çocuğu olan adamla evlenmek ?_

yanı beni yanls anlamayın ama cocugum yokken daha kolay yorum yaoabılıyodum
adamı sevıyosan cocuga da alısrsın o yaslarda kızım var cok uzuldum
ayrı anne baba ve cocuk babasında
ne bılım yaaaaa
bu cocukların sucu günahı ne
kendı cocugun olsa skldım yoruldm dersın babasına bırakırsın ama sımdı bunda sklmaya bıle hakkın olmayacak
babası hemen farklı dusuncek falan filan
cok zor ınce bı çizgi
kıyamam o yavruya
evlenırsenız ne olursa olsn o cocuga hep cok cok ıyı davranın
Allah ım hayrlı zamanda sıze de bır evlat verdıgınde cok daha ıyı anlayacaksınız bu durumları

Gel önce bir sarılalım :)

Ben de aynı şeyi yaşıyorum. Kolay değil. İnanın hiç kolay değil. Bu kadar aşık olmasaydım, sizin yerinizde yani ilişkinin daha en başında olsaydım, o ilk kahve içtiğim gün o kahveyi üzerime döker, müsaade ister kalkardım :)

Şaka bir yana, bende de hayallerimin erkeği ( Her anlamda, tipi, ailesi, işi gücü vs.) ama hayallerden uyandıran bir geçmişi var. Ama bendeki sorun aslında çocuk değil, annesi. Yani baya yıpratıyor bizi. 1 geceliğine çocuğun çok istediği bir yer vardı Antalya'da, oraya gittik, onda bile burnumuzdan getirdi çocuk 1 günlük mü tatile götürülür şov yapma vs dedi sevgilime. Yani, yapacağınız her şey, atacağınız her adım daima eleştirilecek.

İyi düşünün derim ben.

bende 10 yaşında daha zor olduğunu düşünüyorum küçükken daha kolay alışır bana ve psikolojisi bozulmaz diye düşündüm ama dediğim gibi bilemiyorum
Eve bu yonden haklisin ama inan bebege bakmak zor ...iletisim kurabilcegin yasca daha buyuk bir cocuga bir nebze sevdirirsin kendini zaten

:)) sarılalımm canım benim Allah yardımcın olsun sen sevgili olmuşsun bile ben olamadım daha yani hakkında hayırlısı olsun

Bana da sarilin bulusturdum sizi

evet çok zor bir sorumluluk ama ya düşünsene bu adam hiç evelenemicek mi ya hiç hakkı yok gibi hissediyorum yapma diyenler oldukça ama haklısın yani zor
Evlenir tabi ki ama anlaşmazlık olmasin diye dengi biriyle olabilir. Çocuk çok küçük herşeyiyle sen ilgileneceksin büyüyecek bir sürü sorunlar sıkıntılar neden ağrımayan başını ağrıyo sokacaksın.

Yeri geliyo kendi bebeğimden bunalıyorum kaldı ki başka birinin kine bakayım. Kendi çocuğun olsa kızsanda uyarsanda kimse ses etmez, ona en ufak bi ses değişimin bile sana sorun olarak dönecek. Tümüyle sana bağımlı bi çocuk bakıma muhtaç, sen evlilik değil çocuk bakıcılığına başlamış olursun.
Bu yanlış anlaşılmasın kendi çocuğunu isteyerek bekleyerek yaparsın bakarsın ama bu bide mecburi.

KarincaKadin sana yazdiklarimi ozetlesene konu sahibine
Milana22
Konu sahibi arkadaşım benimde bir kızım var karşı tarafında.
Bende senin givi endişeliydim. Sadece ben çocukları mutsuz edersek, ya biz mutsuz olursak endişesi yaşıyordum.
Sonra buradaki güzel insanlarla konuştuk. Şu an çok olumlu bakıyorum.
Çünkü ilk eşlerde herkes teke tek evleniyor demekki mutsuz olabiliyoruz ki boşanıyoruz. Ama şimdi sevebileceğin birisinden bahsediyorsun.
Neden olmasın. Bende karşımdaki insanın çocuğu ile tanıştım. Bal şeker bir kız.
İnşallah herşey hepimiz için güzel olur.
Dipnot: karşılıklı anlayış herşeyi çözer der Milana22

Bana da sarilin bulusturdum sizi

Sen zaten bana da yardım ettin, iyilik meleği

Ama bu yardımla falan olmuyor sanırım, gönül ferman dinlemiyor lafının anlamını tam anlamıyla yaşıyorum :) Eğer değiştirebileceğim bir işim olsaydı, bi süreliğine de olsa şehir değiştirirdim heralde şu durumda. O derece sıkışıp kaldım.

Canim

Ne guzel ozetlemissin..

Bir de ilk es cok cok onemli , onu kabullenmek gerekiyor en basta , hayatiniza mudahil olacak cocuk sebebiyle , bunu her kadin kaldiramiyor , iyi dusunun derim ben

Annem senelerce bakip buyuttu abimi sonuc:suan nerde oldugunu bile bilmiyoruz ve dusman annemede babamada.annemde bir ton sıkıntı yasadi.siz ne kadar iyi olursaniz olun sonu bana gore husran.yasayarak tecrube etmis biri olarak ben cocugunuz yoksa uzak durmanizi tavsiye ediyorum.simdi olmasa bile ileride anlayacaksiniz ne demek istedigimi.cocugunuz o cocugun gozunde uvey kardes siz de uvey anne olarak kalacaksiniz.(annem abime yaptiklarini bana yapmadi.)

Amanin cok utandim

Canim kiyamam senin durumun cok zor , cok asiksin ve sende ilk es cok sorunlu bir kadin

Izin alip bikac gun uzaklassan dusunsen duygularini tartsan diyicem ama bilemedim ise yarar mi

anlaybiliyorum ((((

sorunun içinde cevabı kendin vermişsin zaten yapamam diye yapamayacaksan uzak dur zaten tanımadığın biri şu anda

Simdi bir sey oldugunda karissaniz uvey annesiniz karisamazsiniz. Bir seye yok deseniz uvey annesiniz.
Ama isini yapmaya gelince annesiniz yapacaksiniz.

Bilmem ben istemezdim. Sabirli veya cok cocuk seven biri degilim. 1 2 saat sonra bayiyor beni cocuklu ortam. Kendi cocugum bile... 5 yilda ancak cesaret ettim anne olmaya. Bu yuzden sizin icin durum cok farkli olabilir ben sadece kendime gire degerlendirdim. Anac misiniz yasiniz kac? Benim ablam 2 cocukla bosandi. Hic evlenmemis bi adamla evlendi. Adam mutlu. Cunku 43 yasinda. Bu yastan sonra cocugum olur ama arada kusak farki cok olucak diye kendim istemiyorum bak iste 2 tane paşam oldu diyor duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…