor. Benim haziran amacım 88, olmadı 89 kg ile tamamlamak... Bakalım. Sen ne bekliyorsun haziran için?

gönlüm haziran sonu, temmuzun 1'inde 65 kilo olmakta, olacağıma inanıyorum, 6 haftada 10 kilo vermiş olacağım, eee ilk 2-3 kilo da sindirimden gider zaten, gayet normal makul...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…