Çocuğu olup da 2. evliliğini yapanlar oldu mu?

Ne alaka bu cevap şimdi Allah aşkına? Fikir tartışıyoruz. Kimsenin hayatı üzerinden konuşmuyoruz.
Yoo gayet güzel konusuyorsunuz, biz insanlar o an çocuk bakma psikolojisinde olmayabilir, babalar da çocuk bakabilir, bazen devlet daha iyi bakar diyoruz, siz asagilayarak kendi dogrularinizi seviyesizce ve insanları küçük görerek savunuyorsunuz.
 

Niye yapmayacakmışım. Sırf babayla eşit sorumluluk istediğim için çocuk yapmamalıyım. Bunu diyen de Ortadoğu'nun ön kabulleriyle yetişmiş bir tip. Bence siz çocuk yapmamalısınız, zira başka düşünceleri kabullenme yetiniz ve empati yeteneğiniz yok.

Kızınız ya da oğlunuz olunca da çocuk bakımı annenin görevi kafasıyla çocuk yetiştireceksiniz, toplum bu şekilde ilerlemez.
 
Bana da teklif edemez ama herkes bizim gibi olmak zorunda degil
Olmak zorunda. Eğer Bi insan anne baba olmaya karar verecekse, çocuğu yük gibi sorumluluk gibi, ayak bağı gibi görmemeli. Futbol topu gibi banane anası baksın, banane babası baksın, ay aman özgürlüğüm ay hayatım cinselliğim ıvırım zıvırım dememeli. Bu hem anne için hem baba için geçerli, ne demek ya çocuğumun başımın üstünde yeri var diyebilmeli iki taraf da. E iki taraf da niye ben bakıyormuşum derse napalım çocuğu devlete mi verelim. Böyle düşünenler anne de baba da olmamalı. Yaşasınlar doya doya hayatlarını, kimse silah dayamıyor çocuk yap diye. Kendi keyfine çocuk yapıp sonra da hayatımı ona mı adayacam diyecek biri çocuk yapmasın Bi zahmet.
 
Çocuğu var zaten bekar değil
 
Hanımlaaaar sakin
Konu bence benim sorduğum yerden cok farklı yerlere saptı
Benim çocuğum canım ciğerim onsuz bir hayat düşünemem babası da ilgili olduğu halde ona vermem söz konusu dahi olamaz
Ben sadece bir ömür yalnız kalmak istemediğimi sonuçta kadın olduğumu bunların da cok normal olduğunu bildiğimi dile getirdim bu yönden de başka insanlardan örnekler duymak istedim
Tartışmayalım lütfen
 
L
Hayatta hiç sıkıntı, zor dönem, beklenmedik olaylar yasamamissiniz, yargılamalarınizdan bu o kadar güzel anlaşılıyor ki. Evet ben de bırakmam çocuklarımı, ki bu şimdilik böyle ilerde belki kendime bile bakamayacagim o yüzden bırakan da bir nedeni varmış derim.

Düzinelerce çocuk yapıp kapı kapı gezenlere değil bu lafım,bizler gibi rutin hayat yaşayan, bilinçli insanlara.
 

Çocuk bakımından bahsetmiyoruz, çocuk sevgisinden, başka Bi erkek için o sevgiden vazgeçmemekden bahsediyoruz ama ikna oldum, siz de o sevgi en azından henüz yok, boşuna tartışmayalım.
 
I Isabella_7

Benim ve tartıştığın o bekar çocuksuz muhtemelen benden daha genç kadının yani P pelinosss un yorumlarını harmanlayıp bizi tek bir kişi haline getirmişsin tebrik ederim
 
Evet konu saptı, yorumlar kesinlikle sana değil konu sahibi, sen üstüne alınma olur mu.
 
Çocuk bakımından bahsetmiyoruz, çocuk sevgisinden, başka Bi erkek için o sevgiden vazgeçmemekden bahsediyoruz ama ikna oldum, siz de o sevgi en azından henüz yok, boşuna tartışmayalım.
Belki de çocuğunu sizden daha çok sevdiği için ondan ayrılmayı bile göze alıyordur,onun iyiliği icin, yargılamayın, büyük konusmayon işte
 
I Isabella_7

Benim ve tartıştığın o bekar çocuksuz muhtemelen benden daha genç kadının yani P pelinosss un yorumlarını harmanlayıp bizi tek bir kişi haline getirmişsin tebrik ederim
O kişinin çocuğu yok mu anlamadım .
Kendisi söyledi konuda.
Size yorum yapmadım zaten
 
Ya ama bu çok farklı Bi konu bakın çok saptırıyorsunuz. Ben mecbur kalıp bırakmaktan bahsetmiyorum ki. Daha önce yazdım bunu her mesajında tekrar mı edeyim. Benim söylediğim keyfi, cinselliği için, istediği gibi gezip tozmak için çocuğundan vazgeçenler anne olmasın. Hatta baba da olmasın. İnsan çocuğu için velayet kavgasına giriyor ben de kalacak diye olması gereken bu. Hayır siz de vermem mecbur kalmadıkça diyorsunuz aynı şeyi düşünüyoruz neyi tartışıyoruz şuanda?
 
Ben vermem ama vermek isteyeni yargılamam diyorum. Kadına hep baskı var zaten, normal doğum yap, sütünü emzir, derslerini yaptır, ortak çocuk ama hep sen bak, sakin çocukları bırakıp tatile gitme, çalışıyorsan çocukları ona buna atiyorsundur...
 
Ay yok senin tartışasın var, konuyu dağıttıkça dağıttın, haklı çıkmak için saptırıyorsun. İkimiz de banlanmadan fikirlerine saygı duyuyorum, iyi günler..
 
Çocuk bakımından bahsetmiyoruz, çocuk sevgisinden, başka Bi erkek için o sevgiden vazgeçmemekden bahsediyoruz ama ikna oldum, siz de o sevgi en azından henüz yok, boşuna tartışmayalım.

Bir erkek için çocuk sevgisinden vazgeçmek nedir yahu? Mesele çocuksa en yakışıklı ve en zeki tiplerin spermleriyle kadınları dölleyip geçsinler. Erkek bu kadar işlevsizse o zaman evlilik neden var?

Çocuk erkek-kadın ilişkisinin meyvesidir, iki ayağa da ihtiyacı var. Taraflardan biri sorumluluğunu yerine getirmiyor da o ayak ikame edilir. Annesi ölmüş çocuğun babası evlenince "iyi yapmış, çocuğa ana gerek", kadın evlenirse ise "vay erkek düşkünü kaltak" kafalar çok güzel.
 
Seviyorum ama yapamıyorum benden daha iyilerine layıksın yalanı gibi bir şey bu
Peki öyle olsun, anneliginiz, çocuklarınız ve onyargilanizla size mutluluklar.

Çok iyi anne olduğum için çocuklarımın karnını doyurmam gerek, rice ederim yazıp beni kötü anneliğe sevk etmeyin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…