çocuğu olan adamla evlenmek ?_

Zaten kişi kendisinin yapıp yapamayacaklarını bilir.
O yüzden tavsiyem içiniz ne diyorsa öyle davranın.
Başkasının çocuğuna tahammül etmek kolay birşey değil.
Benim 2 tane çocuğum var, yeri geliyor ikisi de tahammülümü zorlayabiliyorlar ki kendi evlatlarım.
Düşünün ki sizin kendi çocuğunuz değil, yapacağınız herhangi bir davranışta bile otokontrollü olmak zorunda kalacaksınız ve kendinizi yıpratma söz konusu burada.
Sadece kendiniz için değil bu çocuk için de zor olacak.

Eğer siz de anne olsaydınız durum farklı olurdu, fakat hiç çocuğunuz yok.
O yüzden bence iyi tartın derim.

Amanin cok utandim

Canim kiyamam senin durumun cok zor , cok asiksin ve sende ilk es cok sorunlu bir kadin

Izin alip bikac gun uzaklassan dusunsen duygularini tartsan diyicem ama bilemedim ise yarar mi

Kendi işimi yaptığım için zor Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.

Bence en zor şey, eski eşle olan olaylar. Çocuk en nihayetinde adı üstünde "çocuk". Sen ona ilgi, sevgi verdiğinde aynı şekilde gelir er ya da geç. Benim zaten çocukla hiç sorunum yok, arada bir sinirlerimi zıplatıyor tabi ama gülüp geçiyorum. İleride kendi çocuğum sinir zıplattığında ne yapacaksam onu yapıyorum yani :) Hayırlısı bakalım...

aynen birde kıskancım şimdi eski karısı onun tüm huylarını biliyor bir de onla uğraşmak var cocugun her anında yanında olmak isticek eski karısı.adamda bir şey diyemicek yok ya olmaycak yani ben zaten her şeyi kafaya takan bir insanım benim vazgeçmem lazım bu işten ...ben çocuğa nasıl bir abla olabilirim diye düşüncekken bir de eski karısı var ortada çok üzülüyorum ama ilerde daha çok üzmekten korkuyorum..tanıştığım adamaada üzülüyorum işi gerçekten çok zor ya ama benğm kadar takmıyor sanırım kafasına özgüven tavan çünkü.

Bence cok riskli.cocugun da seni benimsemesi gerekiyor.sikintili olabilir
ben onu kendime her türlü benimsetirim çocuklarla aram iyi en huylusunun bile zamanla içine girmişliğim var anaokulu öğretmeni falan olmak istemiştim ama olmadı

Hayirlisi olsun hepiniz icin , cocuklar kolay idare ediliyor ozellikle kucukse ve kiz ise , hersey cok guzel olsun senin icin

malesef evlenme dedigimiz ve daha önceden evlenip de cok kötü sorunlari olan yapmasaydim diyen kişiler var mutlu olanı görmedim hele ki babaya aşık bir kız çocuğu olucak hayat karşınıza daha iyilerini çıkarsın inşallah

Adam evlenir evlenemez , tasasi sanami düştü, belki çocuğa hasret çocuksuz bir kadınla evlenir

Sen bakamazsin evlenme, içinden gelmiyor konu bile acmissin

Insan kendi öz çocuğuna tahammül edemiyor bazen. Bence çok büyük ve zor bir sorumluluk. Hiç bir zaman yeni evlilik ve yalnız kalma, evin içinde istediğin yerde istediğin şekilde hareket etme şansı olmayacak 4 yılı geckin evliyim, yeni hamileyim, inanın ben bile düşünüyorum, eşimle aramızdaki bağı etkiler mi bebek diye. Yani bu kötü anlamda değil ama hayatın gerçeği. Sizin de çocuğunuz olsaydi, bir çocuğun sorumluluğunu, getirilerini, goturulerini bileceginiz icin sorun olmaz derdim. Ama sizn çocuğunuz yok. Anne sadece ayda bir kez görüyor, bütün sorumluluk babada ve doğal olarak sizde olacak. Bana cok zor gibi geldi

Adamın ciddi düşünüp düşünmediği bile belli değilken nedir sizdeki bu acele. Belki bu adam sadece sevgili olmak isteyecek. Çocuğuna başka bi kadının annelik-ablalık etmesini istemiyor da olabilir. Adam evlenmek istediğini beyan ederse ozaman kafa yorun derim.

Arkadaşım başka alternatifler çıkabileceğine inanıyorsan uzak dur derim.Erkek çocuğu olan biriyle Evliyim.9 yaşında.15 günde bir geliyor gidiyor ama sanki bizle yaşıyormuş gibi ayarlanmış ev.Ona ait bir oda var istediği gibi kullanıyor duvarlara istediğini yapıştırıyor tepe tepe kullanıyor karışamıyorsun,çocuğun odası !! Çocuk bir de Odasında kendi Eşyası dışında eşya görünce bozuluyor.Mutfakta Çekmecelerden biri onun mesela.alışveril yapılırken özellikle de çocuğun istek ve arzuları dikkate alınıyor,babası tarafından.üstelik alışverişleri yapan taraf benim.Çocuk varken eşim bana mesafelidir hatta konuşmaz pek çünkü çocuk annesine gidince şikayet ediyor.gekmiyorum deyip kapris yaptığı oldu benle Konuşuyor babası diye.Geceleri Baba'yı yanına çağırdığı oldu bi gecede 3-5 ayrı vakitte,uyumak bilmiyordu.yolda Yürürken çovuk varsa eşim elimi tutmaz ben tuttuğunda çocuk ellerimizi ayırmaya kalktı.tatile hep beraber,gezmeye hep beraber gitmek istemeler.Ve eşim kendi çocuğuna bu kadar özenirken benim bebek isteğimi erteliyor.kendimin zaten var diyor onu sev aileyiz zaten diyor.Bunlar iki haftada bir gelip olan Şeyler.ki sende çocuk babaylaymış ve çok küçük.Mutluplupunuz çocuğa bağlı olacak arkadasım .eşin sana iyi davranırsa sen de çocuğa iyi davranıyorsun az bir tartışınca nefret ediyorsun.sen çocukla iyiysen eşin de senle iyi oluyo bi süre.. Kaç arkadaşım kaç 37 Yaşında bir abla tavsiyesi olsun benden sana

Çocuklu bir adamla evlenmek demek sabır sabır sabır ve yine sabır demek
İkinci planda düşünülmek demek
Tüm hayatını ona göre ayarlamak demek
Maddi anlamda yetmediğinde kendinden kısmak ya da kendi kazancınla tamamlamak demek
Özgürce plan yapamamak demek
Anlamsız vicdan azaplarına sabır demek

(2 çocuklu bir adamla evliyim, çocuklar annelerinde kalıyor, yine evlenecek olsam yine eşimi seçerdim o denli iyidir)

anladım Allah yardımcın olsun

Çocuk küçükmüş bu sizin için iyi bir alternatif eğer ki sorumluluk alabilecek durumdaysanız.Abla olabilirsiniz kaldı ki bir sürü evlat edinen anneler var.Ama büyük olsaydı illa ki sorun olurdu.Kabul etmeyebilir istemeyebilirdi.

çocuğa üzüldüm.
o yaştaki çocuğu anne istemediyse babaya verirler ancak.
iyice ölçün tartın ciddi bir sorumluluk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…