- 6 Ekim 2020
- 418
- 214
- 53
- Konu Sahibi guneshergundogar
-
Kendimden örnek vereyim beni 9 yaşında bırakmaya başladılar sobayı yakardım aperatif yemek hazırlardım hazır çorba kızartma gibi, evi toplardım yaramaz bir çocuk değildim ama kendi çocuğum olursa bırakamam mesela bu yüzden aileme kızgınım o yaşta ne kadar sorumluluk yüklemişler bana.Bir cocuk okul yurume mesafesindeyse kac yasında yalnız evde bırakılıp işe gidilir?
Kapıyı accak kitlicek okula kendi yurucek geri eve kendi yurucek kapıyı kitleyip tek basına oturcak hazır yemegi tabagına koyup yicek ben işten gelene kadar beni beklicek
Bu kac yasında mumkun olur?
Siz cocugunuz kac yasındayken yaptınız bunu?
Çocukları babaya bırakınBir cocuk okul yurume mesafesindeyse kac yasında yalnız evde bırakılıp işe gidilir?
Kapıyı accak kitlicek okula kendi yurucek geri eve kendi yurucek kapıyı kitleyip tek basına oturcak hazır yemegi tabagına koyup yicek ben işten gelene kadar beni beklicek
9 yasında Soba yakmak mıKendimden örnek vereyim beni 9 yaşında bırakmaya başladılar sobayı yakardım aperatif yemek hazırlardım hazır çorba kızartma gibi, evi toplardım yaramaz bir çocuk değildim ama kendi çocuğum olursa bırakamam mesela bu yüzden aileme kızgınım o yaşta ne kadar sorumluluk yüklemişler bana.
Aynen yaa.. ben hala yakamam bence beceriksizim9 yasında Soba yakmak mı
benim soba yanarken 9 yas cocugu evde kalırsa dokunur kendini yakar diye aklım cıkar
Bu her çocuğun gelişim aşamasına göre farklılık gösterir. Sizin bu dediğinizi kuzenimin çocuğu (şartları çok farklıydı maalesef) 7 yaşta yapmaya başladı (başlamak zorunda kaldı da denebilir).Bir cocuk okul yurume mesafesindeyse kac yasında yalnız evde bırakılıp işe gidilir?
Kizimin sınıfındaki erkek arkadasi bahsettiğiniz gibi 2. sınıfta suan akilli bi cocuga benziyorBir cocuk okul yurume mesafesindeyse kac yasında yalnız evde bırakılıp işe gidilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?