Çocuğu olup da 2. evliliğini yapanlar oldu mu?

Ben dahil olmadım, "yazdıklarımı üzerine alınıp" sen beni dahil ettin. Yazdıklarımın doğruluğunu diğer hesap zaten teyit etti. Tehdit varsa gidersin savcılığa savcılık işlem yapar.

Son düzenleme:
Ben dahil olmadın "yazdıklarımı üzerine alınıp" sen beni dahil ettin. Yazdıklarımın doğruluğunu diğer hesap zaten teyit etti. Tehdit varsa gidersin savcılığa savcılık işlem yapar.
Konuya sürekli yazdığım için üstüme alındim özelden bana sen fakesun bir sürü üyeliğin varmış dendi sen konuya yazdıktan sonra.
O yüzden de seni aradım.
Tek hesabım var diye.
Anlayan anladı zaten neyse .

Biraz bahseder misiniz sürecinizden
Cocuk kaç yaşındaydı kabullendi mi
Valla kızım 3 yasindaydi canım küçük olduğu için pek bisey anlamadı zor da olmadı o yuzden. Esimde saolsun babasından çok ilgilenir. O yönden çok rahatım. Şu an 6 yaşında kızım mutlu bir cocuk. İnşallah seninde gönlüne göre olur hersey

İlk evliliginmi

Merhaba, benim çok yakın bir akrabam kızı küçücük iken eşi ölmüş 2 çocuk sahibi bir adamla evlendi. Adamın çocukları kızdan birkaç yaş büyüktü ama hepsi de çocuk sayılırdı. Şahit olduğum bir olayı paylaşmak isterim: Bir gün 3 çocuk kavgaya tutuştular ve o esnada baba gelip kendi çocuklarını yan odaya çekti. "Tamam bu kavgada siz haklısınız ama onun babası yok onu deplasmanda gibi düşünün ve tekrarlamayın bu yaptığınızı," deyip saldı çocukları. Umarım bu tavırda bir insanla karşılaşıp mutlu olursunuz.

Oyyy duygulandırdı bu yorum beni
Ne tatlı bir insanmış dilerim hepimiz böyle kalplerle karşılaşırız

Keske kavgalarını gorseydik tek ayrilsalardi biz 3 yaşında ayrilmislar babanneyle büyüdük 9 yaşına kadar herkes ezdi üzdü yıktı kimse düşünmesi bizi camlarda ağlaya aglaya anne bekledik gelmedi yüreğimizin bı tarafı buruk şimdi görüssek de o giden zaman geri gelmiyo yarası bı köşede duruyo siz siz olun ayrilsanizda evladinizi asla kimseye bırakmayın yeniden evlenseniz bile sizi cocugunuzla kabul edecek biriyle evlenin ama asla vazgeçmeyin
Bazen olmayınca olmuyor kavga dövüş o ortamda büyüseydiniz daha zordu sizin için
Böyle en azından ikisi de ayrı ayrı mutlu olmuşlar

Fark ediyormu sizce sapıklar için .

Çocugu olanlar ikinci evliliğini yaparken çok ama çok dikkatli olmalı. Allah vicdan sahibi insanlar ile karşılaştırsın.

Bu neye bu kadar yükselmiş yahu mutlu değil sanırım yoksa bu tepkiler olmazdı yazzık ördek sendromu bu sanırım ha .

Mutluyum mutluyum diyip millete ha pis kıskançlar diyip dil çıkarıyordur bu şimdi eve geçincede ağlıyordur

Yani bu kadar erkekleri ezikledikten sonra arkadasin lezbiyen oldugunu dusunmek istiyorum cinsellik cinsellik diye tutustu garibim

Aynen dedigin gibi ortasi yok gibi feministlere dua edecekmisiz.. sebep
Ben yatıp kalkıp Allah’a dua ederim. Zira Atatürk’ü yarattı ki 99 yıldır kadın Türkiyede Özgür .

Arabistan’da bile dün sayılır kadınlar araba sürme izni aldı feministmi lezbiyenmi bilmem ama gereksiz yükselmiş.

Zaten sürekli mutluyum diyen bir insan aslında mutlu değildir mutsuzdur. Gerçekten mutlu olan bir insan sürekli bunu dile getirmez nazar değer insanlar kıskanır der yansıtmaz dışarıya.

Ben 2.evliligimi yaptım ve 1oglum var 11yasinda biraz sorunlar oluyo ama benim eşim iyi bı insan çocuğa bişey yansıtmıyor benle sorunları oluyor ama asilamicak bı durum dgl tabiki de ama vicdanlı olması en önemlisi yanlız olmuyo hayat ben 6sene sonra anca karar verebildim evliliğe aile si çok önemli biraz da anlasabilecgn sevebileceğin guvenecegin biri olursa korkma hayat çok zor yanlız kadınlar için

Benim arkadaşımın eşinin bir kızı var 4 yaşındayken evlendiler şuan 8 yaşında arkadaşımında çocuğu oldu diğer çocuğa üzülüyorum kendi annesi gibi asla değil zor bisey Inşallah iyi birini bulursunuz.

Babası mı almıştı velayeti ? Bu zor bir durummuş gerçekten başka bir kadınla aynı evde umarım merhametli bir kadındır

Canım bende36 yaşında şiddet yüzünden boşandım 13 yaşında kızım var 5 yıllk görüşme sonucu sevdiğim ve gerçekten istediğim biriyle evlendim ayrıca o bekar düğünümüze varana kadar yaptık herşey ilki gibi oldu nasılım diye sorarsın illa ufak tefek sorunlarımız oluyor ama aşamdığımız bir durum yok mutluyum şu an tedavi sonucunda tek yumurta ikizlerine 15 haftalık hamileyim.. Bence her kadın sevildiği birini ister değer görmek ister seni çok iyi anlıyorum eğerki geçmişine sünger çektiysen kendinide toparladıysan deneyebilirsin çünkü hayat yalnız geçmiyor

Her evlilikte sorunlar olur bu sorunların cocuk yüzünden olup olmaması önemli olan benim icin
Hayat bence de yalnız geçmiyor o yüzden ben de ilerisi için bunu istiyorum

Maasallah Allah sağlıcakla dünyaya getirmenizi nasip etsin :)
Kzınıız nasıl karşıladı süreci ? Bosandıgınzda 8 yaşındaydı anladığım kadarıyla

Maasallah Allah sağlıcakla dünyaya getirmenizi nasip etsin :)
Kzınıız nasıl karşıladı süreci ? Bosandıgınzda 8 yaşındaydı anladığım kadarıyla
Çok teşekkür ederim Canım, boşandığımda 5 yaşındaydı psikolojik çöküntü yaşadı ayrıldığımızda ama evlenirken bir sorun yaşamadım şükürler olsun evin içindede tabi bir alışma süresi oluyor ama inan aşılamayacak bir sorun olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…