Çocuğu için evliliğine devam eden varmi

sonradan sıkıntı yaşadık zaten geçmiş olaylardan bahs etmiştim yazıları dikkatli okusaydin hepsini anlardiniz geçmişte yaşadım o sıkıntılı dönemleri iyiye giderken çocuğa karar verdim sonradan sıkıntı yeniden başlamıştı diye konu acmistim
Bu da gecenki konuda yazdigin?
Kafa mi buluyosun bizimle? Hala 3 olsun son olsun diyormussun. Sizin gibilere ne dense ,ne yapilsa az valla. Ne denir yani pes. Anca colugun cocugun gunahina girin zaten. Baska bisey bildiginiz yok.

Dedigim gayet acik ti yine de arkasindayim.ortada iki cocuk varsa affedilmeyecek sorun yoksa bence kişi devam ettirmek için elinden geleni yapmalı. Boşanmanın da getirdiği ayrı mutsuzluklar ve sorunlar var çünkü. Bosaninca hayat biden bire dört dortluk olmuyor. Ya yapıcı olmak adına herşeyi yaptiktsn sonra yinede olmuyorsa en azından çocuklarına ben aileyi ayakta tutmak icin herseyi yaptim diyebilir vede vicdani rahat olur.bu söylediklerim esinden şiddet ve aldatma görenler için degil tabiki yine yanlış anlaşılmasın ..çünkü şiddetin ilki var sonu yok..yani bu kadar araya girdigim icin konu sahibinden özür diliyorum.ancak yanlış anlasilmalar yada carptirilmalar oldu açıklık getirmek durumunda kaldım.
anlıyorum boşanma süreci zor olmalı muhtemelen o durumlarına karşın sevgi vardı içinizde sevgi bit diyince bitmiyo sev diyincede olmuyo o aşamalara gelene kadar sevgi oluşmuş ha iyi yapmışsın bosanmakla bence bir çocuğun var hayata çok güzel devam et güçlü ol bosanabildiysen gerisinde gelir mutlu olursun

evet ilk cocuk isteyerek ikinci sprel le hamile kalmıştım yazmama rağmen anlamak istemeyen bayanlar istemsiz kaldım
Bende bu soru ne zaman gelecek diye bekliyordum gecikmemiş..
Çocukları yaptığı yıllarda belki de mutluydu şimdi mutsuz..Neden hemen çocuk niye yaptın diye sorulur ki sanki bir ay önce doğurmuş

Eşim bugün benden özür diledi beni çok sevdiğini söyledi bir daha beni uzmeyecegine dair söz verdi samimiydi sizce bir şans vermelimiyim yedi yıldır şiddet yok aldatma yok o olaydan yedi yıl geçti sadece bazen yokluyo sogukbenim yapım bu diyo bilmiyom ama çocuk dogurmuycam tabi

Eşim bugün benden özür diledi beni çok sevdiğini söyledi bir daha beni uzmeyecegine dair söz verdi samimiydi sizce bir şans vermelimiyim yedi yıldır şiddet yok aldatma yok o olaydan yedi yıl geçti sadece bazen yokluyo sogukbenim yapım bu diyo bilmiyom ama çocuk dogurmuycam tabi
Korunmazsan gelir o çocuk. Hamileyim kurtarın diye konu açarsın burada. Tek başına 3 çocuk büyütebileceğini düşünüyorsan korunmamaya da devam et Allah akıl fikir versin.
Lafa değil icraata bak gezmek istediğini okumak istediğini söyle bi bakalım seni üzüyor mu üzmüyor mu? Biraz kafayı kullan

korunacagim zaten korunmazsak olur zaten biliyorum eşim kolay kolay özür dilemez samimiydi çocuk dogurmadan biraz zaman taniyabilirim iyi yanlarına var içki kumar ve artık yedi yıldır şiddet yok bilmiyorum
Korunmazsan gelir o çocuk. Hamileyim kurtarın diye konu açarsın burada. Tek başına 3 çocuk büyütebileceğini düşünüyorsan korunmamaya da devam et Allah akıl fikir versin.
Lafa değil icraata bak gezmek istediğini okumak istediğini söyle bi bakalım seni üzüyor mu üzmüyor mu? Biraz kafayı kullan

Ne çok üzüldüm yaşadıklarınıza içim cız etti kıyamadım size Allah yardımcınız olsun Rabbim bir çıkış yolu versin
Ailenizden kurtulmak İçin evlendiniz ama daha kötü oldu değil mi? çünkü ailenin değer vermediği çocuğuna eşler asla değer vermiyor tersini hiç ama hiç görmedim evlenmek bir çıkış yolu değil daha da bitiş yolu emin olun
Sizin yaşınızda kız kardeşim var daha evlilik bile düşünmüyorken siz evlenip 2 de evlat sahibi olmuşsunuz Allah bağışlasın ama bundan sonra bu gidişe bir dur deyin kalan hayatınızı da bu adamın ellerinde heba etmeyin.

teşekkür ederim ❤️ hani derlerya en kotu karar bile kararsızlıktan iyidir tek başıma bir birey değilim daha önce çok ayrılmak istedim eşim yalvardı bırakma beni yaşayamam dedi varlığın bile yetiyor kizsamsa kırgın olsamda iyi yanları da varhani hep kötü olur bir kalemde kır at yıllar geçtikçe düzeldi şiddeti bıraktı dine çok düşkün oldu aldatmadigina da eminim sadece bazen sosyal değil esip gurler kaldıramıyorum bazen kararsizlik yaşıyorum
Ne çok üzüldüm yaşadıklarınıza içim cız etti kıyamadım size Allah yardımcınız olsun Rabbim bir çıkış yolu versin
Ailenizden kurtulmak İçin evlendiniz ama daha kötü oldu değil mi? çünkü ailenin değer vermediği çocuğuna eşler asla değer vermiyor tersini hiç ama hiç görmedim evlenmek bir çıkış yolu değil daha da bitiş yolu emin olun
Sizin yaşınızda kız kardeşim var daha evlilik bile düşünmüyorken siz evlenip 2 de evlat sahibi olmuşsunuz Allah bağışlasın ama bundan sonra bu gidişe bir dur deyin kalan hayatınızı da bu adamın ellerinde heba etmeyin.

İlkini yaparken cahildim demişsin de bence sende hala geçmemiş üzüldüm senin adına.

korunacagim zaten korunmazsak olur zaten biliyorum eşim kolay kolay özür dilemez samimiydi çocuk dogurmadan biraz zaman taniyabilirim iyi yanlarına var içki kumar ve artık yedi yıldır şiddet yok bilmiyorum

Bizimle dalga mı geçiyorsunuz?

Yaşayamam dediğine bakmayın çok güzel yaşıyorlar merak etmeyin hatta bir ay geçmeden yeni birini de buluyorlar
Ama siz eski yaşadıklarınızı anlattığınız İçin yorumum ayrılık yönünde oldu çünkü ihanete, şiddete uğramış ve kabul etmişsiniz böyle adamlar düzelmez ama sizinki ne mutlu düzelmiş eksileriyle artılarıyla düşünün sizin hayatınız dolayısıyla sizin kararınız
Hangi kararı alırsanız alın Rabbim yardımcınız olsun

Hepsi eksi olur siler atarsın ağır gelir terazin bazen dengede dersin sürdürülebilir mi şuan şiddet yok aldatma yok zaman zaman yoklayan tatsızlık geçmişin verdiği ağırlıkla bazen kaldıramıyorum yani hep kötü olsa zaten çeker giderim kararsızlık varya o cahillik değil bazen çok mutluyum uzun süre bazen dengesiz oluyo bazı şeyler dediğim gibi silip atmak için eksilerin artilardan cokk fazla olması lazim

Yaşayamam dediğine bakmayın çok güzel yaşıyorlar merak etmeyin hatta bir ay geçmeden yeni birini de buluyorlar
Ama siz eski yaşadıklarınızı anlattığınız İçin yorumum ayrılık yönünde oldu çünkü ihanete, şiddete uğramış ve kabul etmişsiniz böyle adamlar düzelmez ama sizinki ne mutlu düzelmiş eksileriyle artılarıyla düşünün sizin hayatınız dolayısıyla sizin kararınız
Hangi kararı alırsanız alın Rabbim yardımcınız olsun
Allah sizden de razı olsun 😇 degismese zaten şiddet olsa biter ben bu dünyaya dayak yemeye gelmedim şiddet asla yok biliyor giderim yapmaz yapmiyo duzelebilir yontulabilir olduğu için. Kararsızlık yasiyorum

teşekkür ederim
Hepsi eksi olur siler atarsın ağır gelir terazin bazen dengede dersin sürdürülebilir mi şuan şiddet yok aldatma yok zaman zaman yoklayan tatsızlık geçmişin verdiği ağırlıkla bazen kaldıramıyorum yani hep kötü olsa zaten çeker giderim kararsızlık varya o cahillik değil bazen çok mutluyum uzun süre bazen dengesiz oluyo bazı şeyler dediğim gibi silip atmak için eksilerin artilardan cokk fazla olması lazim

Kizlar iki oğlum var 93 kuyum eşimle mutlu değilim askerlik arkadaşının sanki ayrılmak istiyorum iki çocuk var onlar ne olcak bu durumda olan boşanan mutlu olan varmı

benim bir ablam var. 20 senedir çekiyor manyak bir herifi. cocuklar buyusun bosanicam dedi hep. simdi cocuklar universitede pek bosanmaya niyeti yok gibi gorunuyor. sevgi, muhabbet olmadan ama cok şükür saygı ile devam ediyorlar hayatlarina. yani bosanmadan cocuklari icin kocasi ile birlikte yasamaya devam eden var, basliginizin cevabi

teşekkür ederim ❤️
benim bir ablam var. 20 senedir çekiyor manyak bir herifi. cocuklar buyusun bosanicam dedi hep. simdi cocuklar universitede pek bosanmaya niyeti yok gibi gorunuyor. sevgi, muhabbet olmadan ama cok şükür saygı ile devam ediyorlar hayatlarina. yani bosanmadan cocuklari icin kocasi ile birlikte yasamaya devam eden var, basliginizin cevabi

bizde sevgi yok değil bazen çok durgun soğuk yapım bu diyo bende enerjik bir insanım

bu yazından sonra bir alıntıda yazmışsın alıntıyı bozdugun için alamadım..
eşin bırakmaman için "ağlamış yalvarmış sensiz yaşayamam"demiş..

hani şu boşanmayı duyarsa öldürür dediğin..

eşin bir eli kanlı katil oluyor..
bir sana ağlayarak yalvaran adam..
ikinizde dengesizsiniz bence..

evet yalvariyo eğer yinede "gidersem" " bosanirsam" öldürür duyarsa öldürür demedim yanlışınız var ondan izinsiz olursam öldürür dedim
bu yazından sonra bir alıntıda yazmışsın alıntıyı bozdugun için alamadım..
eşin bırakmaman için "ağlamış yalvarmış sensiz yaşayamam"demiş..

hani şu boşanmayı duyarsa öldürür dediğin..

eşin bir eli kanlı katil oluyor..
bir sana ağlayarak yalvaran adam..
ikinizde dengesizsiniz bence..

Back
X