çocuğu olan adamla evlenmek ?_

ya ben bu soru yüzünden adamla sevgili olamadım onu yarı yolda bırakırım diye adamdan da deli gibi hoşladım otokontrolcuyum ben onu düşündüğüm içinde alışmamaları için üzülmemeleri için ölçüp tartıyorum ilk başıma geldi ve burda paylaşmak istedim

çok kişisel bir durum bu.
kendim bile çocuk yapıp yapmama konusunda net değilken, bir başkasınınkiyle yapamazdım.

ben evliyim ama ne alakası var anlamadım.
Başınızda olmayan bir durum hakkında bilmeden yargılıyorsunuz da,evlilik çocuk konularından bihaber oldupubuz hissine kapıldım nedense.Tos pembe Görüyorsunuz bazı şeyleri

Başınızda olmayan bir durum hakkında bilmeden yargılıyorsunuz da,evlilik çocuk konularından bihaber oldupubuz hissine kapıldım nedense.Tos pembe Görüyorsunuz bazı şeyleri

sizde herşeyi bildiğinizi sanıyorsunuz nerden anladınız mesela başımda olmadığını..evli olmamdan mı?

sizde herşeyi bildiğinizi sanıyorsunuz nerden anladınız mesela başımda olmadığını..evli olmamdan mı?
Çocuklu bir adamla evli olmanın eksilerinden bihaber olmanızdan.Bu bilinç insanlarda yok demişsiniz ya ,melek gibi yazmışsınız ya..ondan biliyorum.2 kere 2 4 ediyorsa hiç bir kadın Başkasına anne diyen çocuğu kendisi "anne gibi " sevemez.tabiatımız Gereği..ve bu ayıp da değildir,doğaldır

Ben çocuklu bir adamla evliyim ama çocuk annede ve 15 yasinda ama yine de çok çocuk seviyorsan dene ve ne kadar fedakarlık yapsan da annesi var, adam çocuğuna bagliysa ki öyle gorunuyor ikinci planda olmayı kabul etmelisin, bu bir açıdan iyi iyi bir baba olduğunu gösterir yarın sizin cocuyjnuza da aynı şekilde davranacaktir, eğer çocuk annesi tarafından birakilmissa sana ihtiyacı büyük olacaktir, belki aranızda müthiş bir bağ olacaktır, yine de kız çocuğu babasını kıskanır, bu annesi olsaydın da olacak birsey, eğer adamı kadın terk ettiyse adamın aklında kaldı mı buna bakanlığın bazı erkekler terk edilme sonrası terk eden kadına Afrodit gibi bakar, buna uyugun bir atasozjmuz de var,eşek ölmüş badem gözlü kalmış, bence adama kaptırmadan kendini yavaştan hayatlarına gir ve dostane yaklaş çünkü çocuklu adamların akıllı arkadaş olacak kadınlara sevgilinin daha çok ihtiyacı vardır, adamdan epey gencsen boşver arkaya bakmadan git,

okuma anlama kısmınızda eksiklik var sanırım..
bol bol kitap okumanızı öneririm..
alıntıladığınız ilk mesajım zaten o bilincin bizde olmadığı yönündeydi..

bu dediklerinizi ben uzun yıllar tecrübe ettim zaten..bir konuda fikir sahibi olmak için illa konu sahibesinin tarafından yaşamış olmak gerekmez..

alıntıladığınız mesajımın arkasındayım kadınların çoğu bu sorumluluğu kaldırabilecek olgunlukta değil, kıskançlık ve sidik yarıştırma var ufacık çocuklarla..
o yüzden kişi kendini bilip ve ona göre karar vermeli..
çocukluklarımızı seviyorum aşığım adı altında kimse çalmasın bir zahmet..

edit: alıntılamazsanız sevinirim polemiğe dönmesin ltf.

Okuduğumu Anladığım gibi okuduğunu anlama dersi de veririm size isterseniz.Ayrıca "sidik yarıştırma " tabiri düzgün bir bayana değil ağzı bozuk Kadınlara yakışır
Ha bir de " Çocuklarımızı seviyoruz adi Altın'da kimse çalmasın bir zahmet " ne demek ya ? Dilimizi katletmişsiniz.Alıntı yapmazsanız Alıntı yapmam !

bi sakin olur musunuz canlar benim beynim patlamış zaten sanırım bırakırsa bitirdim gibi bakalım kısmet yani Allah bakalım neyler neylerse güzel eyler Allah dağına göre kar verir..bazen tevekkülü unutuyorum .. ama bitirdim sanırım ben imkansız aşklar için dogmusum sanki bir kişi de problemsiz çıksın ya (

bu konuya son mesajım
çocuklarımızı değil çocukluklarımızı ..
cidden okuma anlama dersi lazım bazı hanımlara..

bütün mesajlarımda yazdım bunun kararını siz verebilirsiniz kendinizde o güç var mı yok mu siz bilebilirsiniz..

Uf ya canım nasıl sıkılıyor ya olmayacağını söyledim açık konuşamadan oda anladı zaten ama nasıl içimde kaldı tanıyamadım hoslanipta bırakmak zorunda kaldığım için bir içim sizliyor ki anlatamam ..bosluktanda olabilir umarım geçer saniye saniye aklımda ama tabi yazmıyorum aramıyorum

Dengeyi kurmaya çalışırım filan diye seni kazanmaya çalıştı mı hiç ? Gerçi çalışsa da evlenince işler daha değişik olması yüksek ihtimal

Bana kendi kızım bile bazen çok zor geliyor. Gerçekten çok zor. Sürekli adam ve eski karısı iletişim halinde oluyor. Cok buyuk sabır lazım bilmiyorum sizde o güç var mı?

Başka bir adamla evlenip çocuğu babasına bırakıp ara ara gören bir anne mi var ben mi yanlış anladım. Üzüldüm şimdi çocuğuna. Şimdi çocuğun annesi var siz ancak ablası falan olursunuz sabırsız olduğunuzu hissettiğiniz zaman da babasına devredin

Hayır bence hiç böyle bır maceraya girme.
Çocuğun yok.
Büyük sorumluluk.
Sevgi aşk her şeyi halleder mi ?
Hayır etmez kardeşim.
Emin ol normal evlilikler bile bu kadar sanciliyken olmaz.
Kendini böyle bir sıkıntıya düşürme.
Senin de çocuğun olsa neyse tanı dicem.
Bende evlendim ayrıldım ve böyle bır şeyi kabul etmiyorum.

Çok zor bence..

Öncelikle acaba çocuk yetiştirme anlayışınız tutacak mı? Onun kızına yaptığı şeyler anormal geldiğinde size tamamen söz hakkı verecek mi yoksa uzakta mı tutacak? Bazen en ufak konuda dışlanmış hissedebilirsiniz. Bilemiyorum ama bana biraz zor görünüyor..

Bunu sadece sen bilirsin. Çocukları seviyor musun, sabrın varmı. Ben çocuklarım biraz büyüdüğü zaman koruyucu aile olmayı bile düşünüyorum mesela. Ama sen çocuğa sabredemem dersen girme bu işe. Bu işin bir standardı Yok yani, kimi yapar kimi yapamaz , buna sen karar vermelisin

Daha başlığı görür görmez ASLA dedim.
Neler okuyoruz buralarda kadınlar sonradan neler çekiyor.
Iyi karar verin

Çocuklu bir adamı ancak çocuklu bir kadın iyi anlar ve böylece güzel bir 2. evlilik olur bence.
Eşitlik olsun diyorum yani.

Tabi az da olsa dediğiniz şartlarda mutlu olmuş kişiler vardır.
Bayanın inanılmaz özverili, olgun olması gerekiyor.
Siz daha baştan kendinizde o gücü görmüyorsunuz.
Hiç yanaşmasanız daha iyi sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…