Sizler bekar misiniz ? @bensanademistim
Başınızda olmayan bir durum hakkında bilmeden yargılıyorsunuz da,evlilik çocuk konularından bihaber oldupubuz hissine kapıldım nedense.Tos pembe Görüyorsunuz bazı şeyleriben evliyim ama ne alakası var anlamadım.
Başınızda olmayan bir durum hakkında bilmeden yargılıyorsunuz da,evlilik çocuk konularından bihaber oldupubuz hissine kapıldım nedense.Tos pembe Görüyorsunuz bazı şeyleri
Çocuklu bir adamla evli olmanın eksilerinden bihaber olmanızdan.Bu bilinç insanlarda yok demişsiniz ya ,melek gibi yazmışsınız ya..ondan biliyorum.2 kere 2 4 ediyorsa hiç bir kadın Başkasına anne diyen çocuğu kendisi "anne gibi " sevemez.tabiatımız Gereği..ve bu ayıp da değildir,doğaldırsizde herşeyi bildiğinizi sanıyorsunuz nerden anladınız mesela başımda olmadığını..evli olmamdan mı?
Çocuklu bir adamla evli olmanın eksilerinden bihaber olmanızdan.Bu bilinç insanlarda yok demişsiniz ya ,melek gibi yazmışsınız ya..ondan biliyorum.2 kere 2 4 ediyorsa hiç bir kadın Başkasına anne diyen çocuğu kendisi "anne gibi " sevemez.tabiatımız Gereği..ve bu ayıp da değildir,doğaldır
Okuduğumu Anladığım gibi okuduğunu anlama dersi de veririm size isterseniz.Ayrıca "sidik yarıştırma " tabiri düzgün bir bayana değil ağzı bozuk Kadınlara yakışırokuma anlama kısmınızda eksiklik var sanırım..
bol bol kitap okumanızı öneririm..
alıntıladığınız ilk mesajım zaten o bilincin bizde olmadığı yönündeydi..
bu dediklerinizi ben uzun yıllar tecrübe ettim zaten..bir konuda fikir sahibi olmak için illa konu sahibesinin tarafından yaşamış olmak gerekmez..
alıntıladığınız mesajımın arkasındayım kadınların çoğu bu sorumluluğu kaldırabilecek olgunlukta değil, kıskançlık ve sidik yarıştırma var ufacık çocuklarla..
o yüzden kişi kendini bilip ve ona göre karar vermeli..
çocukluklarımızı seviyorum adı altında kimse çalmasın bir zahmet..
edit: alıntılamazsanız sevinirim polemiğe dönmesin ltf.
okuma anlama kısmınızda eksiklik var sanırım..
bol bol kitap okumanızı öneririm..
alıntıladığınız ilk mesajım zaten o bilincin bizde olmadığı yönündeydi..
bu dediklerinizi ben uzun yıllar tecrübe ettim zaten..bir konuda fikir sahibi olmak için illa konu sahibesinin tarafından yaşamış olmak gerekmez..
alıntıladığınız mesajımın arkasındayım kadınların çoğu bu sorumluluğu kaldırabilecek olgunlukta değil, kıskançlık ve sidik yarıştırma var ufacık çocuklarla..
o yüzden kişi kendini bilip ve ona göre karar vermeli..
çocukluklarımızı seviyorum aşığım adı altında kimse çalmasın bir zahmet..
edit: alıntılamazsanız sevinirim polemiğe dönmesin ltf.
bi sakin olur musunuz canlar benim beynim patlamış zaten sanırım bırakırsa bitirdim gibi bakalım kısmet yani Allah bakalım neyler neylerse güzel eyler Allah dağına göre kar verir..bazen tevekkülü unutuyorum .. ama bitirdim sanırımOkuduğumu Anladığım gibi okuduğunu anlama dersi de veririm size isterseniz.Ayrıca "sidik yarıştırma " tabiri düzgün bir bayana değil ağzı bozuk Kadınlara yakışır
Ha bir de " Çocuklarımızı seviyoruz adi Altın'da kimse çalmasın bir zahmet " ne demek ya ? Dilimizi katletmişsiniz.Alıntı yapmazsanız Alıntı yapmam !
bi sakin olur musunuz canlar benim beynim patlamış zaten sanırım bırakırsa bitirdim gibi bakalım kısmet yani Allah bakalım neyler neylerse güzel eyler Allah dağına göre kar verir..bazen tevekkülü unutuyorum .. ama bitirdim sanırımben imkansız aşklar için dogmusum sanki bir kişi de problemsiz çıksın ya (
Dengeyi kurmaya çalışırım filan diye seni kazanmaya çalıştı mı hiç ? Gerçi çalışsa da evlenince işler daha değişik olması yüksek ihtimalUf ya canım nasıl sıkılıyor ya olmayacağını söyledim açık konuşamadan oda anladı zaten ama nasıl içimde kaldı tanıyamadım hoslanipta bırakmak zorunda kaldığım için bir içim sizliyor ki anlatamam ..bosluktanda olabilir umarım geçer saniye saniye aklımda ama tabi yazmıyorum aramıyorum
günlerdir kafayı yicem düşünmekten.evlenip ayrıldım şuan tanışmakta olduğum adamn çocuğu var 3.5 yaşında.adam pasif beceriksiz bir şey olsa düşünmicem.anladığınız gibi etkilendim ama onu tanımaya bile yanaşamıyorum içimde bu konuyu netleştirmem gerekiyor adam belli yani beni kendine deli gibi aşık edibelecek kapasitede..eski karısı başka bir adamla evlendi çocuğu oldu.aralıklarla annesini görüyor çocuk.çocukları çok severim kızınıda çok sevdim tanıştım oynadım.ama dolu ama var inanın bende çocuğuna bakıcak güç var mı bilmiorum çok ince bir konu çok geniş bir konu.kendi sabrımıda biliyorum fazla yok yani adamdan etkilenmesem hiç düşünmicemde yinede bilmiyorum.napıcam bilemiyorum ya hani zamana falanda bırakmıyorum ben kaptırırım kendimi olmazsa çok acı çekerim kendimide biliyorum kendimi rahat bırakamıyorum sevgili bile olamıyorum.hani sevgili olmadan nasıl tanıcaz ki birbirimizi ama yapamıorum yani ciddi düşünmiceksek sevgili olamam !! ciddi düşünceksekte önce çocuğa iyi bir abla olabilir miyim diye içimde netleştirmeden adım atamıyorummm
Bunu sadece sen bilirsin. Çocukları seviyor musun, sabrın varmı. Ben çocuklarım biraz büyüdüğü zaman koruyucu aile olmayı bile düşünüyorum mesela. Ama sen çocuğa sabredemem dersen girme bu işe. Bu işin bir standardı Yok yani, kimi yapar kimi yapamaz , buna sen karar vermelisinUf ya canım nasıl sıkılıyor ya olmayacağını söyledim açık konuşamadan oda anladı zaten ama nasıl içimde kaldı tanıyamadım hoslanipta bırakmak zorunda kaldığım için bir içim sizliyor ki anlatamam ..bosluktanda olabilir umarım geçer saniye saniye aklımda ama tabi yazmıyorum aramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?