- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Sunshine232
-
biz baska birsey demiyoruz zaten..ama cocugun belli yasa kadar anneye ihtiyaci vardir diyoruz… ama nedense saldirgan cevaplarAma çocuk ortak yapılan birşey ya onu demek istemiş bence.
tamamda konumuz erkek erkege cocuk sahibi olanlar mi seninde hangi bayraga hizmet ettigin belli degil
Feministlik mı ?emin olun alakaları yok.kocama güvenip çocuk yaptım diyen bir kadın bana femniistlik nutukları atamaz zaten güler geçerim.Yeri gelince evet feminist olup erkekte kimmis derler, ama kocasina guvenip yapmis
Ne farkeder eskiden oyleymis simdi boyle.. kafayi bunlarla bozmussun bence.. eskiden ne oldugunun onemi yok.. konu cinsellik degil hic birsey degil sacma sapan yerlere giriyorsunValla bu zamana kadar çocuk babanın velayetindeymiş hanımefendi, toplum bu noktaya gelmiş. Son yüzyılda velayet anneye geçti diye insan psikolojisi mükemmel hale gelmedi. Elalemin çocuğu ve elalemin psikolojisi konusunda en uzman sizsiniz.
Aslinda iyi bir bakıma ve sevgiye ihtiyacı vardır. Anne bunlari tek başına karsilayamayacak ya da o an kötü bir durumda olabilir.her olay ve aile kendi içinde değerlendirilmeli. Hatta bazı durumlarda ne anneye ne babaya verilmeli .biz baska birsey demiyoruz zaten..ama cocugun belli yasa kadar anneye ihtiyaci vardir diyoruz… ama nedense saldirgan cevaplaradimi demagoji yaptiya cikiiii
Cocukluguna inmek lazim.. bu kadar nefret dolu olmaz bi insan. Yalniz bu hanim cinsellikten acmis konuyu, diger hanimda begeniyor yorumlarini her gun farkli erkek pesinde kosmaktan bahsetmis postunda sanirim.. yaw ne desek bosFeministlik mı ?emin olun alakaları yok.kocama güvenip çocuk yaptım diyen bir kadın bana femniistlik nutukları atamaz zaten güler geçerim.
Burda kadıni ezdigimiz falan da yok hanfendi çok ezilmiş cevresinde sanırım herhangi bir karşıt fikir önüne gelince tırnaklarını geçirmeye hazırlanıyor.
Yada yaptığının doğru olmadığını bir anne olarak kendi de çok iyi biliyor kavgası kendisiyle aslında.
Aksini iddia etmedik iste…hesap soranda yok ayrica.. yani ne soylerlerse soylesinler..fikrimAslinda iyi bir bakıma ve sevgiye ihtiyacı vardır. Anne bunlari tek başına karsilayamayacak ya da o an kötü bir durumda olabilir.her olay ve aile kendi içinde değerlendirilmeli. Hatta bazı durumlarda ne anneye ne babaya verilmeli .
Dediğim gibi piyasa onlarınCocukluguna inmek lazim.. bu kadar nefret dolu olmaz bi insan. Yalniz bu hanim cinsellikten acmis konuyu, diger hanimda begeniyor yorumlarini her gun farkli erkek pesinde kosmaktan bahsetmis postunda sanirim.. yaw ne desek bos
Hahaha Benim kafa, o kim ki.Bilemiyorum neler yaşamış neler geçmiş başından yargılamıyorum asla kimseyi
Belki çok sindirilmiş yargılanmış bir kadındir kendi özel hayatında.
Zaten çocuğa bakış açısı benim bakış açımla taban tabana zıt
Ben çocuğu kendi istediğim için yaparım kocama güvendiğim için değil mesela.
Anne olmak istediğim için sadece
O yüzden de kendi isteğimle yaptığım çocuğu da babasına vermem o kim zaten.
Asla yargılamadım sizi. Ben doğru bulmadım sadece. Hamilesiniz de niyetim sizi üzmek değil kesinlikle. Ben d etek büyütüyorum çocuklarımı anne evlat bağını oluştururken bence çocuk anneyle birlikte olmalı. Siz mutluysanız sorun yok tabi. Hayırlı doğumlar. Bu arada biraz baktım yorumlarınıza uzaktan yaşamadığı şey hakkında yorum yapanlardan değilim kesinlikle. Yavrumun biri 8 yaşında diğeri 11 aylık ayrıldım ben de.cevap verdiği hanımefendinin değil benim çocuğumdan bahsediyorsunuz, benim çocuğum bir orda bir burda yaşamıyor yalnız. velayeti babasında ve kendi evi babasının evi, ama görüş günü vs sıkıntı yapmıyoruz istediğinde benim evime istediğinde ananesine babanesine gidip kalabiliyor dedim. sürekli aylarca bir o evde bir bu evde kalıyor gibi bir izlenim oluşmuş sizde. ilk mesajımı yargılama amacıyla okumasaydınız pandemi sürecinde bu şekilde olduğundan bahsettiğimi anlardınız.
konuyla alakasız değil, alması gereken kişi alması gereken mesajı aldı.
size hakaret ya da küfür mü ettim, size cevap mı verdim de rahatsız oldunuz peki? ya da üslubumdan rahatsız olduysanız göz ardı edebilirsiniz mesela, böyle bir seçenek de var burda :*
tamamda konumuz erkek erkege cocuk sahibi olanlar mi seninde hangi bayraga hizmet ettig
Hayatım boşver karanayı makaleyi bilmem kaçıncı yüzyılı. Şuan anne olmadığın için böyle konuşabiliyorsun. Anneyle baba bir değil bunu çocuğun olduktan sonra çok iyi anlayacaksın. Çocuk senin Bi parçan oluyor, onu bırakıp hayatını yaşamak falan istemiyorsun. Yemişim cinselliğini özgürlüğünü sorumluluğunu. Ayrıca bütün bunlar çocukla da olabilir, kısmen kısıtlasa da çocuk varken de hayatını gayet yaşayabiliyorsun. Sadece biraz daha çocuk düşünülerek doğru adımlar atmak yeterli. Kimse boşanan kadın Bi daha hiç mutlu olmasın demiyor, ama çözümü var, ben çocuk falan istemem diyecek biri yerine seni sevdiğim için çocuğunu da seviyorum diyecek birini tercih etmeli o kadar.
Ben tam tersini diyorum oysa.. anne ne kadar mutlu cocuk o kadar mutlu.. ha anne kahvalti hazirlamaliymis vs vs. Bunlar bana gore ornekler degil.. cunku ben kadar babalarida yapmasi gerek. Cocugu babasina birakip disari cikabilmem gerek. Tam tersi ben kadina yuklenmek degil esit olmasi taraftariyim… ama olay bosanma vs olursa cocugun saglikli bir annesi varsa anneye verilmesi gerektigini dusunuyorum. Bunuda babasi gezsin bekar hayati yasasin istedigimden degil, anneye daha cok ihtiyaci oldugunu dusundugumden.Dediğim gibi piyasa onların
Malum Türk erkeği nefes alsın yeter der
Hayatın boyunca sevismeyeceksin çocuğunla tek başına kalıcak sun dedik sanki
Sapla samani karistiriyorsun bence. Bak bu 3 ya da 4 oldu bir daha yaziyorum: olay kadinin ozgur olmasi babanin cocuguna duskun olmasi vsdegil.. tamamen anne babadan bagimsiz cocuk acisindan dusunuyorum ben.Her kadın bir değildir. Çocuğuna düşkün babalar olduğu gibi olmayan babalar da var, keza çocuğu cami avlusuna bırakan anneler de.
Bizim toplumumuzda kadın pedofili yokken ABD toplumunda neden lise öğretmenleri sürekli öğrencilerle aşk yaşıyor?
Aldatma oranlarında kadın-erkek arasındaki fark kadın üzerindeki baskı kalktıkça azalmış. Siz kendnize bakıp "olması gereken kadın" prototipi yaratamazsınız. Bazı kadınlar kendini çocuğa adamak isterken diğerleri sorumluluğu babayla paylaşmayı isteyebilir.
Herkes kendi çocuğunu sizden daha çok düşünür merak edip kafa yorma imza gerek yok.Sapla samani karistiriyorsun bence. Bak bu 3 ya da 4 oldu bir daha yaziyorum: olay kadinin ozgur olmasi babanin cocuguna duskun olmasi vsdegil.. tamamen anne babadan bagimsiz cocuk acisindan dusunuyorum ben.
O ayrı konuHahaha Benim kafa, o kim ki.Kızmasına bile izin vermiyorum, kızılcaksa ben kızarım benim o.
Yapma yawHerkes kendi çocuğunu sizden daha çok düşünür merak edip kafa yorma imza gerek yok.
Sapla samani karistiriyorsun bence. Bak bu 3 ya da 4 oldu bir daha yaziyorum: olay kadinin ozgur olmasi babanin cocuguna duskun olmasi vsdegil.. tamamen anne babadan bagimsiz cocuk acisindan dusunuyorum ben.
Sizinle karşıt fikirler oluşturanlar polemik mi yaratıyor? Hepimiz evet haklısınız mi diyelim size?Yapma yawbenimki genel bir degerlendirmeydi.. begenmediysen okumayabilirsin bosa polemik olusturmaya calisma bence
Anladim ki anlamayacksin arkadasim senAnne cinsellik yaşamak istiyorsa, bir erkeğe ihtiyaç duyuyorsa çocuk da erkek de toplum da bunu kabullenecek. Batıda kadınlar erkek arkadaşlarını çocuklarıyla tanıştırıyorlar. Kadının hayatına devam edeceği kabul edilmiş.
Batı psikolojisi de annesin ama senromantizmi ile kadını baskılayan toplumların psikolojisinden daha iyi görünüyor.
Ok ben diyorum sen haklisinSizinle karşıt fikirler oluşturanlar polemik mi yaratıyor? Hepimiz evet haklısınız mi diyelim size?
Aynen, bence ben haklıyım.Ok ben diyorum sen haklisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?