- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.279
- 548
- 29
Sen izinsiz daha okuyamıyosun bile. Bosanmayı duyunca kim bilir neler yapacak Allah yardımcın olsun böyle bi konuda sana akıl verememÖldürür beni bu kez şiddet uygulamaz izinsiz okumam mümkün değil bir haberde de beni duyarsınız kadın cinayeti diye
Umarak mı korunuyorsunuz?Evet eskiye göre düzeldi ama yine yoklamaya başladı annemde sakın çocuk yapma dedi tek umudum olmaması zaten rahatsız olduğum için spreli cikartim umarım yoktur artık kararım kesin bitsin istiyorum
bende böyle düşünüyorum evlenip hayatlarına bakacaklar olan benim gençliğime olacak
Konu tabiki ben değilim ancak bir yanlış anlasilmayi düzeltmek istiyorum.arkadaşlar ben bu msj i konu sahibesinin ilk mesajına cevaben yazdim ki orda henüz eşinin şiddet ve aldatma davranışından bahsetmiyor..ancak ben bu mesajı yazana kadar konu sahibesi diğer mesajlari da göndermiş.benim yazdigim ondan sonra görünüyor.sanırım burda bir yanlış lik oldu ve ben cidden rahatsız oldum.Eşinizle mutlu olmaya çalışın.eğer zorunluluk yoksa bosanmayin. Siz ve çocuklar için zor bir psikoloji.yeni bosanan ve küçük bir oğlu olan biri olarak söylüyorum.ki eski eşya şiddet paranoya vs vardi ve artık benim ve oglum icin zaruri idi.ancak buna rağmen insan yine de oh iyiki bosandim diyemeiyor keşke böyle olmasaydı guzle bir aile olsaydık diye içinde bir uhdekalıyor.sizde elinizde birsey varsa elinizdengelen herşeyi yapın ki vicdaninizsonra rahat olsun..
akli dengem gayet yerinde. yazdığınız mesaja verilebilecek en doğru cevabı verdiğimi düşünüyorum. gerçekler acı geldiyse benim üslubuma laf atmayınDemek istedigim açık olduğu halde algilayamadiniz galiba.
Bence sanirim sizin aklı dengeniz yerinde değil ..ne kadar üslup tan yoksun bir cevap vermişsiniz ne demek istediğimi dahi algilayamadan ....
Aklı dengenizi bilmem ama okuduğunuzu anlama ve üslup sorununuz var .çünkü msj imda şiddet nedeniyle bosandigimiakli dengem gayet yerinde. yazdığınız mesaja verilebilecek en doğru cevabı verdiğimi düşünüyorum. gerçekler acı geldiyse benim üslubuma laf atmayın
Akli dengeniz i bilmem ama okuduğunu anlama ve üslup sorununuz olduğu ortada.msj ima bakıldığında şiddet nedeniyle bosandigimi söylemiştim zaten. kaldı ki baskasina buna rağmen devam et diyeceğim.sizsedaha okuduğunuz u anlamadan ve beni tanımadan yok aklı dengeniz yerinde mi evlilige yok devam etmek enayilik yok gerçekler acı geldiyse gibi üslup tam uzakkelimeler kullanmissiniz. bence szi önce alkis kaygisindan uzak bütüne bakmayı öğreninakli dengem gayet yerinde. yazdığınız mesaja verilebilecek en doğru cevabı verdiğimi düşünüyorum. gerçekler acı geldiyse benim üslubuma laf atmayın
Sayın yüce Bilge... döven ve aldatan adamla nasıl mutlu olunur deyiverin hele biz de bilelim. Dayak nasıl tatlı hale gelir? Dayak yiyen kadının içinde kalan ah boşanmasaydım uhdesini seveyim benEşinizle mutlu olmaya çalışın.eğer zorunluluk yoksa bosanmayin. Siz ve çocuklar için zor bir psikoloji.yeni bosanan ve küçük bir oğlu olan biri olarak söylüyorum.ki eski eşya şiddet paranoya vs vardi ve artık benim ve oglum icin zaruri idi.ancak buna rağmen insan yine de oh iyiki bosandim diyemeiyor keşke böyle olmasaydı guzle bir aile olsaydık diye içinde bir uhdekalıyor.sizde elinizde birsey varsa elinizdengelen herşeyi yapın ki vicdaninizsonra rahat olsun..
7.sayfa da gerekenleri söyledim.oraya bakarsanız iyi olur.daha da aciyim sanırım zahmet etmeyeceksiniz.ben bu msj i konu sahibinin konuyu açtığı ilk msj ina istinaden yazmıştım.orada esinin siddet ve aldatma davranışından bahsetmemisti.insanda biraz izan olur.ben şiddet ve paranoya sonucu bosandigimi ayrildigimi soylerken baskasina siddey varsa ayrılma mi diyeceğim yani.pesss.!!!!Sayın yüce Bilge... döven ve aldatan adamla nasıl mutlu olunur deyiverin hele biz de bilelim. Dayak nasıl tatlı hale gelir? Dayak yiyen kadının içinde kalan ah boşanmasaydım uhdesini seveyim ben
O zaman ilk yazdığı mesaja ithafen yazdığınıza göre sorayım. İnsan mutlu olmadığı evlilikte eşi ile arasını nasıl iyi tutar. Nasıl iyi geçinir asker arkadaşı gibiyiz dediği adamla. Hayat eşle iyi geçinmeye çalışıp mutsuzluğa devam edecek kadar uzun mu7.sayfa da gerekenleri söyledim.oraya bakarsanız iyi olur.daha da aciyim sanırım zahmet etmeyeceksiniz.ben bu msj i konu sahibinin konuyu açtığı ilk msj ina istinaden yazmıştım.orada esinin siddet ve aldatma davranışından bahsetmemisti.insanda biraz izan olur.ben şiddet ve paranoya sonucu bosandigimi ayrildigimi soylerken baskasina siddey varsa ayrılma mi diyeceğim yani.pesss.!!!!
Bende bu soru ne zaman gelecek diye bekliyordum gecikmemiş..Iki cocugu ne yaptin madem
Konu sahibi de şiddet görüyormuşDedigim gayet acik ti yine de arkasindayim.ortada iki cocuk varsa affedilmeyecek sorun yoksa bence kişi devam ettirmek için elinden geleni yapmalı. Boşanmanın da getirdiği ayrı mutsuzluklar ve sorunlar var çünkü. Bosaninca hayat biden bire dört dortluk olmuyor. Ya yapıcı olmak adına herşeyi yaptiktsn sonra yinede olmuyorsa en azından çocuklarına ben aileyi ayakta tutmak icin herseyi yaptim diyebilir vede vicdani rahat olur.bu söylediklerim esinden şiddet ve aldatma görenler için degil tabiki yine yanlış anlaşılmasın ..çünkü şiddetin ilki var sonu yok..yani bu kadar araya girdigim icin konu sahibinden özür diliyorum.ancak yanlış anlasilmalar yada carptirilmalar oldu açıklık getirmek durumunda kaldım.
Sendemi hemen cocuk yapanlardansin sinirlendigine goreBende bu soru ne zaman gelecek diye bekliyordum gecikmemiş..
Çocukları yaptığı yıllarda belki de mutluydu şimdi mutsuz..Neden hemen çocuk niye yaptın diye sorulur ki sanki bir ay önce doğurmuş
Evet bi sakıncasımi vardi?))Sendemi hemen cocuk yapanlardansin sinirlendigine gore
Çok stresliyim eşimde bir yumurtaliginda damar darlığı var iki çocuğum var üç olsun son olsun istiyoruz muaneyede gitmiyo amaliyat olacak doktor bu amaliyati olan on kişiden altısı kısır kaliyo demiş dört ay oluyo bu ay acaba bendemi sıkıntı var diye korkuyorum rahimim ters biraz arkadaşlarım var iki üç ayda en geç hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?