- Konu Sahibi guneshergundogar
-
Ah gozyasimOğlumu 9 aylıkken kreşe vermek zorunda kalmıştım. Yalnız ebeveyn olduğum için
6 yaşında anaokul 7 yaşında 1.sınıf öğrencisi iken bakıcı ablamız vardı (2sene kendisine ve kaprislerine zor dayandım. Bir daha da tövbe ettim)
8 yaşında evin anahtarını astım boynuna sabah birlikte çıkıyor. Öğlen servisle eve geliyordu. Akşam yemeğini tabaklar bırakırdım. Gelince mikrodalgada ısıtır yer, ödevlerini halleder, hava kararmaya başlayınca evin bütün ışıklarını yakar camda yolumu gözlerdi.böyle böyle 17 yaşında bir herif oldu.
Zor karardı ama mecburdum. Dışarısı evden daha tehlikeliydi.
Herşeyi bayat yedi hep bir gün öncesinin yemeğini,,,,, büyüdümü evet büyüdü ama hiç el bebek Gül bebek olamadı
Artıları yok mu illaki var, sorumluluk sahibi, evcimen bir herif oldu
Ah gozyasim
Cok dua alirsin insallah canimO zamanlar çok üzülürdüm, çok kahırlanırdım, sürekli bir vicdan azabı....
Ama şimdi yine benden önce gidiyor eve..... salatamızı yapar, eğer dersi yoksa ve rica ettiysem evi süpürür, Bulaşık makinesini boşaltır, Çamaşır makinesini kurduysam onları çıkarır asar....
Odasına temizliğe ben yada gelen ablamız gizlice gireriz, yer değişikliği yapıyormuşuz, koyduğunu bulamıyormuş eşek kafalı,bıdı bıdı yapıyor.
Bi de benim yaptığım işi beğenmez sıpa...
İdeal bir eş yetiştirdim, öğretmesi benden yaptırması gelin hanımdan
Kendi çocukluğum geldi aklıma birazOğlumu 9 aylıkken kreşe vermek zorunda kalmıştım. Yalnız ebeveyn olduğum için
6 yaşında anaokul 7 yaşında 1.sınıf öğrencisi iken bakıcı ablamız vardı (2sene kendisine ve kaprislerine zor dayandım. Bir daha da tövbe ettim)
8 yaşında evin anahtarını astım boynuna sabah birlikte çıkıyor. Öğlen servisle eve geliyordu. Akşam yemeğini tabaklar bırakırdım. Gelince mikrodalgada ısıtır yer, ödevlerini halleder, hava kararmaya başlayınca evin bütün ışıklarını yakar camda yolumu gözlerdi.böyle böyle 17 yaşında bir herif oldu.
Zor karardı ama mecburdum. Dışarısı evden daha tehlikeliydi.
Herşeyi bayat yedi hep bir gün öncesinin yemeğini,,,,, büyüdümü evet büyüdü ama hiç el bebek Gül bebek olamadı
Artıları yok mu illaki var, sorumluluk sahibi, evcimen bir herif oldu
Çok teşekkür ederim.Cok dua alirsin insallah canimkeske herkes boyle yapabilse.. belkide
Istemeden cocugunu cok iyi yetistirmissin.
Herkes ister yoksa
Cocuklarina sicak
Pogca borek yemek yedirsin ama neyseki senin gibi guclu bir annesi varmis.. cok duygulandim yazina
12 13 de fazla değil mi ya o yaşımızda kendi başımıza otobüse binip dersaneye sonrasında sinemaya falan gidiyordukİlkokul bire giderken annem çalışıyordu ve ikinci sınıfa giden abimle evde hep yalnızdık..Ama şimdi düşünüyorum kendi çocuğumu 12/13yaşına gelmeden bırakamam heralde..
Öyle aslında gayet aklı başında olabileceği bir yaş ama ne bileyim anne olmadan evham yaptım heralde12 13 de fazla değil mi ya o yaşımızda kendi başımıza otobüse binip dersaneye sonrasında sinemaya falan gidiyorduk
Yani benim bu yaşlarda olduğum dönem 2000lerin sonuydu o yüzden çok da farklı gelmiyorÖyle aslında gayet aklı başında olabileceği bir yaş ama ne bileyim anne olmadan evham yaptım heraldeÇok değişik bir devirdeyiz, bizim zamanımız da gerçekten bu kadar korkmuyordu insanlar.
Çocuğunuzu sorumlulukla ödüllendirin diye bir söz var. Tam olarak bu yaptığınız. O çocuk her hizmeti karısından bekleyen, beceriksiz bir asalak olmayacak. Tebrik ederim. 15 yaşında cocugunun tırnaklarını kesip, hadsiz hadsiz konuşanlarda var nihayetindeO zamanlar çok üzülürdüm, çok kahırlanırdım, sürekli bir vicdan azabı....
Ama şimdi yine benden önce gidiyor eve..... salatamızı yapar, eğer dersi yoksa ve rica ettiysem evi süpürür, Bulaşık makinesini boşaltır, Çamaşır makinesini kurduysam onları çıkarır asar....
Odasına temizliğe ben yada gelen ablamız gizlice gireriz, yer değişikliği yapıyormuşuz, koyduğunu bulamıyormuş eşek kafalı,bıdı bıdı yapıyor.
Bi de benim yaptığım işi beğenmez sıpa...
İdeal bir eş yetiştirdim, öğretmesi benden yaptırması gelin hanımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?