Cocugu gostermeli miyiz? (Bosanma sonrası)

Amin teşekkür ederiz hepimiz destek olmaya calısıyoruz gecer insallah

Hayir babada götürmesin. O bebeğe nasil bakilcağini bile bilmiyordur. Eger bebeği görmek istiyorsa, sizin evde görsün. Bu şarti kabul etmiyorsa, demek ki babaliği hak etmiyordur.
Mahkeme kararında anne evinden alıp anne evine bırakması olarak yazılmıs, hakkım var derse bir sey diyemeyiz sanıyorum

Mahkeme kararında anne evinden alıp anne evine bırakması olarak yazılmıs, hakkım var derse bir sey diyemeyiz sanıyorum

Deneyebilirsin. Ayni zamanda avukat ile görüsüp, kararin degistirmesini talep edebilirsin.

Ki sanmam adam çoçugu sorsun. Simdi bile sormuyor. Ailesi bile araci ile gelip aliyor.

Böyle sorumsuz insanlar ile zaman geçirmenin yerine, çoçuk hiç irtibatta olmasin bu insanlar ile daha iyi. Ablan gayet tek basina bu isin altindan çikabilir. Ki tek basina degil. Siz varsiniz. En azindan çoçugu istedigi sekilde egitebilecek, onlar karismadan.

Babasının görme zamanı babasından başkasına vermeyin. Ama ablanız değil siz yada bi yakınınız teslim alıp versin

Merhaba herkese. Buraya yazıyorum ama takip eden arkadaslar görür mü bilmiyorum. Aracı bugun aradı biz de cocugu babadan baskasına vermeyecegiz, babaanne istiyorsa bizde sevebilir dedik. Aracı iletti ve “tamam babayla geleceğiz, o kapıda bekleyecek, sizden ben alacagım” dedi. Yeğenimi verirken aşağı inip baba gelmiş mi diye kontrol etmeyi düşünüyorum. Öyle yapmalı mıyım? Bir de nafaka ödemiyorlar, bu konuyu da hatırlatmalı mıyız verirken? Gören arkadaslardan cevap bekliyoruz. Karsı taraf biraz asabi ve inatcı oldugu için nasıl davranacagımızı sasırmıs durumdayız. Baba ilk kez geliyor

Kim alacak babaanne mi, aracı mı?
Şu aracıyı aradan çıkarın artık.
Nafaka için de direkt hukuki hakkını kullanabilir ablanız, hatırlatması gerekmez.

Babasının istemediği çocuk için neden görüşme için mahkemeye başvurulmuş anlamadım?

Hazır büyütülmüş emek verilmemiş çocuğa 2 saat bakmak güzel tabi.
Baba görmek istemiyorsa bunu avukata bildirip başka kimseyle de göndermeyin..
1 yaşındaki bebek bu yahu..

Son düzenleme:
Evet bugun vermeyecegimizi soyledik, babayla geldiler. İnatlasınca baba oldugu aklına geldi

Güncellemeyi okudum. Halaya nafaka için hatırlatma yaptınız mı?
Şu aralar dışarı göndermeseniz daha iyiydi aslında.
Hatırlattım tamam dedi. Böyle bir günde cocuk istediler, baba gelmeden vermeyiz dedik vazgecer diye, cocugu hic görmeyen babanın geleceği tuttu. Cocugu kucagına verirlerken videosunu filan cektiler. Sanki engel olduk da hasret kaldı

Bu tipler böyledir çocuğu çok dusunse cocugunun annesine el kaldırıp yuvasının bozulmasina neden olmazdı. Ama ortalikta virüs varken ben bebegimi kesinlikle vermezdim.zaten çok düşünceli olsalar böyle bir ortamda çocuğu almak için üstelemezlerdi.

Baba bir anlık inatlasma ile ( nasıl vermiyormus bakalım) geldi. Tekrar sanmıyoruz geleceğini veya nadir gelir. Simdiye kadar sevmeyenin icinde birden sevgi oluşur mu bilmiyorum

1 yaşında babaannesinin aracısına vermem.
Ya kaçırdı ya götürdü ne olacak ?
Baba gelir görmek ister görür o her türlü kabul ama aracı ile almak ne eşya mı çocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…