Kesinlikle.Canim
Ne guzel ozetlemissin..
Bir de ilk es cok cok onemli , onu kabullenmek gerekiyor en basta , hayatiniza mudahil olacak cocuk sebebiyle , bunu her kadin kaldiramiyor , iyi dusunun derim ben
Amanin cok utandim
Canim kiyamam senin durumun cok zor , cok asiksin ve sende ilk es cok sorunlu bir kadin
Izin alip bikac gun uzaklassan dusunsen duygularini tartsan diyicem ama bilemedim ise yarar mi
aynen birde kıskancım şimdi eski karısı onun tüm huylarını biliyor bir de onla uğraşmak var cocugun her anında yanında olmak isticek eski karısı.adamda bir şey diyemicek yok ya olmaycak yani ben zaten her şeyi kafaya takan bir insanım benim vazgeçmem lazım bu işten ...ben çocuğa nasıl bir abla olabilirim diye düşüncekken bir de eski karısı var ortada çok üzülüyorum ama ilerde daha çok üzmekten korkuyorum..tanıştığım adamaada üzülüyorum işi gerçekten çok zor ya ama benğm kadar takmıyor sanırım kafasına özgüven tavan çünkü.Kendi işimi yaptığım için zorHakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.
Bence en zor şey, eski eşle olan olaylar. Çocuk en nihayetinde adı üstünde "çocuk". Sen ona ilgi, sevgi verdiğinde aynı şekilde gelir er ya da geç. Benim zaten çocukla hiç sorunum yok, arada bir sinirlerimi zıplatıyor tabi ama gülüp geçiyorum. İleride kendi çocuğum sinir zıplattığında ne yapacaksam onu yapıyorum yani :) Hayırlısı bakalım...
aynen ben en çok ondan korkuyorumda buraya yazmamışımKesinlikle.
ben onu kendime her türlü benimsetirim çocuklarla aram iyi en huylusunun bile zamanla içine girmişliğim var anaokulu öğretmeni falan olmak istemiştim ama olmadıBence cok riskli.cocugun da seni benimsemesi gerekiyor.sikintili olabilir
Hayirlisi olsun hepiniz icin , cocuklar kolay idare ediliyor ozellikle kucukse ve kiz ise , hersey cok guzel olsun senin icinKendi işimi yaptığım için zorHakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.
Bence en zor şey, eski eşle olan olaylar. Çocuk en nihayetinde adı üstünde "çocuk". Sen ona ilgi, sevgi verdiğinde aynı şekilde gelir er ya da geç. Benim zaten çocukla hiç sorunum yok, arada bir sinirlerimi zıplatıyor tabi ama gülüp geçiyorum. İleride kendi çocuğum sinir zıplattığında ne yapacaksam onu yapıyorum yani :) Hayırlısı bakalım...
Arkadaşım başka alternatifler çıkabileceğine inanıyorsan uzak dur derim.Erkek çocuğu olan biriyle Evliyim.9 yaşında.15 günde bir geliyor gidiyor ama sanki bizle yaşıyormuş gibi ayarlanmış ev.Ona ait bir oda var istediği gibi kullanıyor duvarlara istediğini yapıştırıyor tepe tepe kullanıyor karışamıyorsun,çocuğun odası !! Çocuk bir de Odasında kendi Eşyası dışında eşya görünce bozuluyor.Mutfakta Çekmecelerden biri onun mesela.alışveril yapılırken özellikle de çocuğun istek ve arzuları dikkate alınıyor,babası tarafından.üstelik alışverişleri yapan taraf benim.Çocuk varken eşim bana mesafelidir hatta konuşmaz pek çünkü çocuk annesine gidince şikayet ediyor.gekmiyorum deyip kapris yaptığı oldu benle Konuşuyor babası diye.Geceleri Baba'yı yanına çağırdığı oldu bi gecede 3-5 ayrı vakitte,uyumak bilmiyordu.yolda Yürürken çovuk varsa eşim elimi tutmaz ben tuttuğunda çocuk ellerimizi ayırmaya kalktı.tatile hep beraber,gezmeye hep beraber gitmek istemeler.Ve eşim kendi çocuğuna bu kadar özenirken benim bebek isteğimi erteliyor.kendimin zaten var diyor onu sev aileyiz zaten diyor.Bunlar iki haftada bir gelip olan Şeyler.ki sende çocuk babaylaymış ve çok küçük.Mutluplupunuz çocuğa bağlı olacak arkadasım .eşin sana iyi davranırsa sen de çocuğa iyi davranıyorsun az bir tartışınca nefret ediyorsun.sen çocukla iyiysen eşin de senle iyi oluyo bi süre.. Kaç arkadaşım kaç 37 Yaşında bir abla tavsiyesi olsun benden sanagünlerdir kafayı yicem düşünmekten.evlenip ayrıldım şuan tanışmakta olduğum adamn çocuğu var 3.5 yaşında.adam pasif beceriksiz bir şey olsa düşünmicem.anladığınız gibi etkilendim ama onu tanımaya bile yanaşamıyorum içimde bu konuyu netleştirmem gerekiyor adam belli yani beni kendine deli gibi aşık edibelecek kapasitede..eski karısı başka bir adamla evlendi çocuğu oldu.aralıklarla annesini görüyor çocuk.çocukları çok severim kızınıda çok sevdim tanıştım oynadım.ama dolu ama var inanın bende çocuğuna bakıcak güç var mı bilmiorum çok ince bir konu çok geniş bir konu.kendi sabrımıda biliyorum fazla yok yani adamdan etkilenmesem hiç düşünmicemde yinede bilmiyorum.napıcam bilemiyorum ya hani zamana falanda bırakmıyorum ben kaptırırım kendimi olmazsa çok acı çekerim kendimide biliyorum kendimi rahat bırakamıyorum sevgili bile olamıyorum.hani sevgili olmadan nasıl tanıcaz ki birbirimizi ama yapamıorum yani ciddi düşünmiceksek sevgili olamam !! ciddi düşünceksekte önce çocuğa iyi bir abla olabilir miyim diye içimde netleştirmeden adım atamıyorummm
günlerdir kafayı yicem düşünmekten.evlenip ayrıldım şuan tanışmakta olduğum adamn çocuğu var 3.5 yaşında.adam pasif beceriksiz bir şey olsa düşünmicem.anladığınız gibi etkilendim ama onu tanımaya bile yanaşamıyorum içimde bu konuyu netleştirmem gerekiyor adam belli yani beni kendine deli gibi aşık edibelecek kapasitede..eski karısı başka bir adamla evlendi çocuğu oldu.aralıklarla annesini görüyor çocuk.çocukları çok severim kızınıda çok sevdim tanıştım oynadım.ama dolu ama var inanın bende çocuğuna bakıcak güç var mı bilmiorum çok ince bir konu çok geniş bir konu.kendi sabrımıda biliyorum fazla yok yani adamdan etkilenmesem hiç düşünmicemde yinede bilmiyorum.napıcam bilemiyorum ya hani zamana falanda bırakmıyorum ben kaptırırım kendimi olmazsa çok acı çekerim kendimide biliyorum kendimi rahat bırakamıyorum sevgili bile olamıyorum.hani sevgili olmadan nasıl tanıcaz ki birbirimizi ama yapamıorum yani ciddi düşünmiceksek sevgili olamam !! ciddi düşünceksekte önce çocuğa iyi bir abla olabilir miyim diye içimde netleştirmeden adım atamıyorummm
anladım Allah yardımcın olsunArkadaşım başka alternatifler çıkabileceğine inanıyorsan uzak dur derim.Erkek çocuğu olan biriyle Evliyim.9 yaşında.15 günde bir geliyor gidiyor ama sanki bizle yaşıyormuş gibi ayarlanmış ev.Ona ait bir oda var istediği gibi kullanıyor duvarlara istediğini yapıştırıyor tepe tepe kullanıyor karışamıyorsun,çocuğun odası !! Çocuk bir de Odasında kendi Eşyası dışında eşya görünce bozuluyor.Mutfakta Çekmecelerden biri onun mesela.alışveril yapılırken özellikle de çocuğun istek ve arzuları dikkate alınıyor,babası tarafından.üstelik alışverişleri yapan taraf benim.Çocuk varken eşim bana mesafelidir hatta konuşmaz pek çünkü çocuk annesine gidince şikayet ediyor.gekmiyorum deyip kapris yaptığı oldu benle Konuşuyor babası diye.Geceleri Baba'yı yanına çağırdığı oldu bi gecede 3-5 ayrı vakitte,uyumak bilmiyordu.yolda Yürürken çovuk varsa eşim elimi tutmaz ben tuttuğunda çocuk ellerimizi ayırmaya kalktı.tatile hep beraber,gezmeye hep beraber gitmek istemeler.Ve eşim kendi çocuğuna bu kadar özenirken benim bebek isteğimi erteliyor.kendimin zaten var diyor onu sev aileyiz zaten diyor.Bunlar iki haftada bir gelip olan Şeyler.ki sende çocuk babaylaymış ve çok küçük.Mutluplupunuz çocuğa bağlı olacak arkadasım .eşin sana iyi davranırsa sen de çocuğa iyi davranıyorsun az bir tartışınca nefret ediyorsun.sen çocukla iyiysen eşin de senle iyi oluyo bi süre.. Kaç arkadaşım kaç 37 Yaşında bir abla tavsiyesi olsun benden sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?