- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
- Konu Sahibi Sunshine232
-
Yok bekarım dedi.Çocuğu var zaten bekar değil
Bir erkek için çocuk sevgisinden vazgeçmek nedir yahu? Mesele çocuksa en yakışıklı ve en zeki tiplerin spermleriyle kadınları dölleyip geçsinler. Erkek bu kadar işlevsizse o zaman evlilik neden var?
Çocuk erkek-kadın ilişkisinin meyvesidir, iki ayağa da ihtiyacı var. Taraflardan biri sorumluluğunu yerine getirmiyor da o ayak ikame edilir. Annesi ölmüş çocuğun babası evlenince "iyi yapmış, çocuğa ana gerek", kadın evlenirse ise "vay erkek düşkünü kaltak" kafalar çok güzel.
Hayır, çocuğum yok bekarım ama çocuğum olsa da şöyle düşünüyorum diye fikrini belirttiO kişinin çocuğu yok mu anlamadım .
Kendisi söyledi konuda.
Size yorum yapmadım zaten
O zaman sevindim .anne olunca fikirleri değişebilir .ben çocuğu var sandim.Yok bekarım dedi.
Iki üç cümle ezberlemiş kamu spotu gibi kız.yeminle guldum su msjina.. magarada filan mi yetistin bacim sen.. kim evlenen kadina koca duskunu kaltak diyor ya da dedi burda? Bence senin psikolojin yerinde degil.. soylenmeyen seyleri soylenmis varsayiyorsun filan.. tabiiki kimse senle basa cikamaz boyle daha onceki sayfalara bak herkes konu sahibine gayette evlenilir dedi.. cidden nasil bir ortamda buyudun ya da neler yasadin bu sekilde genellemelwr yapiyorsun. Bazi seyler toplumumuzda soylense bile burda kimse oyle birsey demedi.. bence bile bile birseyleri ters anlamaya calisiyorsun. Uzuldum cidden
yeminle guldum su msjina.. magarada filan mi yetistin bacim sen.. kim evlenen kadina koca duskunu kaltak diyor ya da dedi burda? Bence senin psikolojin yerinde degil.. soylenmeyen seyleri soylenmis varsayiyorsun filan.. tabiiki kimse senle basa cikamaz boyle daha onceki sayfalara bak herkes konu sahibine gayette evlenilir dedi.. cidden nasil bir ortamda buyudun ya da neler yasadin bu sekilde genellemelwr yapiyorsun. Bazi seyler toplumumuzda soylense bile burda kimse oyle birsey demedi.. bence bile bile birseyleri ters anlamaya calisiyorsun. Uzuldum cidden
Kimse kimseye kaltak filan demiyor, valla tehlikeli seyler soyluyor. Burda 2. Evlilik yapmis birsuru kadin/anne var. Soylenmeyen seyleri soylendi sayiyor. Yani evet mahkeme eger anne olsaydida bu kadina cocugunu vermezdi herhalde. Surekli bir varsayim genelleme.. tuhaf yaniO zaman sevindim .anne olunca fikirleri değişebilir .ben çocuğu var sandim.
Bayağı kastı ama haklı çıkmak için.
Aslında burda haklı haksız tartışması yapmıyoruz.onemli olan sağlıklı çocuklar yetiştirmek.
Mutsuz çocukluk mutsuz yetişkinleri yaratıyor ilerde . mutsuz yetişkinlerde bir şekilde bizim hayatimiza dahil oluyor
Yani size ne herkesin kendi hayatı demekle iş bitmiyor
Iki üç cümle ezberlemiş kamu spotu gibi kız.
Zaten cocuguda yokmuş ben çocuğu olan bir kadınla konuşuyorum sandım .
Bu ara feminist sayfalarda geziniyor çok etkilenmiş sanırım ama okuduğunu da yanlış anlamış işte sıkıntı orda.
O zaman sevindim .anne olunca fikirleri değişebilir .ben çocuğu var sandim.
Aslında burda haklı haksız tartışması yapmıyoruz.onemli olan sağlıklı çocuklar yetiştirmek.
Mutsuz çocukluk mutsuz yetişkinleri yaratıyor ilerde . mutsuz yetişkinlerde bir şekilde bizim hayatimiza dahil oluyor
Bu ara feminist sayfalarda geziniyor çok etkilenmiş sanırım ama okuduğunu da yanlış anlamış işte sıkıntı orda.
Ben kimseye cigirmiyorumAnnesi olmayan bir çocuğun babası evlenmek isteyince de "çocuk belli yaşa gelsin!!!" Diye çığırıyor musunuz?
O zaman sevindim .anne olunca fikirleri değişebilir .ben çocuğu var sandim.
Ay cildiricimmmYa siz feministler yayın kalkın dua edin. Şu an bir parça insan yerine konuyorsanız feministler sayesinde. Yoksa kadının konumu yumurtlayan tavuktan halliceydi
Bu mudur yaniBu tipler de hem kız çocuğunu feministlerin dediği gibi okutur, aman çalış kızım der. İşine gelmeyince de ay feminişttt! Arkadaş çok meraklıysan geleneksel rollere kızını okutma, buluğ çağında da kocaya ver. Kendini çocuklara adasın
Olayları abartma seviyem.Bu tipler de hem kız çocuğunu feministlerin dediği gibi okutur, aman çalış kızım der. İşine gelmeyince de ay feminişttt! Arkadaş çok meraklıysan geleneksel rollere kızını okutma, buluğ çağında da kocaya ver. Kendini çocuklara adasın
Iyi politikaci olur bu kadindanOlayları abartma seviyem.
Annemin ikinci evliliği oldu hatta üçüncü evliliği olacak eğer evlenirse :) İyi miydi benim ve annem için berbat, rezaletti. Ama bunun sebebi yine annem. Yani yanlış tercih olduğunu bile bile evlendi ben tabi evlendiklerinde 5 yaşındaydım üvey babamla tanıştığım günü hatırlıyorum. Çok egoist, kendini padişah sanan ve o şekilde saygı duyulmasını bekleyen, etrafa karşı mükemmel ama aileye karşı küfürbaz biriydi. Yanlışta yapsa asla yanlış diyemezsin ona. Yani en azından böyle bir beklentisi vardı. Daha sayabileceğim çok şey var ama en sonunda benimde yaşımın büyüyüp ailede tek karşı çıkan ben olmamla birlikte çatışmalarımız arttı tabi. Sürekli evden kovardık kötü kavgalarda özür diler yalvarır bir daha yapardı şunu unutmayın huylu huyundan asla vazgeçmez, karakteri kötüyse, saygısızsa değiştiremezsiniz o yüzden evlenmeniz elbette hakkınız ama doğru kişi olduğundan emin olunuz çocuğunuz için özellikle. Çocuğu elbette başlarda sorun etmiyorlar benim için bi sorun diyecek halleri yok ya ama zamanla bağları koparmaya çalışanlarda var kendi öz evladı gibi sevenlerde. Benim hiçbir zaman sevgi ihtiyacım olmadı açıkçası benim tek isteğim bu herkes için geçerliydi tabi saygıda kusur etmemeleriydi. Ama oda olmadı maalesef. Böyle biriyle evleneceğine bekar kal daha iyi. En azından çocuğunun ve senin psikolisi sağlıklı olur. Ben tabi kendimden sadece bir örnek verdim sizin %100 iyi analiz etmeniz zor tabi ama yinede davranış ve konuşmalarından belli olur az çok. Ben annemin hala evlenmesini isterim böyle bir travma yaşamış olmama rağmenHanımlar merhaba
Boşanmış çalışan 4.5 yaşında da kızı olan bir anneyim daha önce de konu acmıslıgım mevcut boşanma sürecimde ne yazık ki siddet yüzünden boşandım.
Boşanma 2 yıla yaklaşacak nerdeyse etkisinden kurtuldum sayılır hala vurduğu da oluyor tabi ama bunu kabullendim
Bu süreçte görüşmek isteyenler olduysa da kimseyi yara bandı olarak kullanmak istemediğim için görüşmedim
Hayat devam ediyor hala kimseyle görüşmüş değilim ama insanız sevgiye saygıya her daim ihtiyacımız var ben de bunun eksikliğini yaşıyorum
Sizlere sorum cocugu olup da 2. Evliliğini yapanlar oldu mu ya da etraflarında olduysa biraz yazabilir mi ?
Tabiki çocukla durumun zorluğunun farkındayım ama iyi örneklerin olduğunu da biliyorum burdan da okumak istedim
Konu o kadar dağıtılıyor ki şimdi bu konu ne alaka diyorsun. Haklı çıkmak için karşısındakinin demediği ama toplumun kanayan yaralarına parmak basmaya başladı. Birazdan taciz tecavüz kadına şiddet vs konularına girip bizi sanki bunları destekliyormuş gibi göstermeye başlayacak. Bence geri çekil.Bu mudur yanibu isin ortasi yok mu? Ya medeniyetsiz olacaksin ya da feminist? Ortasi yok mu?
Yani bu kadar erkekleri ezikledikten sonra arkadasin lezbiyen oldugunu dusunmek istiyorumKonu o kadar dağıtılıyor ki şimdi bu konu ne alaka diyorsun. Haklı çıkmak için karşısındakinin demediği ama toplumun kanayan yaralarına parmak basmaya başladı. Birazdan taciz tecavüz kadına şiddet vs konularına girip bizi sanki bunları destekliyormuş gibi göstermeye başlayacak. Bence geri çekil.
Kime göre neye göre feminist? Çocuğumu kimselere vermem o benim canım, bunun için ben feminist olmamış mı oluyorum.Yani bu kadar erkekleri ezikledikten sonra arkadasin lezbiyen oldugunu dusunmek istiyorumcinsellik cinsellik diye tutustu garibim
Aynen dedigin gibi ortasi yok gibi feministlere dua edecekmisiz.. sebep
babasina verip doya doya cinsellik yasarsan o zaman belki feministlik mertebesine erisebilirsinKime göre neye göre feminist? Çocuğumu kimselere vermem o benim canım, bunun için ben feminist olmamış mı oluyorum.
Allah razı olsun.babasina verip doya doya cinsellik yasarsan o zaman belki feministlik mertebesine erisebilirsino da belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?