Çocuğa sürekli şiddet 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman Yarabbi kıyamam çocuğa işte ileride psikolojik sorunları olacak bir cocuk daha
Çocuk hiç mi ağzından kaçırmaz okulda annesinin onu dövdüğünü belki o şekilde öğretmen konuşsa

Ablam yiğenime bu şekilde davranacak,o çocuğu bu piskolojiye sokup yaptıklarını normalmiş gibi gösterecek abla filan dinlemem alırdım elime çocuk dövmenin ne olduğunu anlardı

Yaslandiginda cocugun onu dövmesi, cocuk icin de kotu bir dilek.
Siddet uygulayan, ruh sağlığı bozuk bir yetiskin olmamasını dileyelim biz.
Insallah uzaklaşır annesinden, kendini kurtarir

Tabi ki haklisin ama sinirle soylenmis bir lafti , hala inanamiyorum ufacik bir cocugun hergun dayak yemesine
Benim kardesim boyle bir sey yapsa gercekten polis dayarim kapisina

Annemlerin karşı komşusu çocuğu dövüyordu. Sesler dışarı kadar geliyordu. Annem ve birkaç komşu organize olup şikayet ettiler. Çocuğu almadılar ama nasıl olduysa şiddet bıçak gibi kesildi. Galiba geldiler uyarmak için, onu göremedik. Çocuğun yürüyüşü bile değişti böyle özgüveni geri geldi.

Boyle seylere tepkisiz kalamiyorum ben.Cunku o cocuk buyuyecek ve topluma karisacak.Suan kucuk ama dayak yiye yiye dayak atmayi ogrenecek.Al sana topluma zararli bi insan.Hem de bi kadinin egoistligi yuzunden.O yuzden simdiden kurtarin o yavrucagi.Rehber ogretmenine ulasin.Cocugun hareketlerinden suphelenerek kendi konusmus gibi cagirsin cocugu.Sizin tehditiniz olay olur ama rehber ogretmen bu durumu tedavi almazsaniz yetkililere bildirmek zorundayim diye tehdit etsin.Lutfen yapin bunu yalvaririm.

Ciğerim yandı. Aynı durumda olsaydım bilmiyorum napardım. Ama sanırım sağlam korkutacak, bidaha tövbe ettirecek şeyler yapardım.. Çocuğu elinden aldırmak gibi, sosyal hizmetlere bildirme gibi

Aile calisma ve sosyal hizmetler bakanlığının şikayet hattını arayin. Zorunlu olarak danışmanlık kararı aldiriliyor mahkemeden. Hizmet veriliyor gozlemleniyorlar. Kusura bakmayın ama ablanız çocuğu yarış atı gibi görüp şiddet uygulamış sözde sinirini bahane etmiş. Ağır konuşabilirim ama KESKE HAKETMEYENIN DOGURMA HAKKI HUKUKU DA OLMASA !

Değil mi ya? Ben de eşinin tepkisizligine şaşırdım. Ben bir kere kızımın birşeyi almasını engellemek için ittim ama biraz çok olmuş yere düştü. Allah'ım eşimin gözleri doldu, bana bir kızıyor. Nasıl ona şiddet uygularsin diye. Bu adam nasıl tepkisiz kalıyor gözünün önünde şiddet gören yavrusuna hiç anlayamadım.

Anne de baba da normal değil olan zavallı çocuğa oluyor

Siz de cok sabirlisiniz bence..Yegrnime aleni siddet uygulanacak ben susup oturacagim..Alin cocugu bir sure yaniniza,gostermeyin bile anneye.Almaya kalkarsa da polise git deyin.Siddete karsiyim ancak boyle bir durumda o ablayi yolardim ben..Nasilsa gucu gucu yetene

Okul başarısı için çocuk mu dövülür Allah aşkına.
Kapasite ne ise o.
Vallahi çocuğa içim cız etti.
Yavrum iki büklüm yemek yiyormuş dökülmesin diye.
Evimde tüm halılar beyaz. Mutfaktaki halimda beyaz.
17 aylık oglum var.

Halıların resmen anasını ağlatıyor.
Her ay yıkamaya veriyorum.
Koltuklarımında içine ediyor.
Hiç önemsemem.
Şimdi bı kardeşi daha gelecek Allah'ın izniyle ikisi birlikte batırsınlar. Canları sağ olsunda yenilerini alırım.
Bı evlat kolay mı doğuyor ben neler yaşadım.

Ablanıza lütfen rica ediyorum söylermisiniz, bir gün tüp bebek merkezine gitsin ve evlat sahibi olmak isteyen biriyle konuşsun.
Bakalım bir daha evladına kıyabilecek mi...

Döverek çocuk yetiştirilmez kuzucuğa çok üzüldüm yazık ya ben hakettim canım annem ne demek ya anneniz konuşsa aynısını ona yapsa ama tek kelimeyle yazıklar olsun böyle ruh hastası kadınlar anne olmasın

Sinir oldum ya ablanıza.Hasta kadın

Arkadaslar hayalperestlik yapmissiniz. Sosyal hizmetler ana babasi varken bir sey yapmaz. Ana babasinin ona dah belirgin daha kotu davranması gerekir belki kanıtlarla olur. Ama zaten ne bi insan yakininin cocugunun alinmasini ister ne sosyal hizmetlere gitmesini. Her konuya boşan ve sosyal hizmetlere sikayet et demekten vazgecin.
Ogretmenle konusun grubu dagitsin ablanizla ozel görüşsün kendisi cagirmis gibi . Ablanizin saygi duydugu bir buyuk yok mu o konussun ya da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…