Çocuğu olup da 2. evliliğini yapanlar oldu mu?

yeminle guldum su msjina.. magarada filan mi yetistin bacim sen.. kim evlenen kadina koca duskunu kaltak diyor ya da dedi burda? Bence senin psikolojin yerinde degil.. soylenmeyen seyleri soylenmis varsayiyorsun filan.. tabiiki kimse senle basa cikamaz boyle daha onceki sayfalara bak herkes konu sahibine gayette evlenilir dedi.. cidden nasil bir ortamda buyudun ya da neler yasadin bu sekilde genellemelwr yapiyorsun. Bazi seyler toplumumuzda soylense bile burda kimse oyle birsey demedi.. bence bile bile birseyleri ters anlamaya calisiyorsun. Uzuldum cidden

O kişinin çocuğu yok mu anlamadım .
Kendisi söyledi konuda.
Size yorum yapmadım zaten
Hayır, çocuğum yok bekarım ama çocuğum olsa da şöyle düşünüyorum diye fikrini belirtti

Yok bekarım dedi.
O zaman sevindim .anne olunca fikirleri değişebilir .ben çocuğu var sandim.
Bayağı kastı ama haklı çıkmak için.
Aslında burda haklı haksız tartışması yapmıyoruz.onemli olan sağlıklı çocuklar yetiştirmek.
Mutsuz çocukluk mutsuz yetişkinleri yaratıyor ilerde . mutsuz yetişkinlerde bir şekilde bizim hayatimiza dahil oluyor
Yani size ne herkesin kendi hayatı demekle iş bitmiyor
Iki üç cümle ezberlemiş kamu spotu gibi kız.
Zaten cocuguda yokmuş ben çocuğu olan bir kadınla konuşuyorum sandım .
Bu ara feminist sayfalarda geziniyor çok etkilenmiş sanırım ama okuduğunu da yanlış anlamış işte sıkıntı orda.

Annesi olmayan bir çocuğun babası evlenmek isteyince de "çocuk belli yaşa gelsin!!!" Diye çığırıyor musunuz?

Kimse kimseye kaltak filan demiyor, valla tehlikeli seyler soyluyor. Burda 2. Evlilik yapmis birsuru kadin/anne var. Soylenmeyen seyleri soylendi sayiyor. Yani evet mahkeme eger anne olsaydida bu kadina cocugunu vermezdi herhalde. Surekli bir varsayim genelleme.. tuhaf yani

Konu çok dağıldı. Konu sahibi sana değil bu mesajlar. Kimse boşanan kadın bir daha evlenmesin, ömür boyu sevgisiz yaşasın demiyor. Sadece evlenirken bile isteye yaptığımız çocuğumuzu düşünerek 2. Evliliği yapmamız o çocuğa karşı sorumluluğumuz. Görüyoruz şiddet uygulayanlar taciz edenler ya da kötü davrananlar. Hatta bu erkek için de tabi ki geçerli. Evlenirken velayet kendisinde olmasa bile çocuğuna göre 2.eşi seçmeli. Çocuğa kötü davranacak, kıskanacak, ona verilen nafakayı gözünde büyütmeyecek, vicdanlı olgun iyi birini tercih etmeli. Yoksa o evlilikler doğal olarak yürümez. Başka kriterler de var çocuk dışında. İkinci evlilik daha zordur, ilk eşle iletişim sorunları, ilk eşleri kıskanma sorunları falan olabiliyor her iki taraf için de. Başka başka sorunlar düşününce. Daha olgun daha aklı başında vs olmalı. Tanıyıp bunları doğru şekilde değerlendirirseniz çok da mutlu olursunuz. Çevremde ikinci evliliğini yapıp çok mutlu olan da var, kızını taciz etti diye mahkemelere düşen de var. İkinci kişi sırf eski kocasına inat daha genç diye saçma sapan Bi evlilik yapmıştı. Yani doğru kişiyi seçtikten sonra herşey çok güzel olabilir.

Ya siz feministler yayın kalkın dua edin. Şu an bir parça insan yerine konuyorsanız feministler sayesinde. Yoksa kadının konumu yumurtlayan tavuktan halliceydi

Annesi olmayan bir çocuğun babası evlenmek isteyince de "çocuk belli yaşa gelsin!!!" Diye çığırıyor musunuz?
Ben kimseye cigirmiyorum bence cocuklar ne kadar kucuk o kadar iyi hatta cok yanlis yerlerdesin bence sen..

Hatta sunu soyleyim bana gore cocuklu annein evlenmesi cocuklu babaya gore daha kolay.. bir cok msjimda nedenini aciklamisimdir zaten ama sana anlatsamda ankamayacksin bence. Bence cok eski kafasin dayatilmalar icinde buyumussun ve hincini boyle cikartiyorsun.

Bu tipler de hem kız çocuğunu feministlerin dediği gibi okutur, aman çalış kızım der. İşine gelmeyince de ay feminişttt! Arkadaş çok meraklıysan geleneksel rollere kızını okutma, buluğ çağında da kocaya ver. Kendini çocuklara adasın

Bu mudur yanibu isin ortasi yok mu? Ya medeniyetsiz olacaksin ya da feminist? Ortasi yok mu?

Annemin ikinci evliliği oldu hatta üçüncü evliliği olacak eğer evlenirse :) İyi miydi benim ve annem için berbat, rezaletti. Ama bunun sebebi yine annem. Yani yanlış tercih olduğunu bile bile evlendi ben tabi evlendiklerinde 5 yaşındaydım üvey babamla tanıştığım günü hatırlıyorum. Çok egoist, kendini padişah sanan ve o şekilde saygı duyulmasını bekleyen, etrafa karşı mükemmel ama aileye karşı küfürbaz biriydi. Yanlışta yapsa asla yanlış diyemezsin ona. Yani en azından böyle bir beklentisi vardı. Daha sayabileceğim çok şey var ama en sonunda benimde yaşımın büyüyüp ailede tek karşı çıkan ben olmamla birlikte çatışmalarımız arttı tabi. Sürekli evden kovardık kötü kavgalarda özür diler yalvarır bir daha yapardı şunu unutmayın huylu huyundan asla vazgeçmez, karakteri kötüyse, saygısızsa değiştiremezsiniz o yüzden evlenmeniz elbette hakkınız ama doğru kişi olduğundan emin olunuz çocuğunuz için özellikle. Çocuğu elbette başlarda sorun etmiyorlar benim için bi sorun diyecek halleri yok ya ama zamanla bağları koparmaya çalışanlarda var kendi öz evladı gibi sevenlerde. Benim hiçbir zaman sevgi ihtiyacım olmadı açıkçası benim tek isteğim bu herkes için geçerliydi tabi saygıda kusur etmemeleriydi. Ama oda olmadı maalesef. Böyle biriyle evleneceğine bekar kal daha iyi. En azından çocuğunun ve senin psikolisi sağlıklı olur. Ben tabi kendimden sadece bir örnek verdim sizin %100 iyi analiz etmeniz zor tabi ama yinede davranış ve konuşmalarından belli olur az çok. Ben annemin hala evlenmesini isterim böyle bir travma yaşamış olmama rağmen Çünkü yalnız olmasını istemiyorum. Keşke beraber gezip eğleneceği güleceği hayırlı biri olsa ama bu zamanda da o kadar zor ki.

Bu mudur yanibu isin ortasi yok mu? Ya medeniyetsiz olacaksin ya da feminist? Ortasi yok mu?
Konu o kadar dağıtılıyor ki şimdi bu konu ne alaka diyorsun. Haklı çıkmak için karşısındakinin demediği ama toplumun kanayan yaralarına parmak basmaya başladı. Birazdan taciz tecavüz kadına şiddet vs konularına girip bizi sanki bunları destekliyormuş gibi göstermeye başlayacak. Bence geri çekil.

Yani bu kadar erkekleri ezikledikten sonra arkadasin lezbiyen oldugunu dusunmek istiyorum cinsellik cinsellik diye tutustu garibim

Aynen dedigin gibi ortasi yok gibi feministlere dua edecekmisiz.. sebep

Yani bu kadar erkekleri ezikledikten sonra arkadasin lezbiyen oldugunu dusunmek istiyorum cinsellik cinsellik diye tutustu garibim

Aynen dedigin gibi ortasi yok gibi feministlere dua edecekmisiz.. sebep
Kime göre neye göre feminist? Çocuğumu kimselere vermem o benim canım, bunun için ben feminist olmamış mı oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…