Çocuğu olup da 2. evliliğini yapanlar oldu mu?

tamamda konumuz erkek erkege cocuk sahibi olanlar miseninde hangi bayraga hizmet ettigin belli degil

Yeri gelince evet feminist olup erkekte kimmis derler, ama kocasina guvenip yapmis
Feministlik mı ?emin olun alakaları yok.kocama güvenip çocuk yaptım diyen bir kadın bana femniistlik nutukları atamaz zaten güler geçerim.
Burda kadıni ezdigimiz falan da yok hanfendi çok ezilmiş cevresinde sanırım herhangi bir karşıt fikir önüne gelince tırnaklarını geçirmeye hazırlanıyor.
Yada yaptığının doğru olmadığını bir anne olarak kendi de çok iyi biliyor kavgası kendisiyle aslında.

Ne farkeder eskiden oyleymis simdi boyle.. kafayi bunlarla bozmussun bence.. eskiden ne oldugunun onemi yok.. konu cinsellik degil hic birsey degil sacma sapan yerlere giriyorsun

Suan eger anneye veriliyorsa velayet, o zaman bastan neden babaya vernis madem? Ha banane bundan ama sen hinca hinc savundugun icin soruyorum bunj. Yoksa banane

biz baska birsey demiyoruz zaten..ama cocugun belli yasa kadar anneye ihtiyaci vardir diyoruz… ama nedense saldirgan cevaplar adimi demagoji yaptiya cikiiii
Aslinda iyi bir bakıma ve sevgiye ihtiyacı vardır. Anne bunlari tek başına karsilayamayacak ya da o an kötü bir durumda olabilir.her olay ve aile kendi içinde değerlendirilmeli. Hatta bazı durumlarda ne anneye ne babaya verilmeli .

Cocukluguna inmek lazim.. bu kadar nefret dolu olmaz bi insan. Yalniz bu hanim cinsellikten acmis konuyu, diger hanimda begeniyor yorumlarini her gun farkli erkek pesinde kosmaktan bahsetmis postunda sanirim.. yaw ne desek bos

Aksini iddia etmedik iste…hesap soranda yok ayrica.. yani ne soylerlerse soylesinler..fikrim
Bu. Anne velayet alsa bile babayi zaten gorur sevgiyse oyle gorur babasindan.

Cocukluguna inmek lazim.. bu kadar nefret dolu olmaz bi insan. Yalniz bu hanim cinsellikten acmis konuyu, diger hanimda begeniyor yorumlarini her gun farkli erkek pesinde kosmaktan bahsetmis postunda sanirim.. yaw ne desek bos
Dediğim gibi piyasa onların
Malum Türk erkeği nefes alsın yeter der
Hayatın boyunca sevismeyeceksin çocuğunla tek başına kalıcak sun dedik sanki

Hahaha Benim kafa, o kim ki. Kızmasına bile izin vermiyorum, kızılcaksa ben kızarım benim o.

Asla yargılamadım sizi. Ben doğru bulmadım sadece. Hamilesiniz de niyetim sizi üzmek değil kesinlikle. Ben d etek büyütüyorum çocuklarımı anne evlat bağını oluştururken bence çocuk anneyle birlikte olmalı. Siz mutluysanız sorun yok tabi. Hayırlı doğumlar. Bu arada biraz baktım yorumlarınıza uzaktan yaşamadığı şey hakkında yorum yapanlardan değilim kesinlikle. Yavrumun biri 8 yaşında diğeri 11 aylık ayrıldım ben de.

tamamda konumuz erkek erkege cocuk sahibi olanlar miseninde hangi bayraga hizmet ettig

Her kadın bir değildir. Çocuğuna düşkün babalar olduğu gibi olmayan babalar da var, keza çocuğu cami avlusuna bırakan anneler de.

Bizim toplumumuzda kadın pedofili yokken ABD toplumunda neden lise öğretmenleri sürekli öğrencilerle aşk yaşıyor?

Aldatma oranlarında kadın-erkek arasındaki fark kadın üzerindeki baskı kalktıkça azalmış. Siz kendnize bakıp "olması gereken kadın" prototipi yaratamazsınız. Bazı kadınlar kendini çocuğa adamak isterken diğerleri sorumluluğu babayla paylaşmayı isteyebilir.

Dediğim gibi piyasa onların
Malum Türk erkeği nefes alsın yeter der
Hayatın boyunca sevismeyeceksin çocuğunla tek başına kalıcak sun dedik sanki
Ben tam tersini diyorum oysa.. anne ne kadar mutlu cocuk o kadar mutlu.. ha anne kahvalti hazirlamaliymis vs vs. Bunlar bana gore ornekler degil.. cunku ben kadar babalarida yapmasi gerek. Cocugu babasina birakip disari cikabilmem gerek. Tam tersi ben kadina yuklenmek degil esit olmasi taraftariyim… ama olay bosanma vs olursa cocugun saglikli bir annesi varsa anneye verilmesi gerektigini dusunuyorum. Bunuda babasi gezsin bekar hayati yasasin istedigimden degil, anneye daha cok ihtiyaci oldugunu dusundugumden.

Sapla samani karistiriyorsun bence. Bak bu 3 ya da 4 oldu bir daha yaziyorum: olay kadinin ozgur olmasi babanin cocuguna duskun olmasi vsdegil.. tamamen anne babadan bagimsiz cocuk acisindan dusunuyorum ben.

Sapla samani karistiriyorsun bence. Bak bu 3 ya da 4 oldu bir daha yaziyorum: olay kadinin ozgur olmasi babanin cocuguna duskun olmasi vsdegil.. tamamen anne babadan bagimsiz cocuk acisindan dusunuyorum ben.
Herkes kendi çocuğunu sizden daha çok düşünür merak edip kafa yorma imza gerek yok.

Anne cinsellik yaşamak istiyorsa, bir erkeğe ihtiyaç duyuyorsa çocuk da erkek de toplum da bunu kabullenecek. Batıda kadınlar erkek arkadaşlarını çocuklarıyla tanıştırıyorlar. Kadının hayatına devam edeceği kabul edilmiş.

Batı psikolojisi de "annesin ama sen " romantizmi ile kadını baskılayan toplumların psikolojisinden daha iyi görünüyor.

Anladim ki anlamayacksin arkadasim sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…